餐廳: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (海之戀商場)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-11-09 522 瀏覽
見同細佬好耐都冇食過韓國菜 行過見到呢間都好似幾靚 就走入嚟試吓啦🤪芝士蟹籽蛋卷蛋捲係韓國菜必食嘅餸之一 入邊真係滿滿嘅蟹籽 而且啲蛋都好嫩 唔會好熟好老👍🏻海賊王的寶物海賊王的寶物哩個名都幾得意 佢入邊有洋蔥圈魚柳 魷魚 炸蝦🤩魷魚係真係成舊魷魚炸出嚟 然後佢會比把鉸剪嚟剪到自己想要嘅大細😚半半炸雞- 蜜味乳酪粉同金黃蒜香味半半炸雞可以同一時間食兩個口味 所以我就同細佬一樣揀咗一個口味 蜜味乳酪粉就比較甜 而金黃蒜香味 蒜味就好重 但係啲雞真係可以炸到外皮好脆而入邊啲肉就好滑🤤火炙牛火炙真係會喺你面前燒熟啲牛肉 燒到啱啱好 入口仲熱辣辣😋卡邦尼年糕冇乜主食 所以我哋就叫咗呢個卡邦尼年糕 但係真係有少少眼闊肚窄 到最後嚟到都唔係食到好多🙈但係佢嘅卡邦尼都好Creamy好濃🤩嘢飲我哋叫咗一杯蜜瓜沙冰同埋海鹽焦糖沙冰超級大😱蜜瓜沙冰有好香嘅蜜瓜味 海鹽焦糖沙冰都唔會得個死甜 但係相比之下我就鍾意蜜瓜沙冰多啲啦🤪而且佢上菜嘅速度都好快 都唔使15分鐘就已經成張枱都係嘢食啦😋

芝士蟹籽蛋卷

海賊王的寶物

半半炸雞- 蜜味乳酪粉同金黃蒜香味

火炙真係會喺你面前燒熟啲牛肉 燒到啱啱好 入口仲熱辣辣😋

2024-11-07 337 瀏覽
今次去海之戀食yadllie plate,今日6:30去到所以都唔需要等位😝炸雞一定必食,有好多選擇有骨或無骨,我地叫左香辣芝士八爪魚個賣相好吸引😍店員會幫忙將芝士撈勻,整體嚟講都算好食嘅😋✨香辣芝士八爪魚✨玫瑰牛肉炒年糕✨黃金蒜香炸雞✨鹽橙荔枝梳打✨蝶豆花青瓜梳打#Yadllie Plate 야들리애플래이트 (海之戀商場)#荃灣大河道100號海之戀商場2樓2030-2032號舖營業時間:星期一至日 12:00-22:00

✨香辣芝士八爪魚

#荃灣大河道100號海之戀商場2樓2030-2032號舖

營業時間:星期一至日 12:00-22:00
  • 香辣芝士八爪魚
2024-11-07 468 瀏覽
今日同朋友去左荃灣海之戀行街,之後突然想食韓國菜。鋪頭位於商場2/F , 第一次去搵左一陣,原來係上電梯後行到最入既位置,裝修乾淨企理,空間夠大。首先我地叫兩杯drinks 飲下先,🍹分別叫左藍橙荔枝梳打同埋海鹽焦糖沙冰,其中藍橙梳打又好飲,視覺享受一流,好岩打卡,至於海鹽焦糖沙冰就好重焦糖味,啖啖都好可口。之後我地叫左個驚喜二重奏🥩,牛扒跟埋鐵板上枱,煎到「炸炸聲」勁吸引,店員叫我地食左牛扒先,怕會煎得太熟,我地影完相就馬上ko左佢🍗另外仲連埋炸雞,可以唔使分開另外叫,點一個餐兩重享受,cp值都高呀。跟住就叫左香炸明太魚,呢款就比較適合叫埋啤酒用黎送酒慢慢食,可惜同朋友都唔太想飲酒。跟手再叫多個必叫既芝士蟹籽蛋捲,芝士濃蟹籽多,用料十足,抵食!最後我地叫埋一直好想嘗試既白切五花腩,腩肉連煲上,底下一路會有水蒸氣哄住d腩肉,等佢保持juicy, 唔會變乾變柴。呢個包兩種醬汁(蝦汁同埋大醬),我個人就比較鐘意大醬,將腩肉連蒜包生菜一齊食,真係好有系韓國食既風味,生菜唔夠仲可以叫店員免費加👍🏼另外店員服務好好,有求必應,個個都後生有禮貌,呢個要俾good👍🏻👍🏻
今日同朋友去左荃灣海之戀行街,之後突然想食韓國菜。

• 驚喜二重奏
2024-11-04 595 瀏覽
喺荃灣海之戀商場入面有呢間餐廳Modern嘅韓國菜,lunch時間嚟仲有午市套餐同埋單點菜式七折🤑款式選擇多,份量都唔使適合,gathering可以一試🤗🔸半半炸雞(HK$208)韓式餐廳店可以唔食炸雞🍗有分有骨同無骨,口味都算多,今次就揀咗黃金蒜香同埋蜜味乳酪粉~半碟有番薯條同埋蝦片,兩款味道都幾突出,食落唔會覺得好熱氣😆🔸火灸牛(HK$98)有店員行埋嚟用火槍即場燒焦,牛肉香味即刻出晒嚟,咬落都有口感😄🔸海鮮拌炸醬麵(HK$110)唔知套餐揀咗呢個炸醬麵,都好大份,海鮮有蝦青口魚,醬汁撈埋一齊,如果再濃味啲就更加好🤪午市套餐,仲可以優惠價加$38就有牛肉紫菜包飯,牛肉都好足料,仲有成10嚿咁多✨🔸石燒腩肉伴香蔥煎餅(HK$158)午市套餐如果想食肉都可以揀呢一款,石燒嘅三層腩肉熱辣辣好有食慾,可以配生菜之餘,都可以配香蔥煎餅🤭呢款煎餅嘅比較厚,咬落比較煙靭~🔸芝士蟹子蛋捲(HK$158)蛋捲記得要趁熱食,入面包住好多芝士同埋蟹籽,好流心😎🔸朱古力雪冰(HK$88)最後叫咗個甜品,雪冰都有幾款口味,呢個朱古力味好濃郁,冰嘅口感都好綿滑,食落涼浸浸😉

🔸半半炸雞(HK$208)

🔸火灸牛(HK$98)

🔸海鮮拌炸醬麵(HK$110)

🔸石燒腩肉伴香蔥煎餅(HK$158)

🔸芝士蟹子蛋捲(HK$158)
蛋捲記得要趁熱食,入面包住好多芝士同埋蟹籽,好流心😎

🔸朱古力雪冰(HK$88)
2024-11-02 889 瀏覽
同朋友慶祝生日 ! 地方都闊落 坐得好舒服好好服務,職員都好有禮貌點既野食都好味除左個冷麵普通左少少最後既生日蛋糕太有驚喜,第一次有餐廳會畫碟係自己買去既蛋糕到!!從來吾寫食評既我都忍唔住要寫返今次既體驗
同朋友慶祝生日 ! 地方都闊落 坐得好舒服
好好服務,職員都好有禮貌
點既野食都好味
除左個冷麵普通左少少

白切五花腩
水冷麵
白切五花腩
2024-10-29 742 瀏覽
真係好抵呀,happy Friday嚟過韓式美食之旅 🍽️✨。主餐牌全部都有七折優惠我哋叫到滿枱都係埋單,只不過係$500有找😛。好鬼抵呀!叫咗個勁豐富嘅lunch set 石燒腩肉伴香蔥煎餅 - 濟州豬肉🐷石燒腩肉的鮮嫩真係令人心花怒放!🍖 肉質多汁,燒焦的邊緣帶出一點點煙燻味,配上香蔥煎餅,外脆內軟,口感層次超豐富,這組合簡直是完美!真係好幸福呀!❤️午餐埋既🥗新鮮泡菜+新鮮沙律 🥬🥒新鮮泡菜的酸辣味道,瞬間喚醒味蕾,讓你忍不住多吃幾口!🥳 沙律清脆爽口,吃起來非常開胃手調百香果水果茶 🍹🍃 清新又酸甜,喝下去瞬間感覺清爽無比,讓人心情大好!✨$38(加配)手抓飯 🍚🤲真係超值,呢個波波飯好似天天塊面咁大😂米飯軟硬適中,搭配脆卜卜飛魚子同埋香口紫菜,真係好過癮!😋主餐牌七折烤牛肉水冷麵 🍜🥩牛肉香味十足,麵條滑順,吃起來爽口又過癮!冷麵的清涼感,特別適合炎熱的日子,真係一口接一口停不下來!🌊炸薯仔笑哈哈併盤 🥔😂炸薯仔外脆內軟,酥脆的口感加上香氣,讓人忍不住想再來一份!😍半半炸雞 🍗🧀半份大邱辣醬、半份蜜味乳酪粉,簡直是味覺的狂歡!🔥 辣醬的刺激與乳酪的濃郁完美融合,吃完後讓人意猶未盡
主餐牌全部都有七折優惠
我哋叫到滿枱都係埋單,只不過係$500有找😛。好鬼抵呀!

叫咗個勁豐富嘅lunch set
石燒腩肉伴香蔥煎餅 - 濟州豬肉🐷
午餐埋既🥗新鮮泡菜+新鮮沙律 🥬🥒
手調百香果水果茶 🍹
🍃 清新又酸甜,喝下去瞬間感覺清爽無比,讓人心情大好!✨

$38(加配)手抓飯 🍚🤲

主餐牌七折

烤牛肉水冷麵 🍜🥩

炸薯仔笑哈哈併盤 🥔😂

半半炸雞 🍗🧀
半份大邱辣醬、半份蜜味乳酪粉,簡直是味覺的狂歡!🔥 辣醬的刺激與乳酪的濃郁完美融合,吃完後讓人意猶未盡!

飲品:手調菠蘿啤酒 🍍🍺
手調菠蘿啤酒清新爽口,帶有淡淡的菠蘿香氣,酒精感不會太重,喝下去心情瞬間變好!🥳

甜品:士多啤梨雪冰 🍧🍓
最後用士多啤梨雪冰作結,冰涼的口感加上新鮮的士多啤梨,甜而不膩,真係完美的收尾!🌟
  • 水冷麵
2024-10-29 639 瀏覽
海之戀開咗甘多年,今日第一次行,感覺都唔錯,幾個朋友一於係海之戀覓食.初時想飲茶,行行吓經過yadllie plate朋友話不如食炸雞🍗餐廳開揚,坐位闊落,好多卡位都望到海景,坐喺度食飯真係好舒服。今日叫咗好多野大家齊齊分享。先上台有半半炸雞;上台份量多,炸的火候啱啱好,熱辣辣,外皮香脆,雞肉鮮嫩多汁,仲有好多的番薯條同蝦片。石燒腩肉伴香蔥煎餅;腩肉肥瘦均勻,石燒後仲保留咗肉質嘅多汁感,用生菜包住一齊食一點都唔油膩,還多咗口感,香蔥煎餅煎得香脆,食唔停口。芝士蛋椰絲蝦蔬菜飯:份量一樣多,足足有6隻大蝦,4個人分每人都有一碗,飯粒煙靭有嚼口,好味道。韓式牛肉蛋捲;入口鹹甜鹹甜餡料牛肉超多,面頭醬汁偏甜咗啲。麥芽啤酒蝦:入口有濃郁嘅啤酒香氣,同埋蝦本身的鮮味,再加上檸檬汁,真係回味無窮。今餐超滿足!多人聚會岩哂

韓式牛肉蛋捲;入口鹹甜鹹甜餡料牛肉超多,面頭醬汁偏甜咗啲。

今餐超滿足!多人聚會岩哂
早幾日同朋友喺荃灣夾完公仔之後發現原來海之戀商場入面有間超好食嘅韓國菜,比我喺韓國食到嘅仲更加好食😋鍾意食韓國菜嘅你真係一定要過嚟試吓‼️我哋食咗:⬇️⬇️✨白切五花腩✨ $288用左特製香料細火慢炆過既韓國直送五花腩肥瘦均勻,鮮嫩既肉質Q彈多汁,唔燥之餘仲有陣靚豬先有既鮮甜味,同超重膠原感既豬腩皮-齊就咁食都已經好鬼正👍🏻👍🏻配菜仲有齊來自韓國既青陽辣椒、芝麻葉,秘製韓國辣醬、韓國鹹蝦醬同新鮮生菜🥬;用嚟整番個辣醬蒜片生菜包豬肉,鮮香惹味到不得了‼️-啖-塊超滿足‼️✨半半炸雞🍗✨ $208有原味、大邱辣醬、大蔥絲同蜜味乳酪🧀️幾款口味可以揀;小妹分別揀左原味同大邱辣醬口味,兩者都肉汁多多,仲要皮簿香脆肉又嫩🥰其實都好難2揀-,如果-定要揀既話,好似辣醬味醒神d😆✨魚介湯鍋✨ $238呢個鍋比我想像中份量多,夠哂足料😍入面既魚糕串、魚豆腐、三式年糕同秘製既魚介湯都系採用韓國進口,鮮甜味美,正宗韓國風味👍🏻✨香炸明太魚✨ $98炸到金金黃黃既明太魚酥脆可口又唔油;個陣獨有既鮮味就好似漆黑中嘅螢火蟲一樣咁鮮明咁出眾,出色‼️✨巨峰乳酸梳打✨ $48巨峰味好重,甜甜香香又夠氣,系小妹超中意既味道💗✨蝶豆

我哋食咗:⬇️⬇️

✨白切五花腩✨ $288

✨半半炸雞🍗✨ $208

其實都好難2揀-,如果-定要揀既話,好似辣醬味醒神d😆

✨魚介湯鍋✨ $238

✨香炸明太魚✨ $98

✨巨峰乳酸梳打✨ $48

巨峰味好重,甜甜香香又夠氣,系小妹超中意既味道💗

✨蝶豆花青瓜梳打✨$48

蝶豆花+清新既青瓜🥒梳打=超清爽既味道,邊飲邊食超解膩‼️

🛑Yadllie Plate

#YadlliePlate #海之戀美食 #香港美食 #香港韓國菜 #yadllieplate # #yadllieplatehk #荃灣美食 #香港探店 #荃灣探店 #香港必食餐廳#韓式烤雞
1K
2024-10-17 857 瀏覽
昨日到荃灣海之戀品嚐了一間正宗韓國🇰🇷手工炸雞🍗餐廳🍴餐廳裝潢設計時尚帶有英倫歐美氣息,環境空間感十足,近窗口位置更可欣賞海旁及園林景觀,寫意舒適!淑女辣醬炒年糕❤️韓式風味濃厚,年糕醬料十分惹味,使每片年糕都好入味, 配以蔬菜配料咬口更多,煙煙韌韌極滋味!石燒腩肉配香蔥煎餅石上燒的腩肉外觀已使人口水流,咬落肥瘦均勻啖啖惹味!更配香蔥煎餅豐富!魚介湯鍋第一次品嚐這好有韓國風味的魚介湯鍋, 有韓國🇰🇷魚糕、魚板、雞蛋🥚、配上鏗魚高湯,更有一些韓國🇰🇷年糕、蔬菜🥬金菇,冬菇等好豐盛!🍹海鹽焦糖沙冰 刨冰超幼細入口即溶,頂部是呍呢嗱雪糕及忌廉,海鹽焦糖味一咸一甜出奇地配襯,打卡又好飲!
昨日到荃灣海之戀品嚐了一間正宗韓國🇰🇷手工炸雞🍗餐廳🍴

淑女辣醬炒年糕❤️

石燒腩肉配香蔥煎餅

魚介湯鍋

🍹海鹽焦糖沙冰
哈哈~去夾完公仔就去咗海之戀呢間yadllie plate食韓國嘢!午市套餐都幾抵食!酥炸濟州粒粒豬配手抓飯配藍橙荔枝梳打,酥炸特別香脆可口,一口一粒,而手抓飯都幾大粒,而且手抓飯入面仲有蟹籽同紫菜。 藍橙荔枝梳打好岩打卡,酸酸甜甜嘢,好有夏天味道!叫咗佢去人氣白切五花腩,邊煮邊食,保持個熱度,真係好正!五花肉脂肪同肉分佈剛好,可單食/包菜同配料都得,仲可以refill菜盤一次而另一人氣當然係呢到嘅炸雞,半半炸雞可以食足2款,揀咗大邱辣醬同原味,非常韓式嘅辣,好滋味!原味香脆可口,內裹嘅雞肉仲好嫩好juicy玫瑰牛肉炒年糕嘅少少玫瑰味,再加芝士 都幾特別,年糕同牛肉夾埋口感豐富!餐廳好體貼,有小朋友都可以揀小朋友餐薯仔笑哈哈,岩曬啲小朋友食玫瑰蜜桃果茶飲落甜甜,飲完好滿足☺

玫瑰蜜桃果茶飲落甜甜,飲完好滿足☺

2024-10-10 934 瀏覽
今次黎到海之戀食韓國菜,不嬲都知呢到多日韓餐廳,就揀左間未去過既,好驚喜既係一入到去就見到個綠草地,眼前一亮既舒適感,行入d 見到個靚橋境,即刻爭取左個卡位坐可以望著個日落食晚餐除左坐得舒服同有靚景,野食都好多選擇,最後揀左驚喜二重奏 $258係牛扒配搭炸雞嘅選擇,側邊仲有啲蔬菜沙律相伴,牛扒用鐵板上,熱辣辣上到嚟店員叫我哋可以自己反轉,調教自己喜歡嘅速度,配搭埋蒜粒食, 十分惹味魚介湯鍋$238 追加 辛辣麵 +$15最鍾意食係食魚蛋串,窩分開咗幾格,除咗有魚蛋,魚肉串,仲有蔬菜同埋菇類,清甜嘅魚解湯,唔可以浪費咗,必須加返辛辣麵去吸收湯嘅精華,加埋少少辣醬就very good芝士蟹子蛋捲 $128包餡嘅蟹籽,配搭蛋卷,上面鋪滿咗芝士同埋醬汁,係重口味之選檸檬雞肉沙律 $108食韓國嘢咁濃味,真係要叫返個沙律平衡下,雞肉沙律好清新,入面亦都有好多款唔同嘅蔬菜,作為錢財真係最適合不過蜜瓜雪冰 $88呢個甜品真係未點主菜之前已經選擇咗,可以揀即刻上或者等待客人通知製作,要預返少少時間啦,食完咁多重口味嘅嘢食,呢個雪冰真係解辣又暢快,仲有整條蜜瓜雪條,同埋新鮮果肉,唔會太膩嘅甜品蝶豆花青瓜

除左坐得舒服同有靚景,野食都好多選擇,最後揀左

驚喜二重奏 $258

魚介湯鍋$238 追加 辛辣麵 +$15

芝士蟹子蛋捲 $128
包餡嘅蟹籽,配搭蛋卷,上面鋪滿咗芝士同埋醬汁,係重口味之選

檸檬雞肉沙律 $108

蜜瓜雪冰 $88

蝶豆花青瓜梳打 $48
都係小清新之選,清新嘅味道,伴隨着夕陽背景,打卡真係一流啊

大家下次嚟記得爭取可以坐到窗邊位,啱晒鍾意打卡嘅你
  • 蜜瓜雪冰
2024-10-09 1202 瀏覽
今日約咗朋友去海之戀食韓國嘢,好好彩可以坐近窗邊,個view勁正,一邊食炸雞一邊chill驚喜二重奏,呢個幾特別,可以食到牛扒同埋炸雞,牛扒上菜嘅時候熱辣辣,煎得啱啱好,食落好重牛味,而且好有咬口,炸雞微辣,而且醃得好入味,揸到好香口八爪魚煎餅,佢上面真係有好多八爪魚嘅粒粒,而且個煎餅餅邊煎得脆脆,再沾上旁邊嘅醬汁好好味,乳酪粉無骨雞,一啖啱啱好,上面嘅芝士粉鹹鹹甜甜,雞肉亦都好多汁,下面仲鋪滿番薯條,番薯條食落甜甜地都幾開胃鮮蝦沙律,見到顏色咁豐富都好開心,而且食咗咁多肉,食個沙律就最啱,沙律酸酸地好開胃,而且上面又有大蝦,好彈牙香蕉沙冰好重香蕉味,朋友就飲草莓乳酸梳打,佢鍾意酸酸地唔會太甜
驚喜二重奏

乳酪粉無骨雞
鮮蝦沙律

驚喜二重奏
乳酪粉無骨雞
鮮蝦沙律
2024-10-02 993 瀏覽
位於荃灣海之戀人氣韓式餐廳,菜式唔單止色香味俱佳,仲能夠帶畀人濃厚嘅韓國風情。手工炸雞伴牛肉紫菜包飯炸雞外脆內嫩,配上牛肉紫菜包飯,簡直係絕配!牛肉嘅鮮香配上紫菜嘅清新,特別係炸雞嘅調味,唔油膩,仲帶有淡淡嘅香料味。大邱辣醬無骨雞無骨雞最特別嘅就係用咗大邱辣醬,醬汁濃郁,辣味剛好。無骨設計食得方便,特別適合鍾意食雞肉但唔想處理骨頭嘅朋友。雞肉鮮嫩,辣醬味道同雞肉完美融合。石燒腩肉伴香蔥煎餅石燒腩肉係呢間餐廳嘅一大亮點,腩肉喺石燒之下,保持咗肉質嘅多汁感,配上香蔥煎餅,口感層次分明。煎餅外脆內軟,配合腩肉真係好味,仲有新鮮泡菜同沙律,增添咗清新感。燒酒麻油雞配白飯燒酒麻油雞味道特別,麻油香氣同燒酒風味交織,雞肉鮮嫩回味無窮。朱古力雪冰朱古力雪冰真係唔錯。雪冰入口即化,搭配濃郁朱古力醬,甜而唔膩,為整頓飯畫上完美嘅句號。

手工炸雞伴牛肉紫菜包飯

大邱辣醬無骨雞

石燒腩肉伴香蔥煎餅

燒酒麻油雞配白飯

朱古力雪冰

2024-09-24 1164 瀏覽
一個月前我去佢哋餐廳食晚飯,我問佢哋可唔可以訂一個月後星期五7pm,佢哋職員話本身星期五係要做兩輪,但係見我一個月前book,就特別俾我book 7pm。之後又叫我喺OpenRice投票俾佢間餐廳,我見佢哋咁好人,就俾咗個like佢哋。點知一個月後嘅今日(星期二),佢打電話俾我,話我嚟緊星期五嘅訂枱唔可以俾我book 7pm,要我改6:30或者8:30。我解釋佢哋同事之前應承話俾我特別book的,但係佢都堅持唔可以。之前應承咗可以,咁遲先同我話唔可以,即係反口啦。其實如果根本唔可以,就一開始唔好特別俾我book啦。況且,我book咗成個月都唔同我講呢件事,食飯前靠近門幾日先至話唔得,要我改,真係好差。可能佢覺得自己好好生意掛,可以咁樣對待客人。

可能佢覺得自己好好生意掛,可以咁樣對待客人。
2024-09-20 1326 瀏覽
好嘢黎啦~今日去咗荃灣西食嘢 今次食韓國餐🇰🇷我同朋友2個人嗌左$895🫨飽到傻🤡首先嗌左大蝦沙律 ($120左右~沙律份量唔少,大蝦唔錯😌 番茄仔都新鮮🫶🏻調味醬汁都唔錯🫡但都有洋蔥味 唔鐘意洋蔥味既朋友仔就要留意下🙏🏻跟住我哋就嗌左紫菜手包飯$88呢個紫菜手包飯想叫係因為見到張圖係一粒粒 好特別咁🤣點知一上到張枱,原來係一大碗紫菜飯!要自己撈埋,然後自己包做一粒粒🤭都幾得意好玩🤭餐廳細心地提供手套,除咗好玩,味道豐富,韓式牛肉蛋卷 $128牛肉蛋卷是一個有趣的蛋卷,佢既味道甜甜鹹鹹。蛋甜甜的牛肉有壽喜燒味道🤭蛋卷其實亦即係玉子燒🤣我本身諗緊會唔會似蛋餅🤣去食韓國野咁就一定要食炸雞 我地要左個蜜味乳酪粉炸雞 係$128 boneless下面有蝦片 番薯條🤣炸雞正常 但一定要趁熱食!最後嗌左2個冰2杯野飲🤭1個冰係蜜瓜味,1個係朱古力我比較鐘意蜜瓜多啲,因為比較甜 仲有一條蜜瓜味雪條 朱古力冰比較甘🤭有啲似黑朱古力 我朋友就比較鐘意朱古力果個我嗌左杯百香果既野飲 味道偏淡 有小清新感覺🤭另一杯荔枝梳打就偏甜 總體而言係一間值得一去的店
好嘢黎啦~
今日去咗荃灣西食嘢
今次食韓國餐🇰🇷
我同朋友2個人嗌左$895🫨飽到傻🤡
首先嗌左大蝦沙律 ($120左右~

跟住我哋就嗌左
紫菜手包飯$88

韓式牛肉蛋卷 $128

下面有蝦片 番薯條🤣
炸雞正常 但一定要趁熱食!

最後嗌左2個冰2杯野飲🤭
1個冰係蜜瓜味,1個係朱古力