進入花花世界,經常被人洗板,喜歡花的朋友是不能錯過 ¯ ︶ ¯環境到處都是花,每個角落都不可以錯過呢! 紫醉金迷 $208 紫醉金迷擺盤很讓女孩動心❤︎︎ 美麗!̲!̲!̲紫色來自新鮮紫椰菜打碎,混入忌廉整成𝑅𝑖𝑠𝑜𝑡𝑡𝑜,配上大蝦、藍青口,還有大量金箔(•̀ᴗ•́)超貴氣菜式!吃下去不膩,較清新的𝑅𝑖𝑠𝑜𝑡𝑡𝑜。 來自地獄的意粉 $135地獄意粉確是不能忽視,我非常能吃辣的也覺得真有點辣,很重的𝑇𝑎𝑏𝑎𝑎𝑐𝑜味道,加入煙肉等配料,真能吃辣才點!⃝ 𝐸𝑎𝑠𝑡𝑒𝑟 𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑒 𝐶𝑢𝑝 $86 雖然復活節已過,但這杯𝐸𝑎𝑠𝑡𝑒𝑟 𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑒 𝐶𝑢𝑝很可愛也看出店家心思。 玫瑰花紅茶 $40 玫瑰花紅茶調味後偏甜,適合配地獄意粉。總括而言,一進去,喜歡打卡的朋友應該相機會照不停!食物也跟花主題配搭,花心思

到處都是花,每個角落都不可以錯過呢!

紫醉金迷 $208
紫醉金迷

來自地獄的意粉 $135
來自地獄的意粉

𝐸𝑎𝑠𝑡𝑒𝑟 𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑒 𝐶𝑢𝑝 $86
𝐸𝑎𝑠𝑡𝑒𝑟 𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑒 𝐶𝑢𝑝

玫瑰花紅茶 $40
玫瑰花紅茶

玫瑰花紅茶調味後偏甜,適合配地獄意粉。

來自地獄的意粉
玫瑰花紅茶
2022-05-20 27 瀏覽
少女心上線的一天💓一進門口便看到有販賣鮮花的地方(覺得是全店最美的一角~由於cafe位於高層的關係窗台位置挺開揚的可惜到達的時候已滿座🥲主食方面頗有驚喜!點了黑松露雜菌蝴蝶粉和一道「紫醉金迷」⚜️是紫椰菜和忌廉煮成的意大利飯兩道菜味道都不錯~個人比較喜歡蝴蝶粉黑松露的香味和彈牙的口感友人則比較喜歡意大利飯獨特的醬汁和新鮮的海鮮🦐擺盤也是花了不少心思ㅋㅋ復活節限定的飲品也超~可愛杯子是曲奇來的ㅎㅎ環境也十分清靜靜靜坐了一個下午~
少女心上線的一天💓
一進門口便看到有販賣鮮花的地方
(覺得是全店最美的一角~

由於cafe位於高層的關係
窗台位置挺開揚的
可惜到達的時候已滿座🥲

主食方面頗有驚喜!
點了黑松露雜菌蝴蝶粉和一道「紫醉金迷」⚜️
是紫椰菜和忌廉煮成的意大利飯
兩道菜味道都不錯~
個人比較喜歡蝴蝶粉黑松露的香味和彈牙的口感
友人則比較喜歡意大利飯獨特的醬汁和新鮮的海鮮🦐
擺盤也是花了不少心思ㅋㅋ
復活節限定的飲品也超~可愛
杯子是曲奇來的ㅎㅎ

環境也十分清靜
靜靜坐了一個下午~
  • 紫醉金迷
  • 金箔黑松露雜菌蝴蝶粉
2022-05-18 17 瀏覽
又比我搵到間靚靚餐廳滿足我打卡需求成間店都被花花包圍不過最吸睛都係粉紅花花牆,點影都靚伴碟亦有食用花, 成件事非常IGABLE蝶豆花綠茶每次見到有蝶豆花飲料我就忍唔住叫漸層色好美,而且有好好嘅燒脂同抗氧化功效味道唔太甜, 非常消暑解渴二重奏忌廉煙肉芝士短管麵芝士昧濃郁又唔會太膩芝士控必點金箔黑松露雜菌蝴蝶粉上檯個陣我有被驚嘆我覺得好靚呀~食用花配蝴蝶粉太美仲有點點金箔, 顏值爆燈黑松露味唔會太濃, 係我喜歡嘅口味雖然話係打卡餐廳但食物質素都算高好適合女生們約會
又比我搵到間靚靚餐廳滿足我打卡需求
成間店都被花花包圍
不過最吸睛都係粉紅花花牆,點影都靚
伴碟亦有食用花, 成件事非常IGABLE

蝶豆花綠茶
每次見到有蝶豆花飲料我就忍唔住叫
漸層色好美,而且有好好嘅燒脂同抗氧化功效
味道唔太甜, 非常消暑解渴

二重奏忌廉煙肉芝士短管麵
芝士昧濃郁又唔會太膩
芝士控必點

金箔黑松露雜菌蝴蝶粉
上檯個陣我有被驚嘆
我覺得好靚呀~食用花配蝴蝶粉太美
仲有點點金箔, 顏值爆燈
黑松露味唔會太濃, 係我喜歡嘅口味

雖然話係打卡餐廳
但食物質素都算高
好適合女生們約會
2022-05-18 19 瀏覽
分享番母親節當日我同最親愛的媽媽去咗個滿滿花海嘅餐廳嘆吓一入去媽媽就好喜愛💓令到我哋不禁重拾少女心👱🏼‍♀️·我哋叫咗份好受歡迎嘅「紫醉金迷」充滿💜紫色嘅意大利飯配上鮮艷嘅花朵🌼真係增添視覺享受,而且碟上嘅大蝦+藍青口,係好夾嘅配襯!·仲叫咗碟「香蒜芫荽雜菌炒意粉」係芫茜控🌱嘅,係必叫嘅item💖啖啖都食到芫茜,絕對係滿足晒我哋嘅口感!滿足度勁高👍🏻👍🏻·我每次見到有蝶豆花,我都會嗌嚟飲!行到咁熱飲番杯冰凍「蝶豆花綠茶」真係心曠神怡☺️冇想過會可以咁夾嘅味道!仲有增進記憶力同腦力!而媽媽就揀玫瑰花釀紅茶,佢好識揀啊,因為玫瑰🌹花茶對女性有好多好處架!💖幫助肌膚抗發炎、抗氧化、減少皺紋和細紋、舒緩喉嚨痛、改善消化功能、改善便秘、改善胃痛、天然抗壓劑&消脂瘦身!·呢度上上下下、左左右右都係花,真係一個打卡好聖地🌹🌻🌸🌺💐🌼除此之外,原來仲有個小花店,一路食一路欣賞靚花,係一件賞心悅目嘅事❣️
分享番母親節當日
我同最親愛的媽媽
去咗個滿滿花海嘅餐廳嘆吓
一入去媽媽就好喜愛💓
令到我哋不禁重拾少女心👱🏼‍♀️
我哋叫咗份好受歡迎嘅「紫醉金迷」
2022-05-16 1227 瀏覽
聽說全世界的女生,都有一顆想收花💐的心🤣~你又喜不喜歡花呢? • 𝕎𝕙𝕚𝕥𝕖 ℍ𝕠𝕦𝕤𝕖白房子🤍 • 是間主打花草植物的餐廳,到處擺滿新鮮花朵,打卡一流,吸引大量女生光顧呀~ 除了店内裝飾成花花世界外,餐點方面同樣加入植物元素😆。不論主食、輕食、甜品、飲品等等,都有花花陪襯,完美演繹花店咖啡室的感覺。 「 紫醉金迷🟣 $208 」 賣相非常誇張的意大利飯,用紫椰菜和忌廉煮飯,並配上香草蒜蓉芝士大蝦、清酒煮大蜆和金箔,好華麗呀~「 二重奏忌廉煙肉芝士短管麵🧀 $143」 深得我們歡心的芝士短管麵,鹹香惹味,調味濃郁。芝士和忌廉配合完美,好吃唷~ 「 ᴇᴀsᴛᴇʀ ᴄᴏᴏᴋɪᴇ ᴄᴜᴘ🍪 $86 」 用曲奇造的杯子,在日本看得多,在香港還是第一次見呢😆。把牛奶倒入杯子即可享用囉~ 「 ᴏʀᴇᴏ ᴄᴀᴋᴇ🍰 」 作為ᴏʀᴇᴏ控,對ᴏʀᴇᴏ蛋糕愛不釋手🤣。上層是慕絲,下層是朱古力蛋糕,配上牛奶更好😚~

「 紫醉金迷🟣 $208 」

「 二重奏忌廉煙肉芝士短管麵🧀 $143」

「 ᴇᴀsᴛᴇʀ ᴄᴏᴏᴋɪᴇ ᴄᴜᴘ🍪 $86 」

「 ᴏʀᴇᴏ ᴄᴀᴋᴇ🍰 」

2022-05-11
2022-05-15 23 瀏覽
同fd行完街,一齊上咗呢間人氣樓上cafe White Hse. 食野~走進店內,即被呢個花花世界吸引住,仙氣滿滿充滿少女心,係個打卡嘅dream place😍食物擺盤真係好精緻~~非常IGable紫醉金迷 𝒱𝑒𝓁𝓋𝑒𝓉 𝑔𝑜𝓁𝒹𝓂𝒾𝓃𝑒 𝓈𝑒𝓉睇落似藝術品一樣,用紫椰菜+幼滑忌廉煮成嘅意大利飯,配上原隻大蝦、藍青口,以金箔及食用花點綴,食落口感幾creamy~來自地獄的意粉 𝐻𝑒𝓁𝓁 𝒫𝒶𝓈𝓉𝒶朋友嗜辣,佢表示意粉辣度十足,都幾惹味~蝶豆花綠茶 𝐵𝓁𝓊𝑒 𝒷𝓊𝓉𝓉𝑒𝓇𝒻𝓁𝓎 𝒫𝑒𝒶 𝒥𝒶𝓈𝓂𝒾𝓃𝑒 𝒢𝓇𝑒𝑒𝓃 𝒯𝑒𝒶漸變色睇落好夢幻,味道清新,夏天飲啱曬~蝶豆花富含花青素,有抗氧化功效架~玫瑰花釀紅茶 𝑅𝑜𝓈𝑒 𝐵𝓁𝒶𝒸𝓀 𝒯𝑒𝒶有濃濃玫瑰花香,味道也甜甜的~成間餐廳都係打卡位,佢地仲有自家鮮花出售~食完可以選購靚花番去

食物擺盤真係好精緻~~非常IGable

紫醉金迷 𝒱𝑒𝓁𝓋𝑒𝓉 𝑔𝑜𝓁𝒹𝓂𝒾𝓃𝑒 𝓈𝑒𝓉

來自地獄的意粉 𝐻𝑒𝓁𝓁 𝒫𝒶𝓈𝓉𝒶
朋友嗜辣,佢表示意粉辣度十足,都幾惹味~

玫瑰花釀紅茶 𝑅𝑜𝓈𝑒 𝐵𝓁𝒶𝒸𝓀 𝒯𝑒𝒶
有濃濃玫瑰花香,味道也甜甜的~

• 紫醉金迷
2022-05-15 13 瀏覽
母親節除咗一家人慶祝🥳我仲同媽咪兩個人喺花花世界撐枱腳💕就係銅鑼灣嘅White Hse白房子 🤍一入到去我以為去咗花舖💐除咗唔同嘅鮮花🌺仲有兩幅大花牆😍而且佢嘅蝴蝶結櫈同埋餐廳裝飾都好girly🎀而飲品同食物都當然貫穿花呢個大主題🌼⁣天氣熱一坐低就點咗蝶豆花綠茶俾媽咪💜媽咪身體內熱,蝶豆花+綠茶呢兩樣都偏涼野就最啱佢👍🏻而且蝶豆花好飲又抗氧化!✅⁣我就飲玫瑰花釀紅茶🌹玫瑰花活血啱晒我😆而且味道好清新!好解渴💯我就食來自地獄的意粉🌶係真係辣!🤣好耐冇出街食嘢、充滿刺激感好好😂配埋肉條同蒜頭好惹味😋意粉亦都好入味、好彈牙⁣叫咗個紫醉金迷俾媽咪⚜️媽咪第一次見識食用花🌷有埋金箔就襯哂媽咪高貴嘅地位👸🏻材料有原隻大蝦、藍青口,好肥美、新鮮!🦐配埋紫椰菜溝忌廉汁煮成嘅意大利飯真係成個藝術品咁🖼
母親節除咗一家人慶祝🥳

仲有兩幅大花牆😍

而且佢嘅蝴蝶結櫈同埋餐廳裝飾都好girly🎀
而飲品同食物都當然貫穿花呢個大主題🌼

天氣熱一坐低就點咗蝶豆花綠茶俾媽咪💜
媽咪身體內熱,蝶豆花+綠茶呢兩樣都偏涼野就最啱佢👍🏻
而且蝶豆花好飲又抗氧化!✅

我就飲玫瑰花釀紅茶🌹
玫瑰花活血啱晒我😆
而且味道好清新!好解渴💯

我就食來自地獄的意粉🌶
係真係辣!🤣
好耐冇出街食嘢、充滿刺激感好好😂
配埋肉條同蒜頭好惹味😋
意粉亦都好入味、好彈牙

叫咗個紫醉金迷俾媽咪⚜️
媽咪第一次見識食用花🌷
有埋金箔就襯哂媽咪高貴嘅地位👸🏻
材料有原隻大蝦、藍青口,好肥美、新鮮!🦐
配埋紫椰菜溝忌廉汁煮成嘅意大利飯真係成個藝術品咁🖼
2022-05-04
午餐
2022-05-15 14 瀏覽
一上到去餐廳門口已經有個靚靚花牆😍,入到去仲吸睛!成間餐廳以唔同嘅鮮花做佈置💕🌺,連天花板,牆壁,餐枱都佈滿鮮花,真係好似置身花海中呀!😍😍連飲品同食物都係用上食用花,真係好精美好特別啊!🥰我地叫左個⁣🍝來自地獄的意粉嘩,聽個名就知好辣,入口又唔會好辣,仲帶少少甜甜酸酸嘅味道,而麵質煙煙韌韌,越食越滋味!⁣💜紫醉金迷擺盤好吸引啊!用上閃閃金箔及食用花做擺盤,賣相十分吸引啊!再用上原隻大蝦、藍青口,啖啖肉好新鮮好有口感!另外紫椰菜加忌廉汁煮成嘅意大利飯,味道一流!⁣🦋蝶豆花綠茶蝶豆花係近期好hit嘅健康食材,有抗氧化功效,飲落好清甜好解渴啊!而漸變顏色好有層次感好特別唔!⁣🌹玫瑰花釀紅茶暖笠笠嘅花茶好清香啊!而餐廳內仲有鮮花擺賣添架!🥰⁣⁣

連飲品同食物都係用上食用花,真係好精美好特別啊!🥰

我地叫左個
⁣🍝來自地獄的意粉

💜紫醉金迷
擺盤好吸引啊!用上閃閃金箔及食用花做擺盤,賣相十分吸引啊!
再用上原隻大蝦、藍青口,啖啖肉好新鮮好有口感!
另外紫椰菜加忌廉汁煮成嘅意大利飯,味道一流!

⁣🦋蝶豆花綠茶
而漸變顏色好有層次感好特別唔!

🌹玫瑰花釀紅茶
暖笠笠嘅花茶好清香啊!

而餐廳內仲有鮮花擺賣添架!🥰

2022-05-13 19 瀏覽
姐自問係港女一枚... 超鍾意被花圍 🥰 IG 嗰啲以花入饡擺碟勁靚嘅餐廰,我會為咗打卡去吓 🫣今次到 @whitehse.cwb 探店食嘢,啲花真係多到DUM一聲 🌸 原來佢有賣花 @fleurs_damour.florist ,唔怪得啦!試咗 hero dish「紫醉金迷」,意大利飯用咗紫色椰菜花一齊煮,配香草蒜蓉烤大蝦加清酒煮藍青口,成碟灑滿金箔同花,好浮誇 🤩「二重奏忌廉煙肉芝士短管麵」擺碟就簡約啲,奶香撲鼻,有少少拉絲效果,唔錯 😋另外試咗「蝶豆花綠茶」,紫色好靚,但味道比較清淡。我就鍾意「草莓紅茶」多啲,個套杯係珍珠貝殼款,少女心呀 😍份量偏精緻,大食寶寶叫多幾樣試吓啦!

份量偏精緻,大食寶寶叫多幾樣試吓啦!
超吸睛嘅🌷🌸💐花海Café,店內每處都係七彩繽紛的😍乾花,充滿少女心💕!!最吸引嘅莫過於⚘紅色玫瑰花花牆,姐妹們一定要嚟打個卡📸!!店內仲有自家花店💐鮮花售賣,好靚呀~·🧀二重奏忌廉煙肉芝士短管面 HKD$118啖啖充滿🧀芝士奶油香,短管面好有😻咬口,熱辣辣輕輕一拉☺已經有🤩拉絲效果,所以幾時都話芝士同忌簾永遠都係最佳組合🤗😚·🌶來自地獄的意粉 HKD$110有如來回地獄😆又折返人間!! 愈辣愈有feel🔥,食得出哂汗😝但又好想繼續食,好瘋狂!辛辣中仲食到當中夾雜咗🤤橄欖油及蒜片香氣,加上意粉富有嚼勁,整體好豐富👍🏻。·🏵蝶豆花綠茶 HKD$45賣相紫醉金迷,漸變色好夢幻🌌!微甜清新,咁靚嘅飲品令人心曠神怡🌸·🌹玫瑰花釀紅茶 HKD$40芳香玫瑰紅茶飲落😙舒服順喉,粉色珍珠裝飾茶杯🤩好靚!·📍White Hse.銅鑼灣謝斐道508號聯成商業中心15樓1501室

最吸引嘅莫過於⚘紅色玫瑰花花牆,姐妹們一定要嚟打個卡📸!!

店內仲有自家花店💐鮮花售賣,好靚呀~
🧀二重奏忌廉煙肉芝士短管面 HKD$118

啖啖充滿🧀芝士奶油香,短管面好有😻咬口,

🌶來自地獄的意粉 HKD$110

🏵蝶豆花綠茶 HKD$45

賣相紫醉金迷,漸變色好夢幻🌌!

微甜清新,咁靚嘅飲品令人心曠神怡🌸
🌹玫瑰花釀紅茶 HKD$40

芳香玫瑰紅茶飲落😙舒服順喉,粉色珍珠裝飾茶杯🤩好靚!
📍White Hse.
銅鑼灣謝斐道508號聯成商業中心15樓1501室
2022-04-16
下午茶
  • 來自地獄的意粉
2022-05-09 20 瀏覽
一踏入呢間cafe好似置身花海一樣呀😍餐廳有打卡花花牆,仲放置咗好多鮮花每個角落都好啱打卡喔📸-🍴二重奏忌康煙肉芝士短管麵($143)夾起果陣芝士拉成絲入口芝士味濃郁🧀視覺同味覺都大滿足呀!不過煙肉份量偏少而且無其他配料喔!🍝來自地獄的意粉($136)意粉加滿辣椒,真係堅辣呢🌶但辣得嚟幾刺激惹味😋而配料就有雜菇同煙肉略嫌配料份量唔算多!🍹蝶豆花綠茶($45)漸變顏色層超啱打卡📸味道微甜,富綠茶味!🫖玫瑰花釀红茶($40)茶味清香紅茶味中散發淡雅嘅玫瑰花香🌹
一踏入呢間cafe
好似置身花海一樣呀😍
餐廳有打卡花花牆,仲放置咗好多鮮花
每個角落都好啱打卡喔📸

🍴二重奏忌康煙肉芝士短管麵($143)
夾起果陣芝士拉成絲
入口芝士味濃郁🧀
視覺同味覺都大滿足呀!
不過煙肉份量偏少
而且無其他配料喔!

🍝來自地獄的意粉($136)
意粉加滿辣椒,真係堅辣呢🌶
但辣得嚟幾刺激惹味😋
而配料就有雜菇同煙肉
略嫌配料份量唔算多!

🍹蝶豆花綠茶($45)
漸變顏色層超啱打卡📸
味道微甜,富綠茶味!

🫖玫瑰花釀红茶($40)
茶味清香
紅茶味中散發淡雅嘅玫瑰花香🌹
2022-05-06 29 瀏覽
White Hse. 🌸如果大家想搵靚靚Cafe打卡嘅話可以去White Hse. 🤩 佢哋室內裝飾好靚,四面牆都有花花可以俾你哋去影相打卡😆 蝶豆花綠茶:$45頂係橙色底係紫色,黎到已經覺得好靚🥰 Easter Cookie Cup:$86佢地係杯到畫左兔仔圖案,好cute,唔捨得食😢可以直接倒鮮奶入去飲,再一次過咬埋個杯一齊食😂二重奏芝士忌廉煙肉芝士短管麵:$143用左好多芝士同埋cream,做到拉絲效果🥰未食都聞到好香嘅芝士味~因為佢地係用短管麵,所以每一啖都可以feel到啲cream同埋芝士湧出黎🤩Yummyyy🙌紫醉金迷:$208好有心思嘅一道菜色😆用左金箔同花做點綴,十分奢華🙈Risotto好creamy,上面仲有一隻大大嘅芝士烤蝦🥰每一款都好靚,好有心思🤩特別日子唔知帶女朋友去邊度食野,不妨嚟試下依間~仲可以買到靚靚嘅花花添🥰。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。餐廳:White Hse.Overall (Out of 5): 🔆🔆🔆🔆地址:銅鑼灣謝斐道508號聯成商業中心15樓1501室
White Hse. 🌸

蝶豆花綠茶:$45
頂係橙色底係紫色,黎到已經覺得好靚🥰

Easter Cookie Cup:$86

二重奏芝士忌廉煙肉芝士短管麵:$143

紫醉金迷:$208

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
餐廳:White Hse.
Overall (Out of 5): 🔆🔆🔆🔆
地址:銅鑼灣謝斐道508號聯成商業中心15樓1501室

花🌻全部都係花💮一踏入餐廳滿眼都係花!花花牆、鮮花佈置、桌上花朵…果然不負嚟打卡嘅少女心😍😍約一樣鍾意影靚相嘅朋友嚟聚聚就啱哂喇❤️⁡. ✨紫醉金迷 $208賣相超華麗‼️一上枱已經嘩嘩聲😍😍呢碟海鮮飯用咗原隻香草蒜蓉烤大蝦 + 清酒煮藍青口 加持!碟上周邊仲灑滿食用花朵同金箔🤩🤩最特別係以新鮮紫椰菜花打碎配上幼滑忌廉一齊住成嘅義大利飯!成碟飯夢幻感爆燈‼️⁡. ✨二重奏忌廉煙肉芝士短管麵 $145唔好睇造型相對平實就掉以輕心😆好濃郁忌廉x芝士嘅味道!加埋惹味煙肉粒同煙韌短管麵!(😜😜只係我哋掛住猛影相打卡搞到凍咗拉唔到絲啫!!) 總之芝士控嘅人士唔好錯過😋😋. ✨玫瑰花釀紅茶 $40必須讚套珠光貝殼造型茶杯茶碟好加分❤️熱茶飲落滲出淡淡玫瑰花香氣!感覺養生呢!⁡. ✨蝶豆花綠茶 $45(設定咗唔可以叫少冰)上枱已被夢幻漸層色吸引住😍😍蝶豆花x綠茶唔係甜滋滋嘅組合!夠哂健康清新!

✨紫醉金迷 $208
✨二重奏忌廉煙肉芝士短管麵 $145
✨玫瑰花釀紅茶 $40
✨蝶豆花綠茶 $45
2022-05-03 16 瀏覽
大部份女仔都喜歡花🌺🌼而white Hse由視覺到味覺都一一完全滿足到我地✨一入門口已經見到好多花,我同我朋友見到完全係變咗心心眼😍見到旁邊有唔同種類嘅鮮花,可以係@fleurs_damour.florist訂購,見到有現成品真係好靚!轉返個話題去返食物先🤭🍴食物🍴1️⃣紙醉金迷$208: 賣相好有驚喜,食用花配金箔令食物有種金光閃閃feel✨上面2隻大蝦厚肉彈牙,中間是蜆肉,最底是打碎的紫椰菜+忌廉一齊煮既意大利飯,食落有咬口,顏色又完全取勝🫶🏻2️⃣二重奏忌廉煙肉芝士短管面$143: 短管面口感煙煙韌韌口,煙肉煎得夠香,而芝士味夠濃郁,當然賣相也是超喜歡💕3️⃣蝶豆花綠茶$45: 夢幻嘅顏色同現場環境好配搭,用上高身杯拎住嚟影相都唔錯🤭4️⃣蜂蜜檸檬茶$40: 用貝殼杯碟好精緻,蜂蜜係底,記得攪勻先飲啊。

🍴食物🍴

• 二重奏忌廉煙肉芝士短管麵
裝修佈置極具心思,充滿少女心!💕餐廳以花為主題💐,多面花牆非常夢幻呢!到處都是打卡位😍,最適合約閨密一起拍照!🌷紫醉金迷 $208粉紫色的意大利飯原來用上紫椰菜花及忌廉製成,十分特別,配有青口、蝦、金箔及食用花,味道清新🍀🌷二重奏忌廉煙肉短管麵 $143忌廉芝士醬濃郁,非常惹味,芝士控不要錯過🧀⁡🌷蝶豆花綠茶 $45不會太甜,非常清新💜⁡🌷Easter Cookie Cup $86牛奶及曲奇兩食🥛🍪
裝修佈置極具心思,充滿少女心!💕
餐廳以花為主題💐,多面花牆非常夢幻呢!
到處都是打卡位😍,最適合約閨密一起拍照!

🌷紫醉金迷 $208

🌷二重奏忌廉煙肉短管麵 $143
忌廉芝士醬濃郁,非常惹味,芝士控不要錯過🧀

🌷蝶豆花綠茶 $45
不會太甜,非常清新💜

🌷Easter Cookie Cup $86
牛奶及曲奇兩食🥛🍪