2024-06-11
.無意中發現優惠🥹🤫 @upperdeckhk 住係東涌嘅原因,東涌每一間餐廳我地都食過曬!!放假就行遠小小,Tbay近東涌Sheraton Hotel,東涌市中心行過去路程大概15-20分鐘💁🏻♀️亦可以乘搭 @sheratonhongkongtungchung Sheraton Hotel嘅shuttle bus🚌🚏30min一班車來往東涌站及酒店🏨..今次想介紹優惠嘅餐廳就係Upper Deck💁🏻♀️今次過去食晚餐,又轉左menu,而且任何消費均有7折優惠😲..對住海景、機場食晚餐,我地兩個人叫左2個主菜,1杯飲品,食飽飽仲玩左一場桌球🎱先返屋企😝,人均只係$182💁🏻♀️..雞肉漢堡🍔($125)因為係美式風格,份量都好大,漢堡本來已經好厚身,脆雞肉係用左上雞腿肉,所以好嫩滑多汁,漢堡醬汁用了墨西哥辣汁,特別惹味🌶️..燒春雞 (半隻)($138)春雞用了辣粉調味,燒得特別香脆,但仍保持春雞嘅香嫩,配有薯泥,薯泥好香牛油香,同時亦帶有奶香🤤..當晚嘅氣氛唔錯,有情調,而且有不少外國人飲野、督波,更有客人慶祝生日,餐廳會播放生日歌同時為客人送上蛋糕🎂咁嘅環境仲要對住海景,我就覺得
無意中發現優惠🥹🤫 @upperdeckhk
住係東涌嘅原因,東涌每一間餐廳我地都食過曬!!
雞肉漢堡🍔($125)
燒春雞 (半隻)($138)
當晚嘅氣氛唔錯,有情調,而且有不少外國人飲野、督波,更有客人慶祝生日,餐廳會播放生日歌同時為客人送上蛋糕🎂咁嘅環境仲要對住海景,我就覺得物超所值。
趁仲有優惠,快d去試試😏🎁
地址:
The Upper Deck (東涌)
東涌怡東路9號灣景薈1樓101號舖
#upperdeck #bar #grill #birthday #seaview #seaviewbar #restaurant #hongkongbar #tungchung #citygate #citygateoutlets #sheraton #sheratonhotel #marriott #hotel #staycation #東涌美食 #灣景薈 #海景餐廳 #扒房 #foodshare #hongkongsteakhouse #steakhouse #burger #fries #桌球 #桌球餐廳 #酒吧 #goodvibes #優惠