2024-02-21
餐廳整體嘅食物都好好食 個碟生蠔唔記得咗價錢 所以冇寫出嚟俾大家睇🥲另外餐廳嘅氣氛都好好 環境裝修得好睇 感覺上係比較復古 而且見到有梳化同黃燈 都比較溫馨 碟嘅擺盤都好好睇 好適合大家影下相同埋情侶拍拖約會🤪法式龍蝦湯 $108望落去好似好足料有龍蝦肉放咗喺中間度 仲有香草吊一吊味道 呢個龍蝦湯比我想像中有啲水 味道有啲淡 但係個龍蝦肉食落去又有啲鹹 但係嗰種鹹味唔似係龍蝦肉嘅味道🤔🤔香煎鴨肝配下腰隻牛扒 $308佢呢個擺盤好靚 有啲脆脆包住咗鴨肝 好有趣 仲有小蕃茄點綴 食落去味道都好好食光有鴨嘅油脂食落去成個口都好香 加上佢一邊係脆脆 一邊係腍鴨肝散發着香氣 成個口感都好正好豐富!佢牛扒都好正 叫咗三分熟就真係三分熟上枱 唔會話太過熟 牛扒放落口啲汁水出咗嚟 而且牛扒非常嫩口蟹膏蟹肉燉飯$198佢呢個飯就俾佢個龍蝦湯有味好多! 表面望落去都已經見到蟹膏蟹肉 撈勻咗嚟食,佢每一粒飯都比呢個蟹味包住味道非常之鮮!生蠔叫咗兩款一款係辣味一款係芝士味 值得一讚嘅係佢生蠔真係好鮮甜!! 感覺上辣味嘅生蠔比芝士味生蠔更加好食 芝士嗰款芝士嗰款比較鹹咗啲 但辣味就係啱啱好!
法式龍蝦湯 $108
香煎鴨肝配下腰隻牛扒 $308