2021-01-08
滿心歡喜久違的聚餐十分可惜沒有美食相伴~。肉食小怪獸們打算衝去食一餐好嘅見到一到晚飯時段必排長龍的URBAN CAFE已經心思思好耐了!入到去睇好餐牌想點餐 舉手好耐 超過3位店員係面前行過當睇唔到已經有少少打低分的念頭了。食物賣相係唔錯的,,都加返少少分。辣肉腸Pizza睇落有啲燶但超薄餅底食落都香口食完好似食咗陣風咁但味道是不錯的牛扒有肉眼同牛後欄。。。2款我都有試到分別唔大 肉質都不錯但肉味唔算濃~有少少肥牛油 食落好香口重點黎啦!!!!!!!!睇落唔錯嘅雞 但但但一切肉就散哂食落完全無味都算了啲肉重要梅咗又到舉手時間.......舉咗好耐 啲員工不斷扮睇唔到明明係面前經過送餐最後有位店員黎咗 我地都說明咗狀況!平時如果難食我唔會出聲但我怕隻雞壞咗先同佢講''隻雞啲肉梅咗 請問可以轉其他嗎''但佢聽完行走咗 。之後又行返黎問多次。其實店員態度都對餐廳影響好大!!希望可以注意一下連高級少少嘅都只係企係度咁又點得呢
十分可惜沒有美食相伴~
。
肉食小怪獸們打算衝去食一餐好嘅
已經有少少打低分的念頭了。 食物賣相係唔錯的,,都加返少少分
。 辣肉腸Pizza睇落有啲燶但超薄餅底食落都香口
食完好似食咗陣風咁但味道是不錯的 牛扒有肉眼同牛後欄。。。2款我都有試到
分別唔大 肉質都不錯但肉味唔算濃~有少少肥牛油 食落好香口
重點黎啦!!!!!!!!睇落唔錯嘅雞 但但但一切肉就散哂
食落完全無味都算了啲肉重要梅咗
但佢聽完行走咗 。之後又行返黎問多次
。
其實店員態度都對餐廳影響好大!!希望可以注意一下