餐廳: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (海之戀商場)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-11-09 0 瀏覽
見同細佬好耐都冇食過韓國菜 行過見到呢間都好似幾靚 就走入嚟試吓啦🤪芝士蟹籽蛋卷蛋捲係韓國菜必食嘅餸之一 入邊真係滿滿嘅蟹籽 而且啲蛋都好嫩 唔會好熟好老👍🏻海賊王的寶物海賊王的寶物哩個名都幾得意 佢入邊有洋蔥圈魚柳 魷魚 炸蝦🤩魷魚係真係成舊魷魚炸出嚟 然後佢會比把鉸剪嚟剪到自己想要嘅大細😚半半炸雞- 蜜味乳酪粉同金黃蒜香味半半炸雞可以同一時間食兩個口味 所以我就同細佬一樣揀咗一個口味 蜜味乳酪粉就比較甜 而金黃蒜香味 蒜味就好重 但係啲雞真係可以炸到外皮好脆而入邊啲肉就好滑🤤火炙牛火炙真係會喺你面前燒熟啲牛肉 燒到啱啱好 入口仲熱辣辣😋卡邦尼年糕冇乜主食 所以我哋就叫咗呢個卡邦尼年糕 但係真係有少少眼闊肚窄 到最後嚟到都唔係食到好多🙈但係佢嘅卡邦尼都好Creamy好濃🤩嘢飲我哋叫咗一杯蜜瓜沙冰同埋海鹽焦糖沙冰超級大😱蜜瓜沙冰有好香嘅蜜瓜味 海鹽焦糖沙冰都唔會得個死甜 但係相比之下我就鍾意蜜瓜沙冰多啲啦🤪而且佢上菜嘅速度都好快 都唔使15分鐘就已經成張枱都係嘢食啦😋

芝士蟹籽蛋卷

海賊王的寶物