2018-11-25
友人推介嘅高質日式燒肉,一早打電話去訂位限時食兩個鐘,雖然覺得有啲短,四個人食兩個鐘傾計時間都唔夠啦,但係香港地好多餐廳都係咁😪😪餐廳唔算大,但座位都唔算迫夾,坐得舒服嘅,因為我同另一位友人都唔算太餓,所以我哋四個人只係叫咗兩個 Kuu Omakase 套餐,另外再散叫!開始燒肉前,佢哋會細心講解邊隻醬汁去配邊隻肉,務求你地食到最佳嘅效果,讚👍🏻牛舌,牛柳,西冷,全部都好好味呀🤤🤤肉質鮮嫩,一啲都唔韌,有入口即溶嘅感覺,雞腿肉應該有用調味料醃制過,一樣係嫩口👍🏻帶子唔使講,一嚟到見到有脹有大好新鮮呀😍總括嚟講呢個套餐真係性價比高,用料新鮮高質,所有配菜,湯同拉麵,去到雪糕全部都係細心製作,絕對會返嚟再食唯一美中不足係,佢哋20分鐘前已經 remind我哋仲有20分鐘要交枱,仲有幾樣野食未上,要唔要一次過上晒啲嘢俾我哋,感覺有少少rush 我哋食,呢間都算係一間高檔餐廳,都居然要rush 我哋食快啲!服務質素對我來講係好重要!!!!所以希望佢哋可以改善下,或者語氣上面唔會令到客人覺得你好似吹佢地食嘢既感覺!
帶子唔使講,一嚟到見到有脹有大好新鮮呀😍