2024-06-26
將南pizza pig 🐷🍕 黎到緊係要食豬1/ Signature pizza 🍕 黎到緊係要食pizza,medium size 已經有八大塊一大班人share 就最好招牌鬼馬”豬"意薄餅、招牌手撕豬手、意大利香草肉腸、辣肉腸、火腿、烤燈籠椒、紅洋葱、水牛芝士、蕃茄醬,最正係上面仲有豬皮🐷鬆軟既餅底好味🤤一啲都唔漏2/ 慢煮醬燒豬肋骨、椰菜沙律、粟米、薯條一咬落去骨肉分離,醬汁豐富,徹底煮熟,而且肉汁保持,不揮發3/ 烤豬腩青豆西洋菜蓉燴意大利飯、煙肉🥓綠色既risotto,感覺好清新香烤豬腩外脆內軟啲煙肉粒粒仲要好大粒 啖啖都好有口感4/ Fired Signature Bites 好豐富,全部都係handy bites 細細夠,分便方享有意式炸雜錦海鮮、白飯魚、迷你八爪魚、青口、軟殼蟹、大蝦,加埋檸檬、香辣菠蘿醬,好配合5/ 卡邦尼松露蛋汁煙肉意粉 好多汁啖啖都好滋味,啲煙肉粒粒好大粒最後仲每人嗌咗支啤酒呢度飲品選擇都多Cocktail mocktail beer 紅白酒都有
一大班人share 就最好
鬆軟既餅底好味🤤一啲都唔漏
2/ 慢煮醬燒豬肋骨、椰菜沙律、粟米、薯條
一咬落去骨肉分離,醬汁豐富,徹底煮熟,而且肉汁保持,不揮發
3/ 烤豬腩青豆西洋菜蓉燴意大利飯、煙肉🥓
綠色既risotto,感覺好清新
香烤豬腩外脆內軟
啲煙肉粒粒仲要好大粒 啖啖都好有口感
有意式炸雜錦海鮮、白飯魚、迷你八爪魚、青口、軟殼蟹、大蝦,
加埋檸檬、香辣菠蘿醬,好配合
最後仲每人嗌咗支啤酒
呢度飲品選擇都多