2023-12-11 152 瀏覽
在中環的這間泰式餐廳 每次搭長扶手電梯都一定會見到佢😂·芒果乳酪疊疊冰(2人份)芒果味濃厚 上面一個小芒果旁邊奶黃色的芒果冰塊好好味食到底層還有一大球糯米飯 咁多樣野佢最好食🤭·任你泰串(3串任你串)可自選3串串燒選了• 豬頸肉串• 牛肉串• 雞肉串 及沙嗲汁肉味不太出 吃不出它們的分別·金柚海蝦沙律這個沙律其實還可以的 除了那個蝦沒有什麼味道之外 醬汁那些都調得不錯·雞肉乾炒寬河粉寬河粉 大大片 口感很豐富但雞肉真的很乾 而且沒有味道 反而河粉跟其他配料偏咸 就是唯獨雞肉沒有味道🤔·椰子飄香咖啡下層是椰奶 中層咖啡 上面加了一球椰子口味雪糕·泰式奶茶味道濃郁看似少少一杯 其實份量還算很多
在中環的這間泰式餐廳 每次搭長扶手電梯都一定會見到佢😂
芒果乳酪疊疊冰(2人份)

芒果味濃厚 上面一個小芒果

椰子飄香咖啡

下層是椰奶 中層咖啡 上面加了一球椰子口味雪糕

味道濃郁看似少少一杯 其實份量還算很多
2023-12-05 194 瀏覽
好靚好chill 成間餐廳都好舒服啲staff都好nice好好人椰青咖啡(凍)$46好特別!好香椰青味好清甜椰子南薑雞湯 $88好足料有啲啲冬陰公既酸味好香雞味同埋椰子味無花果煙三文魚花束沙律 $128好靚 好似一束花咁 好有心思而且每舊三放魚都捲得好靚好足料!無花果好甜~好清新仲有粉紅色既sauce 少少salty 撈埋食好惹味!!!好有泰式既味道!芒果乳酪疊疊冰(2人份)$118即刻做好靚好打卡able~好多舊mango yogurt ice圍住 每舊都好fresh中間既係芒果砂冰 好綿好香唔會死甜!裡面仲有一大舊芒果糯米飯 煙煙韌韌咁 仲配有椰醬 仲有一條芒果棒 好味!!Highly recommend!!呢間泰式餐廳好啱打卡 好chill 整體都好好味

好靚好chill 成間餐廳都好舒服

有啲啲冬陰公既酸味
好香雞味同埋椰子味

無花果煙三文魚花束沙律 $128
好靚 好似一束花咁 好有心思

而且每舊三放魚都捲得好靚好足料!
無花果好甜~好清新
仲有粉紅色既sauce 少少salty 撈埋食好惹味!!!
好有泰式既味道!

芒果乳酪疊疊冰(2人份)$118
即刻做
好靚好打卡able~

Highly recommend!!

呢間泰式餐廳好啱打卡 好chill 整體都好好味
2023-11-28 3209 瀏覽
中環商廈多多,這餐廳就在大廈的一樓,電梯門打開已見一幅像水墨畫般的裝飾牆,畫中葉子飄飄,餐廳名字以霓虹燈顯示,明亮清晰。餐廳內部不是很大,檯椅擺放較密集,裝修充滿泰式風情。餐廳有一個開揚的露台位置,一列落地玻璃窗可望見對面中環行人扶手電梯。我和朋友被安排坐在這個露台的座位。午市有套餐供應,每人選一份共分享。每份餐可選小食一款,如要飲品可用優惠價格再加配。香茅豬扒冬蔭公泡飯,跟泰式蝦餅。豬扒切開放小碟上,肉嫩易吃,煎得不過火,冬蔭公湯的酸辣剛好,湯內有車厘茄、草菇、香葉等。飯粒粒分明,不糊口。喝一口湯即時胃口大開。蝦餅圓圓的一球,露出小小的蝦尾。蝦餅外層脆口,內層蝦肉爽口彈牙。泰國青檸手標茶,滿滿一杯全綠色的凍飲,充滿了青檸香,茶味雖然不夠濃但入口味道又幾清新。泰式蝦球炒金邊粉,跟木瓜沙律。蝦球有很多鋪滿面層,金邊粉炒得入味,蝦爽口,放點青檸在粉上,增進食慾。木瓜沙律,沙律汁調得好味,酸甜適中,全部材料掛上醬汁,入口清爽。蝶豆花鮮奶咖啡,咖啡顏色夢幻,淡淡的紫色上有一個心型拉花,還有一小片食用花,賣相佳。咖啡出味,入口綿滑。這餐廳午市用餐時間限75分鐘,本來我多不選擇有限時吃的餐廳,但為

午市有套餐供應,每人選一份共分享。

每份餐可選小食一款,如要飲品可用優惠價格再加配。
香茅豬扒冬蔭公泡飯,跟泰式蝦餅。
這餐廳午市用餐時間限75分鐘,本來我多不選擇有限時吃的餐廳,但為了方便在附近工作的朋友,她也喜歡吃泰菜,所以就選上這餐廳。兩份餐都好味,份量多,餐食放滿一桌,與友人短叙也是個好地方。
泰式蝦球炒金邊粉,跟木瓜沙律
泰國青檸手標茶
蝶豆花鮮奶咖啡
2023-11-13
泰式蝦球炒金邊粉,跟木瓜沙律
蝶豆花鮮奶咖啡
2023-11-24 180 瀏覽
Happy Friday 食個靚靚lunch,今次揀左泰國野。餐廳裝修都幾靚,好岩打卡😍😍泰式奶茶 跟餐+$18味道正常,不過不失。泰國青檸手標茶 跟餐 +$18,同事話杯野好甜同事食泰式牛小排,牛肉,牛丸船麵$128,小食揀香茅雞中翼,個湯幾好飲,餸既份量都幾多,不錯!冬陰公湯魚片金邊粉$98,小食揀左炸蝦餅。冬陰公唔辣亦都唔算好酸,幾岩我口味,仲有幾多魚片。炸蝦餅出色,熱辣辣大大舊😍芒果糯米飯$88,芒果好甜好好味,加埋雪糕一齊食幾好👍
餐廳裝修都幾靚,好岩打卡😍😍

泰式奶茶 跟餐+$18
味道正常,不過不失。

泰國青檸手標茶 跟餐 +$18,同事話杯野好甜

冬陰公湯魚片金邊粉$98,小食揀左炸蝦餅。

芒果糯米飯$88,芒果好甜好好味,加埋雪糕一齊食幾好👍
2023-11-13 516 瀏覽
每次搭中環呢個上山扶手電梯,都會見到呢間裝修得好靚嘅泰國餐廳,整體裝潢都好有森林🌳原野feel,俾人一種舒服😌休閒嘅感覺~💛椰香青咖喱雞配薄餅青咖喱帶有濃郁的椰香味,唔係好辣,配埋薄餅一齊食,更加惹味同夾。💛泰式豬頸肉炒河。好似好普通,但係好好食😋,豬頸肉醃得很入味,河粉都很滑嫩,就係其他配料有啲多得滯,令到我覺得河粉同豬頸肉嘅份量好少。💛海鮮冬陰功金邊粉冬陰功味道濃郁,金邊粉亦好掛湯,搭配青口、大蝦🦐和魷魚🦑等新鮮海鮮,酸酸辣辣的味道很開胃。💛Thai Yum 漢堡包我會叫呢道菜,純粹係因為我覺得個粉紅色嘅漢堡🍔包很特別😂。左右兩邊是蝦🍤堡,中間是雞堡,味道中規中矩,不過不失。另外,我們點了兩杯飲品~💛泰式奶茶奶茶唔算太甜,入口滑順,上面的冰塊仲係葉子的形狀,好可愛😍,打卡一流~💛粉紅椰子水椰子🥥味道尚算突出,喝起來清新解膩,重點係同嗰個粉紅色嘅漢堡包,特別襯🥰。最後是甜品~💛芒果乳酪疊疊冰這是餐廳的人氣之選,可以幾個人share一齊食。有六塊芒果🥭冰,裏面還有芒果肉和糯米飯,整體組合非常美味😋。

💛椰香青咖喱雞配薄餅

💛泰式豬頸肉炒河。

💛海鮮冬陰功金邊粉

💛Thai Yum 漢堡包

另外,我們點了兩杯飲品~

💛泰式奶茶

生日
  • 芒果乳酪疊疊冰
  • 泰式奶茶
2023-11-12 400 瀏覽
其實第三次黎Tommy yummy 架啦,都仲係好鐘意呢度😍 環境勁relax, 綠色做主調,好大自然,成個人都可以好放鬆😍下午茶時間黎真係好正,tea set好岩食又夠抵食首先,嚟到嘅係兩杯嘢飲,凍嘅泰奶茶,粒粒碎冰,茶底夠濃,奶夠甜,係泰國嘅感覺呀😍跟住仲有一杯芒果椰奶柚子露,呢杯真係真心推介,每次黎都係飲呢杯😍食過呢度嘅串燒豬頸肉係正嘅,所以今次encore,仲要係x2😂跟住仲叫左個炸軟殼蟹,燒菠蘿,仲有super food羽衣甘藍😋😋佢係配個鹹蛋黃醬,好match好好味仲好邪惡添😆燒菠蘿係正嘅,表面有燒烤味,入面夠juice!軟殼蟹夠哂大份,有2隻切半,足足有4件呀🤤仲想食炸野🤭所以試下個炸蝦餅,超好食,蝦滑夠彈牙!好滿足嘅下午茶呀😍

下午茶時間黎真係好正,tea set好岩食又夠抵食

軟殼蟹夠哂大份,有2隻切半,足足有4件呀🤤

難得book到打卡位,當然要影多d相先對得住自己🤩🥳💃色、香、味俱全既美食放喺打卡位會有加持作用🥰🥰🥰芒果糯米飯甜品係必點,口感有層次,第一層似棉花冰既口感,裏面有雪糕同糯米飯,食完一啖會再想食第二啖打卡首選又好味😋海鮮炒麵既海鮮都好足料🤩🤩🤩有青口、魷魚、蝦,麵質軟硬適中😋醬汁亦很滋味😋另外的斑斕芒果甜品都好味😋造型有心思幾款食物同3款咖啡都滿意、好味道😋😋😋服務態度又好
幾款食物同3款咖啡都滿意、好味道😋😋😋服務態度又好

2023-08-05
2023-11-07 272 瀏覽
我完全係為咗食芒果乳酪疊疊冰 而來的😎😎😎果然冇失望,而且食下午茶都好抵食😍😍鍾意食泰菜嘅朋友不妨過嚟🤩泰式冬陰公扎肉湯河冬陰公湯酸辣開胃,有檸檬草和椰奶的香氣,扎肉肉片都好香😉😉🤩泰式雞肉金邊粉 粉條彈牙,搭配著嫩滑多汁的雞肉,以及獨特的金邊粉醬,味道鮮美而濃郁🥹🥹🥹🤩香茅雞中翼 在餐廳中的一個小驚喜😍😍雞翼外酥內嫩,搭配著調味醬,口感和味道都非常出色😁😁🤩芒果乳酪疊疊冰 我之前睇人哋食已經好想來,果然冇令我失望😍😍😍以新鮮芒果和濃郁的乳酪為基礎,層層疊疊地堆疊在冰沙上,搭配著椰奶,是完美的結尾🥰🥰😋🤩泰式玫瑰紅茶☕️帶有花香和微妙的甜味🤓🤓🤓🤩清爽椰子水在炎熱的天氣中消暑的理想選擇🤓🤓🤓

🤩泰式冬陰公扎肉湯河
冬陰公湯酸辣開胃,有檸檬草和椰奶的香氣,扎肉肉片都好香😉😉

🤩泰式雞肉金邊粉

🤩香茅雞中翼

🤩芒果乳酪疊疊冰

🤩泰式玫瑰紅茶☕️
帶有花香和微妙的甜味🤓🤓🤓

🤩清爽椰子水
在炎熱的天氣中消暑的理想選擇🤓🤓🤓
朋友介紹 話中環黎講性價比高今次一於揀咗平日下午嚟試下✨剛剛過左Lunch time,唔會太多人,可以揀到C字型梳化窗邊位,好舒服,再涼d 應該坐露台座位都好嘆🥳TOMMY YUMMY係泰國餐廳,行假日清爽風,擺設色彩繽紛再配上米色同錄色主色,打卡一流視覺上好舒服,好適合幾個女仔飲嘢傾偈❤️任你泰串 (3串任拼) ($82)揀左三款唔同嘅串燒,有豬頸肉、雞肉、牛肉,醬汁亦可以揀泰式酸辣汁/沙嗲汁揀左沙嗲汁一啲都唔韌,而且燒得幾香 值得食!😝泰式蝦球炒金邊粉 ($118)配木瓜沙律金邊粉炒得有 鑊氣而乾身, 條條上色味道均衡活蝦彈牙,再配上花生碎同芽菜令味道層次分明 🥳兩點半開始有下午茶優惠叫野食包埋野飲 😍一於加單叫左泰式湯河, 船湯, 札肉 ($78)送椰子水超級無敵濃郁湯底,食完之後唔會覺得口渴😛份量都好夠椰子水清爽,唔會太甜另外叫左泰式班蘭奶凍送薄荷青檸梳打班蘭甜品一向係我最愛 食落一啲都唔膩😋奶凍好滑溜,再加上伴碟超精美係一個好適合打卡的甜品🫢中環黎講,TOMMY YUMMY 竟然做到LUNCH 同下午茶每樣食物都係一百蚊內,仲包野飲,實在物超所值🙆🏻‍♀️
朋友介紹 [TOMMY YUMMY]
話中環黎講性價比高
今次一於揀咗平日下午嚟試下✨

再涼d 應該坐露台座位都好嘆🥳

視覺上好舒服,好適合幾個女仔飲嘢傾偈❤️

任你泰串 (3串任拼) ($82)
揀左三款唔同嘅串燒,有豬頸肉、雞肉、牛肉,
醬汁亦可以揀泰式酸辣汁/沙嗲汁
揀左沙嗲汁
一啲都唔韌,而且燒得幾香 值得食!😝

泰式蝦球炒金邊粉 ($118)
配木瓜沙律
金邊粉炒得有 鑊氣而乾身, 條條上色味道均衡
活蝦彈牙,再配上花生碎同芽菜令味道層次分明 🥳

兩點半開始有下午茶優惠
叫野食包埋野飲 😍

一於加單叫左泰式湯河, 船湯, 札肉 ($78)
送椰子水
超級無敵濃郁湯底,食完之後唔會覺得口渴😛
份量都好夠

椰子水清爽,唔會太甜

另外叫左泰式班蘭奶凍
送薄荷青檸梳打
班蘭甜品一向係我最愛 食落一啲都唔膩😋
奶凍好滑溜,再加上伴碟超精美
係一個好適合打卡的甜品🫢

2023-11-02 177 瀏覽
原本以為係打卡食店 估唔到質素同份量都比想像好叫了一個椰子南薑湯 加喱牛腩 牛油果沙律同炒粉個湯溫和清甜 料係非常豐富 雞肉鮮嫩而且有甜味 質素非常高八爪魚牛油果沙律好少見 配搭住剛剛好的酸味 牛油果熟成度剛好 唔會太生唔會太熟。八爪魚份量都非常多加喱非常有驚喜 個薄餅食得出岩岩出爐香口 加喱偏甜配住個薄餅反而無咁膩。牛腩係半根半腩 牛味濃而且口感敢佳最後既炒粉,食得出佢落左椰糖去炒。我個人唔太鍾意呢種口味。當日係星期六 但大約七點鐘見佢都未能滿座未知係打風前夕定因為生意真係難做。老實講開完關之後 覺得香港的泰國餐廳要維持生意都唔容易。但呢間店對食材上的用料都有講究、食物設計上都花左好多心思(見到格黎枱叫的飲品甜品都有亮點),店員都友善,價錢雖然唔算相宜但份量很多。希望呢間咁好的餐廳可以維持落去
原本以為係打卡食店 估唔到質素同份量都比想像好

叫了一個椰子南薑湯 加喱牛腩 牛油果沙律同炒粉

個湯溫和清甜 料係非常豐富 雞肉鮮嫩而且有甜味 質素非常高

最後既炒粉,食得出佢落左椰糖去炒。我個人唔太鍾意呢種口味。

當日係星期六 但大約七點鐘見佢都未能滿座
未知係打風前夕定因為生意真係難做。
老實講開完關之後 覺得香港的泰國餐廳要維持生意都唔容易。
價錢雖然唔算相宜但份量很多。希望呢間咁好的餐廳可以維持落去

2023-11-02 117 瀏覽
每次行中環天橋都會見到依間泰國餐廳~見到個環境咁chill每次經過都想去食😆果日同朋友大概2點零去到餐廳~過左午市繁忙時間人會比較少~座位既選擇就自然多啲啦💞如果想坐望行人天橋位記得同員工講聲~成個餐廳環境都令人好放鬆香葉肉碎煎蛋飯 $108屬於午市menu 都算抵食~除左主食之外仲會跟埋泰式蝦片同泰式沙律個飯偏辣 但好惹味😋好欣賞個燶邊煎蛋 勁香口我仲將啲飯放落蝦片上面食 估唔到又幾夾🤩跟餐仲可以用跟餐價叫野飲食泰國菜又點少得泰底奶茶 +$18係好飲既👍🏻如果大杯啲會再開心啲🤣虎蝦海鮮混亂杯麵 $128黎之前已經bookmark左要食既打卡dish😝本身以為得個樣 點知超出我預期既好味個味既冬蔭公杯麵既升級版 除左冬蔭公味仲食到好多泰國香料味🤤加埋超足料既海鮮好快就KO左一碟😋芒果乳酪疊疊冰(2人份)$118如果同frd子黎一定要叫依個甜品 大份夾抵食 仲要超吸精 打卡一流💞比我想像中更多材料頂層有一舊雪條造型既真芒果😋然後有鮮忌廉 芒果味既乳酪冰圍邊底層仲有芒果味既雪花冰同糯米飯!!食完真係飽到棒住個肚走🤓人均消費大概$200

成個餐廳環境都令人好放鬆

香葉肉碎煎蛋飯 $108
屬於午市menu 都算抵食~
除左主食之外仲會跟埋泰式蝦片同泰式沙律

芒果乳酪疊疊冰(2人份)$118

比我想像中更多材料
頂層有一舊雪條造型既真芒果😋
然後有鮮忌廉 芒果味既乳酪冰圍邊
底層仲有芒果味既雪花冰同糯米飯!!
食完真係飽到棒住個肚走🤓

人均消費大概$200

2023-11-01 97 瀏覽
經過中環見到呢間泰國餐廳裝修好靚,好啱打卡,就入咗去試吓,發現餐廳菜式味道同環境都非常好!🟩泰式奶茶奶茶色澤濃郁,散發住香濃的茶香和奶香,奶茶口感滑順,唔會太甜,絕對值得一試!🟦燒大虎蝦總共有3隻新鮮又好味嘅大虎蝦。虎蝦烤至外表金黃酥脆,又保持著多汁嫩滑口感。蝦肉的鮮甜與烤燒的香味完美結合,好有風味!🟨酥炸蛋黃醬軟殼蟹配燒菠蘿結合左脆爽軟殼蟹同香甜燒菠蘿,軟殼蟹經過酥炸處理後,外層金黃酥脆,內部保持著蟹肉鮮嫩。菠蘿除咗夠大份,仲好新鮮多汁,好味👍🏻菠蘿的甜味和微微的酸度為整道菜帶來唔錯嘅平衡!

🟩泰式奶茶

🟦燒大虎蝦

🟨酥炸蛋黃醬軟殼蟹配燒菠蘿
2023-10-23 122 瀏覽
-//位於中環·主打惡搞創意泰國餐🇹🇭環境舒服會被綠油油嘅草包圍住🌿 好似係森林用餐咁不過暫時只有一間分店,餐廳主打菜式好多例如虎蝦海鮮混亂杯麵、芒果乳酪疊疊冰🥭📍芒果乳酪疊疊冰 $118呢款係餐廳招牌甜品😎 係一粒粒方型芒果冰好有層次分明,首先上面有忌廉同埋芒果棒 入面有雪花冰同埋最底部係糯米飯😈 幾豐富仲有椰汁 可自己淋上去🥥成個芒果糯米飯咁芒果控一定會愛上佢!個芒果棒好香甜多汁賣相吸晴打卡,兩個人一齊食就啱啱好喇😋因為個冰份量好多,越食越甜🤣勁有飽肚感
//位於中環·主打惡搞創意泰國餐🇹🇭環境舒服
會被綠油油嘅草包圍住🌿 好似係森林用餐咁
📍芒果乳酪疊疊冰 $118

呢款係餐廳招牌甜品😎 係一粒粒方型芒果冰
好有層次分明,首先上面有忌廉同埋芒果棒
入面有雪花冰同埋最底部係糯米飯😈 幾豐富
仲有椰汁 可自己淋上去🥥成個芒果糯米飯咁
芒果控一定會愛上佢!個芒果棒好香甜多汁
賣相吸晴打卡,兩個人一齊食就啱啱好喇😋
因為個冰份量好多,越食越甜🤣勁有飽肚感
2023-10-20 130 瀏覽
泰潮流嘅打卡餐廳TOMMY YUMMY,椰林樹影霓虹光管仲有泰好聽音樂,環境實在泰逼真,令人仿佛置身曼谷BTS天橋旁咖啡廳。講真,如果天氣35度以上,我真係以為自己在泰國影相打卡超有feel !下午茶食個甜品仲跟埋野飲,抵啦!芒果糯米飯 💰88HKDIGable糯米飯大大推薦!芒果砌成朵花花,底層用咗綠色糯米飯,視覺效果太可愛了吧!上面系椰子雪糕,混入花生脆米很有口感。泰國青檸手標茶 💰18HKD(跟餐)青檸混合香茅,青色絕對吸引到我,味道清爽,雖然出面陰天落雨,但飲完覺得心情系好咗,人都醒神啲。粉紅椰子水 💰 42HKD椰子味都算突出,淡淡粉紅色又真係好掂。海鮮冬蔭功金邊粉 💰128HKD金邊粉軟硬適中,配有青口、大蝦、魷魚圈等海鮮,冬蔭功酸酸辣辣勁開胃。📍Tommy Yummy(中環威靈頓街98號翡翠中心1樓)港鐵香港站 C 出口, 步行約6分鐘

講真,如果天氣35度以上,我真係以為自己在泰國
影相打卡超有feel !
下午茶食個甜品仲跟埋野飲,抵啦!

芒果糯米飯 💰88HKD

泰國青檸手標茶 💰18HKD(跟餐)

粉紅椰子水 💰 42HKD
椰子味都算突出,淡淡粉紅色又真係好掂。

海鮮冬蔭功金邊粉 💰128HKD

📍Tommy Yummy
(中環威靈頓街98號翡翠中心1樓)
港鐵香港站 C 出口, 步行約6分鐘
2023-10-19 779 瀏覽
行過中環行人天橋都一定會見過呢間餐廳,bookmark咗好耐今次終於試到喇🤤🔸串燒拼盤6串 ($152)有六款唔同嘅串燒,有豬頸肉、雞肉、牛肉、豬肉丸、牛丸同糯米豬肉腸,醬汁亦可以揀泰式酸辣汁/沙嗲汁👍🏻🔸泰式蝦餅 ($98)蝦餅非常足料,入口彈牙,每一啖都食到蝦肉🦐🔸虎蝦海鮮混亂杯麵 ($128)呢個應該係餐廳其中一個signature dish📸擺盤賣相打卡一流👍🏻酸酸辣辣嘅冬蔭功味炒麵搭配虎蝦、魷魚、青口等海鮮,真係睇得又食得👍🏻🔸打拋豬肉碎煎蛋飯 ($108)經典嘅豬肉碎撈飯,加咗香料一齊炒嘅豬肉碎配埋白飯非常惹味😋🔸芒果乳酪疊疊冰 ($118)每枱必點嘅甜品🤤賣相精緻,外層嘅芒果乳酪冰磚果味香濃,芒果味刨冰內有糯米飯增加口感,配上椰漿更美味,果然係餐廳嘅招牌甜品👍🏻🔸泰式奶茶 ($44)非常正宗嘅泰國奶茶,茶味香濃又唔會太甜🔸泰式奶綠 ($44)帶有茉莉香嘅奶綠,味道不錯🔸椰香菠蘿飄雪 ($55)濃郁嘅椰香味加埋酸甜嘅菠蘿味,非常適合夏天飲☀️#FEVI_thai#FEVI_中環📍Tommy Yummy中環威靈頓街98號翡翠中心1樓

🔸串燒拼盤6串 ($152)
串燒拼盤6串

🔸泰式蝦餅 ($98)
蝦餅非常足料,入口彈牙,每一啖都食到蝦肉🦐
泰式蝦餅

🔸虎蝦海鮮混亂杯麵 ($128)
虎蝦海鮮混亂杯麵

🔸打拋豬肉碎煎蛋飯 ($108)
經典嘅豬肉碎撈飯,加咗香料一齊炒嘅豬肉碎配埋白飯非常惹味😋
打拋豬肉碎煎蛋飯

🔸芒果乳酪疊疊冰 ($118)
芒果乳酪疊疊冰

🔸泰式奶茶 ($44)
非常正宗嘅泰國奶茶,茶味香濃又唔會太甜
泰式奶茶

🔸泰式奶綠 ($44)
帶有茉莉香嘅奶綠,味道不錯
泰式奶綠

🔸椰香菠蘿飄雪 ($55)
濃郁嘅椰香味加埋酸甜嘅菠蘿味,非常適合夏天飲☀️
椰香菠蘿飄雪

#FEVI_thai