2025-06-15
Ooo中環英式PUB ooO位於中環既英式美食酒吧 保留傳統英式餐廳風格菜單也是傳統的英國菜 吸引了大批外國熟客 🍺氣氛非常Chill 餐廳中間的酒吧位置 大家都會拿著酒杯隨意傾計服務員亦的服務也很貼心 值得再訪👍🏻OooooO🔶Scotch Egg $120傳統的英國菜 外層炸漿口感酥脆 🎉🎉中層是坎伯蘭豬肉及西班牙辣香腸免治而成 中心是流心蛋絕對是特色菜 OooooO🔶Pork, Cheddar, and Chutney Sausage Rolls $110外層酥脆豬肉芝士香腸卷 肉Starkbuck 的肉卷配上芥末醬更佳OooooO🔶Grass Fed Australian Rib Eye 10oz $260澳洲肉眼排肉質鮮嫩 肉味濃郁 Medium Well都仲好Juicy最欣賞配菜焗薯蓉 外脆內Creamy 食到停唔到口 😍OooooO🔶British Beef Burger $195肉質真係優質 我選了Well done 都保留到肉汁🩷Burger非常有份量足料 仲有薯條 其實已經好飽OooooO🔶AZVEX (THE REDEMPTION OF VANITY)
位於中環既英式美食酒吧 保留傳統英式餐廳風格
🔶British Beef Burger $195
肉質真係優質 我選了Well done 都保留到肉汁🩷
Burger非常有份量足料 仲有薯條 其實已經好飽
OooooO
🔶AZVEX (THE REDEMPTION OF VANITY) 🍺
Style: Peanut Butter , Beannie, Imperial Stout
呢款手工啤值得一試 濃厚口感 花生醬味 創意及美味并全
🔶Banoffee Pie $95