[ The Pantry Cafe ]之前食過旺角moko分店,今次嚟到葵芳分店,感覺截然不同,餐廳裝修走森系風格,坐得舒適。而且餐牌仲有多款口味Pancake& Pizza🍕選擇。✿ 奇尊粉蝦& 香蒜蛋黃醬薯條🍟 $64薯條熱辣辣上台,配上香口蛋黃醬非常夾,仲有蝦肉食🦐。✿ Le Foie Gras Burger🍔🍔 $138漢堡有香煎鵝肝、安格斯牛肉、無花果醬& 芝士🧀,用料好豐富。✿ 安格斯牛肉肉醬闊麵&溫泉蛋 $132香濃肉醬闊條麵配上流心溫泉蛋🤤🤤,入口滑溜濕潤。✿ Chocolate Banana Pancake $125必點招牌Pancake,有多款口味選擇。朱古力味唔會過甜,同焦糖香蕉🍌食,最佳配搭。Pancake夠軟綿🥞🥞。✿ 抹茶鮮奶 凍 $50✿ 茉莉花茶 $34總結🫦新分店環境舒適,除咗招牌Pancake有多款口味揀,仲有pizza食🍕🍕,選擇多多👏🏻。✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿The Pantry Cafe地址: 葵芳興芳路223號新都會廣場5樓531-540號舖電話: 24286131✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
[ The Pantry Cafe ]

✿ 奇尊粉蝦& 香蒜蛋黃醬薯條🍟 $64
薯條熱辣辣上台,配上香口蛋黃醬非常夾,仲有蝦肉食🦐。

✿ Le Foie Gras Burger🍔🍔 $138

✿ 安格斯牛肉肉醬闊麵&溫泉蛋 $132
香濃肉醬闊條麵配上流心溫泉蛋🤤🤤,入口滑溜濕潤。

✿ 抹茶鮮奶 凍 $50

地址: 葵芳興芳路223號新都會廣場5樓531-540號舖
電話: 24286131
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
2024-08-28 374 瀏覽
人氣大熱The Pantry Cafe登陸葵芳喇新分店同樣超旺人氣, 閒日都全場爆滿!裝修走小清新,悠閑舒適 ▪️MO ($99)經典嘅芝士漢堡 , 一大塊安格斯牛肉配上 芝士 , 蘑菇 , 洋蔥 , 番茄同埋生菜 , 再加上自制醬汁 , 仲聞到小小花生醬味 , 食落十分滿足 . 而且個包仲輕輕烤過 , 細節位做得好好 . 另外抵讚嘅係洋蔥都係炒過嘅 , 個味平衡得好好。 ▪️Iron Grilled Ribeye($318)Mushroom Cream / Chimichurri Sauce帶骨嘅肉眼排 , 火候控制得好好 , 冇血水流出黎 . 而且個蘑菇汁唔會太咸 , 岩岩好可以食到牛排本身嘅味道 . 而且餐廳仲有提供奇米丘里醬 , 即係阿根廷青醬 , 一塊牛扒可以食到兩種滋味 . ▪️Bolognese Fettuccine with On Sem Egg ($132) 經典嘅肉醬意粉 , 餐廳非常人性化 , 可以揀自己鍾意食嘅意粉種類, 肉醬酸酸甜甜十分開胃 , 而且仲有隻流心蛋 , 營養好豐富 . ▪️Chocolate Banana Pancake ($125) 今晚嘅重點之一 ,
人氣大熱The Pantry Cafe登陸葵芳喇
新分店同樣超旺人氣, 閒日都全場爆滿!
裝修走小清新,悠閑舒適

▪️MO ($99)

▪️Iron Grilled Ribeye($318)

今晚嘅重點之一 , 朱古力香蕉班戟 ,
喺上面有一球朱古力雪糕同埋朱古力摩絲 , 食落有好香嘅朱古力味 , 側邊就係半條香蕉同埋一啲水果 , 最後淋上朱古力醬 , 朱古力味夠濃又唔係過太甜 , 非常值得一試!

葵芳呢間新店試一試,估唔到都幾正。酸忌廉牛油果醬薯條 HK$55份量就細左少少,但薯條炸得幾脆,個醬酸酸的幾開胃,不過又係可以多D醬。楓葉醬煙肉漢堡包 HK$105望落平平無奇,食落又幾有驚喜。楓葉醬甜甜地,煙肉咸咸地,味道好有層次。燒安格斯澳洲穀飼牛扒 HK$258呢個份量好OK,燒出黎好香呀。揀左香蒜青醬同磨菇忌廉燒汁,配忌廉薯蓉青醬好fresh,燒汁就甜D,薯蓉係好大碗,同埋好creamy!!牛肉揀左7成熟,食落易咬的,但牛肉味唔算太濃。朱古力香蕉厚班戟 HK$125Ricotta厚班戟 ,牛古力濃醬,朱古力布甸,焦糖香蕉,布朗尼蛋糕,朱古力雪糕朱古力醬真係好濃,唔係死甜果款。焦糖香蕉冇得輸,仲配埋一口布朗尼蛋糕,好正。班戟唔係入口即溶,有少少質感的,整體係好豐富,值得一試。
葵芳呢間新店試一試,估唔到都幾正。
酸忌廉牛油果醬薯條 HK$55
份量就細左少少,但薯條炸得幾脆,
個醬酸酸的幾開胃,不過又係可以多D醬。
楓葉醬煙肉漢堡包 HK$105
望落平平無奇,食落又幾有驚喜。
楓葉醬甜甜地,煙肉咸咸地,味道好有層次。
燒安格斯澳洲穀飼牛扒 HK$258
呢個份量好OK,燒出黎好香呀。
揀左香蒜青醬同磨菇忌廉燒汁,配忌廉薯蓉
牛肉揀左7成熟,食落易咬的,但牛肉味唔算太濃。
朱古力香蕉厚班戟 HK$125
朱古力醬真係好濃,唔係死甜果款。
焦糖香蕉冇得輸,仲配埋一口布朗尼蛋糕,好正。
班戟唔係入口即溶,有少少質感的,
整體係好豐富,值得一試。
葵芳不嬲多好野食但café就比較少🔅終於開返間靚靚既café式餐廳打開本menu有好多唔同既菜式花多眼亂😋意粉🍝pizza🍕牛扒🥩Pancake 一次滿足你好多個願望餐廳裝修都幾舒服 走一個木系和食風有好多植物🪴旺角分店食物一向有質素 葵芳都保持到個水準🙆🏻‍♀️黎開葵芳想坐得舒舒服服有一個新選擇💗📍海膽帶子蟹肉忌廉汁扁意粉 HKD178呢個海膽真係幾鮮甜 沒有苦腥味😋兩粒煎香左既半熟帶子又彈又爽甜意粉同個蟹肉忌廉汁融合得好好👌成個意粉好creamy好掛汁呈橙黃色📍燒安格斯澳洲穀飼牛扒配薯條🥩HKD258叫了五成熟 牛扒賣相好靚燒到有微微焦香而且份量都幾多 兩個人share食都好飽肚👩🏻‍🤝‍👩🏼可以自選兩款醬汁 揀左紅酒燒汁同香蒜青醬兩個醬汁同牛扒都好match 香蒜青醬係必嗌!!牛扒口感走一個紮實軟嫩路線 愈咬愈香牛味粗薯條炸得好酥脆 最重要食有薯皮既薯條🍟📍抹茶忌廉厚Pancake🥞 HKD119即叫即整日式厚班戟 一上碟已經聞到好香蛋味🙆🏻‍♀️而且好動L動L充滿空氣感🥰抹茶忌廉醬好香茶味又唔會過甜旁邊仲有紅豆溶 抹茶蕨餅同士多啤梨🍓成個配搭都幾豐富
葵芳不嬲多好野食但café就比較少🔅

📍燒安格斯澳洲穀飼牛扒配薯條🥩HKD258
叫了五成熟 牛扒賣相好靚燒到有微微焦香
而且份量都幾多 兩個人share食都好飽肚👩🏻‍🤝‍👩🏼
可以自選兩款醬汁 揀左紅酒燒汁同香蒜青醬
兩個醬汁同牛扒都好match 香蒜青醬係必嗌!!
牛扒口感走一個紮實軟嫩路線 愈咬愈香牛味

旁邊仲有紅豆溶 抹茶蕨餅同士多啤梨🍓
成個配搭都幾豐富
2024-08-14
2024-08-26 468 瀏覽
\西菜新餐廳/white Wine Mussels $79藍青口以白酒、蒜茸、小茴香、忌廉 煮成醬汁再配多土,一杯都有十幾件藍青口非常夠味,連埋多士一絕👍🏻👍🏻Calamari Squid Ink Pasta $142意粉個汁醬好特別,少見用芥末配意粉非常醒胃,個汁好掛麵,魷魚都好料大大嚿,推介要order 呀📝Cajun Prawn Aioli Chips $64炸薯條同炸蝦都炸得剛剛又香脆,個醬汁十分濃郁,每一口薯條都有厚厚的蒜泥蛋黃醬。Matcha Cream Pancake $119Pancake 係必點items, Matcha 漿好濃厚配搭料有紅豆容、士多啤梨、🍷🥃🍸🍹各款飲品都有好多選擇,soda4-6款、茶類有4款Pomegranate Lime Soda $48沖得甜度適中soda夠氣Ginger Lemongrass $43薑茶清香解🌸THE PANTRY地址: 葵芳興芳路223號新都會廣場5樓531-540號舖#葵芳美食 #西餐 #意粉 #炸薯條
\西菜新餐廳/

地址: 葵芳興芳路223號新都會廣場5樓531-540號舖

#葵芳美食 #西餐 #意粉 #炸薯條
2024-08-16
2024-08-26 307 瀏覽
見到葵芳開咗呢間裝修得好靚嘅西餐,睇睇餐牌唔算太貴,就一於試吓。Salmon TacosTacos非常脆口,烤一口三文魚,有焦香味,配埋青瓜,蕃茄莎莎,牛油果醬同酸忌廉,食落口感好豐富,非常fresh。煎牛排焗蔬菜牛排5成熟,完全冇overcook,牛味好重,都好淋,加埋佢地嘅香蒜青醬同燒汁,都幾惹味,薯條炸得勁香脆,熱辣辣,勁好食。燒春雞&窩夫春雞燒得皮脆肉嫩,好juicy,點埋佢地嘅蜜糖芥末醬非常夾,而窩夫味道有少少咸咸地,配埋蜜糖一齊食,估唔到又咁夾,幾好味。Chocolate Banana Pancake份量都幾多,個Pancake非常厚,入口好鬆軟,好香蛋味,加埋上面朱古力雪糕同朱古力醬一齊食,勁正,勁香濃朱古力味。

Salmon Tacos

煎牛排焗蔬菜

燒春雞&窩夫

Chocolate Banana Pancake

-位於商場內嘅𝒞𝒶𝒻𝑒地方好寬敞,播住輕音樂,環境都幾舒服,適合同朋友ɢᴀᴛʜᴇʀɪɴɢ或者約會,餐牌選擇都幾多:🤍White Wine Mussels $79(Steamed Mussels in White Wine & Cream with Butter, Garlic, Fennel and Parsley, Served with Toast Strips)(藍青口,白酒,蒜茸,小茴香,忌廉,多士)藍青口形狀精緻,調製白汁超級好食,輕微白酒香氣,非常重忌廉香氣,味道香甜質感Creamy,加上配碟蒜蓉包一齊食超美味。(*´∀`)~♥💗Salmon Tacos 🌮 (3pcs)(Grilled Salmon Bites, Pickled Cabbage, Cucumber, Tomato Salsa, Guacamole, Sour Cream, Lettuce & Honey Sriracha Dressing)(烤一口三文魚,酸椰菜,青瓜,蕃茄莎莎,牛油果醬,酸忌廉,羅馬生菜&蜜糖是拉差醬)超美味的Tacos:牛油果醬味道調得啱啱好,一口三文魚經過燒香,切到細細粒油脂滿滿,入

🤍White Wine Mussels $79
(藍青口,白酒,蒜茸,小茴香,忌廉,多士)

💗Salmon Tacos 🌮 (3pcs)
超美味的Tacos:牛油果醬味道調得啱啱好,一口三文魚經過燒香,切到細細粒油脂滿滿,入面配合蕃茄洋蔥大量蔬菜,加上酸忌廉,感覺好清新,可以中和整體油膩感。

🤎Grilled Aust 🥩 Sirloin Steak $258
燒安格斯澳洲穀飼牛扒 (𝕄𝕖𝕕𝕚𝕦𝕞)
牛扒🥩經過燒烤,外皮帶濃烈焦香,牛扒芯仲滲透粉紅色,保持嫩滑,呢款牛扒油脂不算多,食嘅係濃郁,牛肉味和口感,要讚嘅呢款牛肉唔會過份煙靭,軟熟度剛剛好。

兩個款式嘅醬各有千秋:
💚青醬好香橄欖油香氣,🖤黑椒汁重口味可以帶出牛扒焦香。

🍟薯條屬於我至愛嘅粗薯條,香脆薯味香濃。

另外配菜都經過細心烹調:蒜蓉超級腍,蕃茄蔬菜都經過預先調味,成個牛扒勁豐富。

🍬🍮甜品
💚Matcha 🍵 Cream Pancake 🥞 $119
抹茶醬使用優質抹茶粉,食落去味道香濃,又唔會太甜,疏乎厘走空氣感路線,ℱ𝓊𝒻𝒻𝓎口感,食到飽都仲可以裝落第二個胃,唔會食到滯。
紅豆🫘味道香甜,比較之下士多啤梨就微酸,抹茶蕨餅外苦內甜,建議全部一齊食,屬於一個超豐富嘅甜品

✨近來我食過比較優質嘅西餐,全部食物質素都高,超推薦!(。◕∀◕。)

🍴The Pantry Cafe (葵芳)
📍葵芳興芳路223號新都會廣場5樓531-540號舖
  • 燒安格斯澳洲穀飼牛扒
  • White Wine Mussels
2024-08-22 523 瀏覽
好耐冇行過葵芳新都會,原來商場食店都轉左唔少~仲發現有The Pantry,之前係太子食過覺得唔錯,所以就試吓新店~因為已經食過,所以上次食完覺得好味嘅海膽帶子蟹肉忌廉意粉,今次二話不說encore! 海膽同帶子都好新鮮,而且個汁都creamy,好味~跟住就叫左個鵝肝牛肉burger! OMG 呢個超超超邪惡,但又係好好味!鵝肝嘅油再加埋牛肉嘅油令到成個burger 勁香,真係必食!而且薯條都好香脆,好正!最後,都叫左個菠蘿椰子pancake~又一令我食完想再食嘅甜品,因為我本身鐘意食菠蘿,佢呢到唔單止分量多,而且好juicy, pancake 又鬆軟,不得了!最後飲品叫左兩杯梳打,我覺得檸檬好似d,但就冇食物咁驚喜~

最後飲品叫左兩杯梳打,我覺得檸檬好似d,但就冇食物咁驚喜~
2024-08-21 457 瀏覽
今日收早,「口癢癢」,想找個人吹下水,食個甜品,又想飽肚。於是想起 the pantry café ,一次過滿足多個願望 😁😁環境舒適,價錢合理,吹水食嘢好地方好!頭盤先~ White Wine Mussels $79,雖然個名叫白酒🍶煮青口,但入口就係忌廉味全勝,好creamy !青口就不過不失啦,但原來拌碟的脆麵包🥖才是精粹!脆麵包沾上那白汁忌廉,既香且脆,完全突顯白汁的奶油香甜!主食 - Quattro Combo $ 218 ,薄餅🍕餅底薄身香脆,再加上4種口味!大滿足!1️⃣意大利香腸配上酸甜乳酪醬,咸香惹味,風味十足!2️⃣燒免治牛肉加菠蘿🍍,牛肉的鮮加菠蘿的甜!絕啊🤗!3️⃣黑松露醬加上蘑菇🍄,一個字,香!👍🏻而且食落又有層次感!😋😎4️⃣最意想不到係菠菜🥬雞肉🐓pizza ,本以為會乾噌噌,實際咬落去,居然係「外脆內軟」;加上奶香濃滑的Mozzarella 🧀及有拉絲功能Smoked Provolone 🧀,實在有驚喜 👍👍Calamari Squid 🦑 Ink Pasta $ 142,白酒汁墨魚🦑意粉🍝,正宗黑白配。白酒汁意外😳地掛麵,奶香creamy🥰,墨魚🦑口感Q彈軟糯,加

環境舒適,價錢合理,吹水食嘢好地方

1️⃣意大利香腸配上酸甜乳酪醬,咸香惹味,風味十足!

2️⃣燒免治牛肉加菠蘿🍍,牛肉的鮮加菠蘿的甜!絕啊🤗!

白酒汁意外😳地掛麵,奶香creamy🥰,墨魚🦑口感Q彈軟糯,加上面☝🏻層的蕃茄🍅莎莎,微酸開胃🤤,味道👅豐富,好好味!

甜品係 The Pantry's Pancake $108,班㦸蛋味特濃,滿有空氣感,配合焦糖牛油、楓葉糖漿及水果,正!

2024-08-21 379 瀏覽
經過見到開咗新餐廳都幾多人食, 見到個環境都幾舒服入去試吓, 間餐廳地方都幾闊落同埋幾光猛。燒安格斯澳洲穀飼牛扒 $258試吓佢呢度個牛扒先,今次叫咗五成熟, 配菜一定係叫薯條,薯條係正常嘅。 個汁就分別叫咗紅酒燒汁同埋蘑菇忌廉燒汁, 我就鍾意蘑菇汁多啲, 塊扒就應該係熟過五成都幾啱我口味, 同埋牛扒個邊煎得啱啱好,咬落去都脆口同埋好香。新鮮海膽,香煎帶子,蟹肉海膽,忌廉汁意粉 $178幾鍾意佢呢個意粉好掛汁, 嗰個黏度啱啱好。 個帶子好鮮甜, 同埋個海膽都好新鮮, 配埋啲蟹肉加埋一齊覺得好好味。厚班戟,焦糖牛油,楓葉糖漿水果 $108呢度嘅pancake真心做得好好, 望落去好有質感, 同埋咬落去係有空氣感嘅, 食到日本嗰種感覺, 呢個真係必叫。

燒安格斯澳洲穀飼牛扒 $258

新鮮海膽,香煎帶子,蟹肉海膽,忌廉汁意粉 $178

厚班戟,焦糖牛油,楓葉糖漿水果 $108

2024-08-20 243 瀏覽
好耐無返過嚟葵芳,呢度真係開咗好多新餐廳,朋友話呢間好食,咁就一於嚟試吓啦。不過估唔到六點幾已經有咁多人,如果想嚟嘅話記住早啲到啊。一坐低睇完Menu,就忍唔住叫咗個爆谷蝦先,因為見到隔籬枱嘅好似好吸引。等咗一陣就上枱啦,係新鮮乍起嘅,而且舊蝦好大嚿,配埋佢嘅醬汁真係好夾呀。我嘅主菜就嗌咗帶子意粉,估佢唔到個帶子咁大嚿,而且醬汁同意粉好夾,越食越開胃啊。我朋友就叫咗煎牛扒配薯條,我見到個牛扒煎嘅時間啱啱好,叫咗五成熟就真係啱啱好五成熟。我試咗一舊,估唔到佢嘅牛扒拍得住出面專食牛扒嘅西餐,好重牛味,而且好香又係唔使點汁就食得。另外佢嘅薯條都炸得好脆,佢除咗主菜好食,啲配菜都好好食呀。另外我哋仲叫咗個炸雞翼,炸雞翼有成六隻,炸得好香脆,而且好肥美。呢間餐廳又平又好食,唔怪得咁多客人啦。而且佢嘅座位好闊落,好適合一大班朋友嚟聚會或者食飯啦。

• 帶子意粉
2024-08-20 404 瀏覽
The Pantry Cafe has recently opened up a new branch at Metro Plaza. Visited their MOKO shop a while ago and the food quality was promising so we decided to pop in for dinner.◆Pomegranate Lime SodaSlightly sweet and sour. Refreshing carbonated drink.◆White Wine MusselsThick, rich and creamy sauce. The mussels were soft and velvety. Served with garlic toast.◆Bolognese Fettuccine w/ Onsen EggAppetizing sauce loaded with minced beef and chopped tomatoes. The Onsen egg was delicate and custardy.◆Gril

◆Pomegranate Lime Soda

◆White Wine Mussels

◆Grilled Australian Beef Sirloin Steak 11oz
A standout. Grilled to the right point. The big piece of sirloin had been cut into small slices which was perfect for sharing. The pinkish meat was tender and moist. We picked mushroom cream sauce and black pepper sauce which were both finely seasoned. Served with freshly fried chips or mashed potatoes.

On top of the outstanding food quality and big portions, the staff provided excellent service. Definitely worth visiting!
2024-08-16 650 瀏覽
今次嚟到葵芳分店的The Pantry Cafe,呢間分店門口好開揚,分左右兩邊,一邊可以睇到空中花園和商場內景,另一邊就寧靜啲,餐枱好寬闊,放工時候都好快爆滿,可以訂位黑松露蘑菇 & 溫泉蛋意粉黑松露蘑菇,大大塊黑松露好正,意粉煮得好軟熟,仲有黑松露醬,好香,中間隻溫泉蛋,半生熟好正,切開漏啲打汁出嚟,掛住曬D意粉,好幸福Mo Burger & 芝士燒汁薯條另外食咗個burger我哋選擇檸Mo,佢入面有 安格斯牛肉,芝士和洋蔥,安格斯牛肉好厚好juicy好重牛味,在加埋炒洋蔥好惹味,芝士溶溶地好正,令外配咗個 gravy 薯條,有芝士拉絲,熱辣辣,外脆內軟Chocolate Banana Pancake朱古力香蕉pancake,pancake有兩層,朱古力醬鋪滿曬成個pancake,上面仲有個朱古力雪糕,中間仲有個啫哩隔開雪糕和 pancake等佢唔會咁快溶,隔離仲有個焦糖面嘅香蕉,甜度適中,好豐富Tiramisu PancakeTiramisu放在pancake上面,兩樣都軟淋淋好夾,仲有糖漿可以加,甜度自由控制, 擺盤精美,仲有幾款唔同嘅生果,兩個甜品都同menu嘅一模一樣,整得

黑松露蘑菇 & 溫泉蛋意粉

Mo Burger & 芝士燒汁薯條

Chocolate Banana Pancake

Tiramisu Pancake
Tiramisu放在pancake上面,兩樣都軟淋淋好夾,仲有糖漿可以加,甜度自由控制, 擺盤精美,仲有幾款唔同嘅生果,兩個甜品都同menu嘅一模一樣,整得好好

本與媽媽到葵芳飲茶,但無意間發現了The Pantry Cafe 在這裏開了新店,即時改變主意,就帶著媽媽入內開餐。Lunch Menu 價錢由$128起,已包是日餐湯或沙律,主菜及餐飲,而餐飲可以加錢upgrade 奶昔及其他飲品。White Wine Mussels藍青口每一隻都肥美厚肉,味道鮮甜,帶有濃濃的香草忌廉味,吃時將多士沾滿忌廉汁,非常滋味。 南瓜湯是日餐湯是南瓜湯,味道香甜,南瓜味突出,加了忌廉令口感更細滑。Tomino Cheese Burger & Chips 漢堡賣相不錯,大大個的,而且內層的配料挺多,除了有主角安格斯牛肉,還有燒燈籠椒、煎牛奶芝士、巴馬火腿、蕃茄及生菜;安格斯牛肉肉味挺濃郁,脂香豐腴,煎牛奶芝士口感煙煙韌韌,配合巴馬火腿的鹹香,層次及味道都巨豐富。 NZ Beef Flank Steak煎側腹牛扒配忌廉薯茸&燒汁側腹牛扒相信是medium rare,外層有微脆,內層鮮嫩,色澤呈淺紅,脂肪不多,但肉味香濃;牛扒下面是香滑忌廉薯茸,吃後挺飽肚。Flat White & MochaFlat White的奶泡綿密,口感絲滑,咖啡味濃郁;Mocha口感順滑

White Wine Mussels

南瓜湯

Tomino Cheese Burger & Chips

NZ Beef Flank Steak
煎側腹牛扒配忌廉薯茸&燒汁

Flat White & Mocha
Flat White的奶泡綿密,口感絲滑,咖啡味濃郁;Mocha口感順滑,入口先是咖啡的醇香,慢慢滲出朱古力味,非常有層次。

Triple Pancakes
三款班戟分別是焦糖牛油、提拉米蘇醬及抹茶紅豆ricotta 口味,厚班戟充滿空氣感,入口即化,提拉米蘇醬有醇厚咖啡酒香,抹茶紅豆茶濃有回甘,焦糖牛油味道香甜,有滿滿蛋香。而這個班戟是下午茶套餐,價錢HK$128,包2杯飲品,非常招值。
2024-08-13 555 瀏覽
新開張,專誠嚟食,但覺得價錢可以優惠更好,食物質素可以的,呢一個招牌pancake,空氣感可以,再加上白色嘅奶油同鮮果,口感同味道豐富,有層次,軟綿綿嘅pancake,好滑好有奶油味。食完個pancake都已經大滿足,我胃細都食唔到其他食物。好足料。食物嘅種類都好多選擇,不過就主要係Pizza為主同埋pancake為主。pizza 我好欣賞。交通非常方便,環境優雅,舒適寬敞,唯一嘅唔好處就係洗手間要行好遠先有。服務好好,有心有禮貌。

服務好好,有心有禮貌。