2023-07-09
呢間cafe開業無耐,行木系小清新嘅裝潢風格,好有文青feel☘️cafe依家做緊限時優惠,二人餐超抵食,難怪叫多人都order😙 🌟特價二人餐 $198二人套餐包意大利熟火腿大孔芝士沙律配酸種包、周打蜆湯、安格斯牛板腱配薯條,扒露荀及扒蕃茄、自家製蕃茄醬阿根廷紅蝦藍青囗意粉、兩杯飲品!酸種包上層放了多種材材,口感好豐富😋周打蜆湯味道濃郁creamy,仲有好多粒蜆肉🤤安格斯牛扒有6安士,7成熟切開見到粉嫰嘅肉質,牛肉味好濃郁同夠軟腍,仲可以配搭埋芥末醬一齊食🥰意粉都一樣好好食😋用左自家製蕃茄醬,每條意粉都沾滿醬汁,好惹味☺️紅蝦亦炸到好酥脆,而蝦殼都可以一齊食,所以我地再加左份紅蝦小食😋😋套餐有好多小食都可以優惠價追加,我地仲追左柚子汁脆炸雞翼、雞軟骨,雞翼係單骨,食起黎好方便,仲要有好香甜嘅柚子味🤤🤤雞軟骨亦好酥脆,送酒食一流🤤本身跟餐送$22嘅飲品,補返差價可以升級特飲,Yogurt & Pineapple賣相好吸引,唔會太甜嘅菠蘿沙冰,消暑一流🤩🌟朱古力心太軟配雪糕(雲呢拿)$88心太軟份量比方間嘅大,朱古力蛋糕嘅外層香脆,切開朱古力醬如岩漿流瀉,配雲呢拿雪糕食,一熱一冷好過癮
🌟特價二人餐 $198
🌟朱古力心太軟配雪糕(雲呢拿)$88
心太軟份量比方間嘅大,朱古力蛋糕嘅外層香脆,切開朱古力醬如岩漿流瀉,配雲呢拿雪糕食,一熱一冷好過癮😋
🌟忌廉曲奇芝士蛋糕 $48
幼滑嘅芝士蛋糕🍰,入口軟腍,加埋上嘅orea曲奇粉,甜中帶帶少少苦味,幾好食🥰
🌟 Hoegaarden $32
做緊BUY 1 GET 1 FREE,梗係一叫黎啤一啤,有三款口味可以揀珊瑚柚味/紅柔子味/蜜桃味