2025-06-15
諗諗下真係有 十年冇落過去加連威老道喇 , 估唔到佢條巷仔開咗間新嘅泰國嘢, 就咁望環境好特別 氣氛不錯舖頭唔係好大但係啲座位都好舒服呢排太熱呀畀咗個asahi sour飲下, happy hour 時段呢個先188蚊真係好抵飲係等緊嘢食嚟嘅時間望下間舖頭原來 抬頭望向 天花上面 佢哋嘅設計 呢幾有特色其實我見佢menu個山下好吸引㗎不過今日想試下其他唔係週圍好多泰國餐廳有得食三文魚刺身冷盤好後好肥尾呀啲三文魚而且佢嘅醬汁食落去 味道好清新, 感覺都好解暑呢排冇乜胃口點咗幾個 唔會太heavy嘅食品, 燒牛肉沙律都唔錯,而且 夏天食都幾推介呢條鹽燒烏頭嚟到都幾大條喎🤭🤭🤭不過話時話如果已尖沙咀 呢個地區嚟講呢間舖頭嘅價錢就係好平民最後點咗個軟殼蟹,脆卜卜,送下酒傾下偈開開心心咁就一晚啦其實呢度放咗工嚟飲兩杯食下嘢傾下計都係一個記不錯嘅推介
舖頭唔係好大但係啲座位都好舒服
呢條鹽燒烏頭嚟到都幾大條喎🤭🤭🤭
最後點咗個軟殼蟹,脆卜卜,送下酒傾下偈開開心心咁就一晚啦
其實呢度放咗工嚟飲兩杯食下嘢傾下計都係一個記不錯嘅推介