2024-01-16
成日經過都座無虛席 今晚一試 果然名不虛傳😳👍 😳 日式燒雞腰果仁沙律 75 畀個賣相同份量驚訝咗. 仲有牛油果蓉 車厘茄 同埋honey mustard. 相當generous 平時啲西餐加半塊牛油果都收你廿蚊 呢度又腰果又牛油果 仲要用honey roast過嘅燒雞 老闆 點回本? 😳 松露油忌廉大啡菇貓耳朵 95見個個都叫 一定好食啦 真係冇錯! 超香松露油 又係好多大啡菇 貓耳朵軟硬適中 煙煙靭靭 成個pasta超好食😋 😳 泰式鮮蝦忌廉冬陰功變意粉 98 係偏酸嘅冬陰功 但我好鍾意😍 超級無敵開胃 冬陰功味做到足 鮮蝦非常新鮮 兩個main我都好鍾意😍😍 🍮 忌廉芝士焦糖餅乾布甸 55 第一口覺得好甜 因為上下都係caramel 之後食食下pudding 蛋香越來越出 反而覺得冇咁甜. Aiya 呢度啲味道都好magical呀~~ 🍵 開心果鮮奶 45期間限定 特濃開心果味唔人工 好幸福嘅感覺🥰
😳 日式燒雞腰果仁沙律 75
😳 松露油忌廉大啡菇貓耳朵 95