2023-11-07
今日係與男友既拍拖日,全日都係尖沙咀行街街,跟住睇埋戲,再夾埋公仔🤩全日既行程好豐富,玩到頂唔順要食嘢,兜左一圈唔知食咩好,見到呢間餐廳都幾特別,見咁岩有位又無咩人,咁就係度食,呢度叫YA鴨,係呢度巧合地都岩我地口味,所以今餐就係度解決吧🤣🤣🤍🤍炸哈哈蝦春卷🤍🤍今餐好特別,叫左兩個主食,之後加一個小食然後兩杯飲品,呢個春卷名好得意,有四條好長既春卷,即叫即整,所以好有熱度,然後佢成條都係好脆,入面既料好豐富,總括黎講好食💯🤍🤍牛三寶撈粗🤍🤍先試完小食就到主食,呢個係有三種唔同既牛部位,放埋晒一兜,味道上都係主力係鹹既味道,好濃郁有口感💯🤍🤍招牌鴨肉飯🤍🤍呢兜鴨肉真係好香,份量都唔錯,足夠一人份量,鴨肉鮮嫩,好有明顯既鴨味,認真唔差 💯🤍🤍鮮檸伯爵茶🤍🤍有一種凍檸茶既感覺,但佢比檸茶更好飲,茶味好濃郁,仲有佢既檸檬好新鮮,通常篤多幾下就會層加成杯飲品既酸度💯🤍🤍鮮蜂蜜美式瑪格烈🤍🤍呢杯都好好飲,甜甜地飲到心情好,呢杯飲品好創新💯
今餐好特別,叫左兩個主食,之後加一個小食然後兩杯飲品,呢個春卷名好得意,有四條好長既春卷,即叫即整,所以好有熱度,然後佢成條都係好脆,入面既料好豐富,總括黎講好食💯 🤍🤍牛三寶撈粗🤍🤍
先試完小食就到主食,呢個係有三種唔同既牛部位,放埋晒一兜,味道上都係主力係鹹既味道,好濃郁有口感💯 🤍🤍招牌鴨肉飯🤍🤍
呢兜鴨肉真係好香,份量都唔錯,足夠一人份量,鴨肉鮮嫩,好有明顯既鴨味,認真唔差 💯 🤍🤍鮮檸伯爵茶🤍🤍
有一種凍檸茶既感覺,但佢比檸茶更好飲,茶味好濃郁,仲有佢既檸檬好新鮮,通常篤多幾下就會層加成杯飲品既酸度💯 🤍🤍鮮蜂蜜美式瑪格烈🤍🤍
呢杯都好好飲,甜甜地飲到心情好,呢杯飲品好創新💯