2022-03-26 117 瀏覽
可以喺度坐下唞吓飲吓嘢傾吓計☺️都好舒服我鍾意佢哋嘅茶-焙煎濃香蜂蜜麥茶首先飲原味麥香濃烈 然後再加蜂蜜有另一番嘅味道😋好暗🥱坐到想訓覺雖然多人 但大家講嘢都斯文下次再試正餐❤️
可以喺度坐下唞吓飲吓嘢傾吓計
好暗🥱坐到想訓覺
雖然多人 但大家講嘢都斯文
下次再試正餐❤️
2022-03-20 107 瀏覽
今次和朋友來到九龍城吃完午飯後,經過看到這間外面看似去了外國小屋設計的店舖,便決定入去一探究竟了。一推開這道來自法國鄉村經復修的橡木門,便彷如走進了日本古道具店。穿過古道具區,店舖後半部分屬於喫茶店,場內空間不大,大約只有五張木枱,而且燈光柔和,給人一種古樸悠閒的氛圍。一坐低後店員便好殷勤地向我介紹餐牌,基本上店來食物選擇不算多,除了主要的冷、熱茶飲,小食如麵包及甜品大約各有數款。既然都吃過了午飯,所以便選了甜品「白川」,白川這個甜品由檸檬撻做底,食落微酸,面層是粟子蓉,質感會相對濃郁,可以中和檸檬的酸味,而最頂層有三大塊脆片是我在甜品中最喜愛的一部份,每塊脆片像有一層薄薄的焦糖包覆著,表面再灑上砂糖,質感比較偏硬身,食落比較有存在感,加上甜味十足,有足夠滿足感。可能已經果在香港這個比較熟悉的環境太久了,所以有時探索一下新店的感覺也不錯呢。

白川

2022-03-12
白川
2022-03-19 278 瀏覽
焙茶黑芝麻飲$60 (純素)小杯子。黑芝麻非常濃, 蓋過焙茶味玄米抹茶飲$60一般 。抹茶香濃, 玄米不太突出忌廉夾心麵包 $45賣相可愛忌廉很細密, 不會吃到滿口肥膩麵包口感煙韌😋喜歡~ 自家紅豆厚切吐司 $60本來不是紅豆fans, 但原粒紅豆不太甜~厚切吐司煙靭, 口感很好以純素牛油和蜂蜜(?)烘過吐司表面 所以每一口的吐司都比忌廉麵包還要甜啊總括🍵飲品的定價確實是有點進取但食物方面, 我覺得性價比還好的食材和做法都很有心思 好喜歡Yukkuri的麵包口感 都很軟糯煙靭希望他們會做更多麵包
焙茶黑芝麻飲$60 (純素)
小杯子。黑芝麻非常濃, 蓋過焙茶味

玄米抹茶飲$60
一般 。抹茶香濃, 玄米不太突出
玄米抹茶飲

忌廉夾心麵包 $45
賣相可愛
忌廉很細密, 不會吃到滿口肥膩
麵包口感煙韌😋喜歡~

自家紅豆厚切吐司 $60
本來不是紅豆fans, 但原粒紅豆不太甜~
厚切吐司煙靭, 口感很好
以純素牛油和蜂蜜(?)烘過吐司表面
所以每一口的吐司都比忌廉麵包還要甜啊
自家紅豆厚切吐司

總括
🍵飲品的定價確實是有點進取
但食物方面, 我覺得性價比還好的
食材和做法都很有心思
好喜歡Yukkuri的麵包口感
都很軟糯煙靭
希望他們會做更多麵包
2022-02-27 2623 瀏覽
上兩次黎到都滿座🥺;今次經社交平台inbox同餐廳訂位,店員好快就覆實左️👍🏻餐廳走木系日本古典風,入到黎忍唔住狂影相;食物係清雅嘅日式料理,唔錯唔錯💗☺ [重口味嘅人就未必啱喇,留意返👀🤣]有幾樣野值得一提:🥙前菜薯仔沙律同流心蛋都幾好食🍜蕎麥麵影相要快,如果唔係會變腍🥟味噌湯野菜餃子味道不錯,湯底打成泡沫反而能夠帶出餃子入邊嘅味道🍵培茶黑芝麻飲有驚喜,芝麻味極香濃,但又唔會太甜🍊柚子味噌撻,上面嘅忌廉打得綿滑,係最有驚喜嘅一道甜品~~~~~~~~~~~~lunch set [$148 pp]~~~~~~~~~~~~~🤍starter 大根|煮物醬油脆花|糖心蛋鹽花|豆腐漬海苔櫻花蝦|薯仔沙律🤍main 慢煮香草檸檬三文魚|蕎麥麵花椰菜白味增湯|野菜餃子🤍extra [+$48 each]焙茶|黑芝麻飲森の果實|柚子三色甜品定食|荔枝海綿蛋糕|柚子味噌撻|豆腐泡芙~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~很享受的一餐💗✨

有幾樣野值得一提:
🥙前菜薯仔沙律同流心蛋都幾好食

🍜蕎麥麵影相要快,如果唔係會變腍

🍵培茶黑芝麻飲有驚喜,芝麻味極香濃,但又唔會太甜

🍊柚子味噌撻,上面嘅忌廉打得綿滑,係最有驚喜嘅一道甜品

🤍starter

很享受的一餐💗✨

2022-02-12
午餐
2022-02-21 129 瀏覽
Work from Home 左好耐搞到精神就嚟失常趁着情人節點都要捉老公出去慶祝一下其實都未諗到食咩好點知比我喺YouTube發現咗有間咁嘅嘢即刻訂枱,不過我發現訂咗枱都要等一陣因為入邊唔係太多張枱其實佢個idea原意係日本古物老公都未去過日本,我就話帶佢去一間日本嘅餐廳😂佢初初仲以為食壽司🤫入到去好驚喜因為真係好古色古香但係個餐牌老公就好驚喜喇😂因為set lunch得兩個,所以我哋每樣嗌一個share食我覺得前菜嘅醬油蛋very good👍🏻薯仔沙律都唔錯入面有櫻花蝦主菜呢我就覺得老公嘅餃子好食過我嗰個三文魚蕎麥麵,推介佢個杯芝麻烘茶我揀咗凍飲,凍飲個味都好出,我諗熱飲會再出啲最後揀咗三件甜品,每一個都令人回味有柚子蛋糕,檸檬撻,同埋豆腐泡芙👍🏻我鍾意呢度枱與枱之間夠寬闊,待應哥哥態度好好☺️好有日本旅行feel😂
Work from Home 左好耐
搞到精神就嚟失常
趁着情人節點都要捉老公出去慶祝一下
其實都未諗到食咩好
點知比我喺YouTube發現咗有間咁嘅嘢
即刻訂枱,不過我發現訂咗枱都要等一陣
因為入邊唔係太多張枱
其實佢個idea原意係日本古物
老公都未去過日本,我就話帶佢去一間日本嘅餐廳😂
佢初初仲以為食壽司🤫
入到去好驚喜因為真係好古色古香
但係個餐牌老公就好驚喜喇😂
我覺得前菜嘅醬油蛋very good👍🏻
薯仔沙律都唔錯入面有櫻花蝦
我揀咗凍飲,凍飲個味都好出,我諗熱飲會再出啲
最後揀咗三件甜品,每一個都令人回味
有柚子蛋糕,檸檬撻,同埋豆腐泡芙👍🏻
我鍾意呢度枱與枱之間夠寬闊,待應哥哥態度好好☺️
好有日本旅行feel😂
2022-02-14
5 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
情人節
新年假期間到訪了這間位於九龍城的茶室,一進內好似歷史博物館一樣,整齊陳列了好多陶瓷、古道具、手工藝品、擺設。茶室用上原木色傢俱,低調卻又充滿著文化氣息。再入去係用餐區,微暗的昏黃光線令人有放鬆嘅感覺,可以靜心享用茶點。食物方面,茶室主要提供麵包和蛋糕類輕食,選擇不多,當日仲要有幾款食物已經售罄。🍽️ 甜點定食(豆腐泡芙、柚子味噌撻、荔枝海綿蛋糕)甜點用厚木板盛載,擺放得非常精緻,特別喜歡柚子撻,撻皮鬆脆,裏面的吉士醬酸酸甜甜,味道比較似檸檬撻;荔枝海綿蛋糕則有點甜。🍽️ 自家製紅豆厚切吐司🍞吐司面有層脆焦糖,配上牛油和一球紅豆蓉,味道無驚無喜,麵包普通,裏面有點乾。☕ 焙茶黑芝麻飲非常濃芝麻味,甜度適中,飲到最後好杰身。🫖 焙煎濃香蜂蜜麥茶茶味香醇,另配蜂蜜味,可以自行調節蜂蜜的分量,甜甜的蜂蜜可以中和濃茶的苦澀。 我地有預約,但都要等20分鐘先才能入座,入座後唔夠1個鐘就被提醒用餐時間過,當天walkin的人都比較多,因為用餐時間不足,未能慢慢嘆茶,實在有點可惜。想知道更多飲食資訊,follow instagram:misslittlebigeater 💁🏽‍♀️

🍽️ 甜點定食(豆腐泡芙、柚子味噌撻、荔枝海綿蛋糕)

🍽️ 自家製紅豆厚切吐司🍞

☕ 焙茶黑芝麻飲

非常濃芝麻味,甜度適中,飲到最後好杰身。

🫖 焙煎濃香蜂蜜麥茶

2022-02-15 97 瀏覽
在灰暗微涼的早上來到,我倆比較肚餓,一人叫了一個定食,再加一個麵包定食及一杯飲品。 麵包定食配以豆醬及純素牛油。 不知是否為了滿足75分鐘用餐時間的要求,所有食物在7-10分鐘內送到。然而,我們被安排的卻是全店最細面積的矮枱,但單是飲品就分成了三個容器放在大盤上,佔了枱的面積一大半。我請他們可以把其中一個定食稍遲送到,一名店員拿走定食以後,不過一分鐘另一較資深店員堅持要把食物送上,她提出把我只吃剩一塊的麵包換到細碟。 我又如何拒絕呢?為何不可以先把定食送給點了同樣定食的其他顧客呢?(一定有的,因為只有兩個set) 結果換成細碟時豆醬及純素牛油不見了。我向她提出,她也很友善說立刻補回給我,然而最後只有豆醬而沒有了牛油,而且本身暖暖的豆醬變成了從雪櫃拿出來的冰凍感,吃不下了。不錯店的裝潢很有心思美感,也努力營造日式感覺。不過除了把燈光調暗一下,播一下日文歌,去過日本旅行的人最難忘的應該都是他們貼心人性化的服務。只能說如果這家是快餐路線、大眾化風格,我大概沒有任何挑剔。然而名叫Yukkuri (慢慢來),加上滿滿的預約又要在前一日於電腦系統確認預約,提升了期望卻換來趕鴨仔服務態度,只能說可

不錯店的裝潢很有心思美感,也努力營造日式感覺。不過除了把燈光調暗一下,播一下日文歌,去過日本旅行的人最難忘的應該都是他們貼心人性化的服務。只能說如果這家是快餐路線、大眾化風格,我大概沒有任何挑剔。然而名叫Yukkuri (慢慢來),加上滿滿的預約又要在前一日於電腦系統確認預約,提升了期望卻換來趕鴨仔服務態度,只能說可能不求回頭客吧。
今日難得同朋友黎到位置於九龍城嘅一間好有禪意嘅餐廳 — Yukkuri,有左屯馬線之後黎呢邊真係方便左好多,餐廳前邊係舖頭,有各式各樣古色古香嘅產品及擺設,成個環境非常之恬靜yukkuri 甜點定食 $80(玫瑰荔枝海棉蛋糕,柚子味噌撻,豆腐泡芙)記得要按住呢一個次序去品嚐甜品,由淡味去到濃味去品嚐👍🏻 首先,玫瑰荔枝海棉蛋糕係三款入面我最鍾意嘅,玫瑰嘅清香輕輕透出荔枝嘅香甜 + 然後,柚子味噌撻其中配以蛋白霜將味噌嘅豆香跟柚子嘅酸甜融和 + 最後,就係豆腐泡芙完全沒有冰凍感餡料反而入口即溶,讚!焙煎濃香蜂蜜麥茶 $50麥茶主要以大麥焙煎製作而成,味道上帶一點甘鹹,茶色清澈,再加上透出花香味道嘅蜜糖更佳☺️朋友就叫左一杯 焙茶黑芝麻飲 $60,佢話超級好飲會為左呢一杯飲品再黎!同埋一件 忌廉夾心麵包 $45

yukkuri 甜點定食 $80
(玫瑰荔枝海棉蛋糕,柚子味噌撻,豆腐泡芙)
yukkuri 甜點定食

焙煎濃香蜂蜜麥茶 $50
焙煎濃香蜂蜜麥茶

同埋一件 忌廉夾心麵包 $45
2021-11-01
yukkuri 甜點定食
焙煎濃香蜂蜜麥茶
2022-01-24 288 瀏覽
位於九龍城,店面沒有大大的招牌,十分低調若非門外放有menu,否則會好容易miss左店分為兩部份,甫進店先是日式古道具店後面才是咖啡店,燈光較昏暗,播著靜心的輕音樂給人一種放鬆解壓的感覺😌𝙻𝚞𝚗𝚌𝚑 𝚖𝚎𝚗𝚞 前菜▪️鹽椛豆腐漬▪️海苔櫻花蝦薯仔沙律主菜▪️慢煮香草檸檬三文魚配蕎麥麵飲品▪️焙茶黑芝麻飲 & 玄米抹茶飲 食物味道不錯👍🏼 份量剛好三文魚味道鮮香肥美配蕎麥麵,兩者十分配搭飲品方面亦很出色,焙茶黑芝麻口感厚滑🖤 推介! 而玄米抹茶飲則較普通,唔太飲到玄米嘅味道⋯不得不提店員們態度都很好,很有禮貌☺️食物、環境、服務都不錯,而且還可以網上訂位有機會的一定會再訪!

位於九龍城,店面沒有大大的招牌,十分低調
若非門外放有menu,否則會好容易miss左
店分為兩部份,甫進店先是日式古道具店
後面才是咖啡店,燈光較昏暗,播著靜心的輕音樂
給人一種放鬆解壓的感覺😌

飲品
▪️焙茶黑芝麻飲 & 玄米抹茶飲
慢煮香草檸檬三文魚配蕎麥麵

食物味道不錯👍🏼 份量剛好
三文魚味道鮮香肥美配蕎麥麵,兩者十分配搭
飲品方面亦很出色,焙茶黑芝麻口感厚滑🖤 推介!
而玄米抹茶飲則較普通,唔太飲到玄米嘅味道⋯

不得不提店員們態度都很好,很有禮貌☺️
食物、環境、服務都不錯,而且還可以網上訂位
有機會的一定會再訪!
慢煮香草檸檬三文魚配蕎麥麵
2022-01-21 115 瀏覽
▪️白桃無花果梳打 $60😋😋😋😋清爽的口感、適中的甜度、清香的白桃香味,無花果本身就冇乜味,所以。。😂▪️玄米抹茶飲 $60😋😋😋😋抹茶味濃郁,帶海苔味💚Yukkuri甜點定食 $80▪️玫瑰荔枝海綿蛋糕😋😋過甜,面頭有層口感好鞋既啫喱😂▪️柚子味噌撻😋😋😋撻皮幾脆,柚子味唔算好突出▪️豆腐泡芙😋😋😋泡芙唔係脆口果款,入面d餡係豆腐味既忌廉,食第一口覺得有d怪但食落又ok喎😝 味道近似維他奶味😂

▪️白桃無花果梳打 $60
😋😋😋😋

▪️玄米抹茶飲 $60
😋😋😋😋
抹茶味濃郁,帶海苔味💚

Yukkuri  甜點定食

Yukkuri甜點定食 $80
▪️玫瑰荔枝海綿蛋糕
😋😋
過甜,面頭有層口感好鞋既啫喱😂
▪️柚子味噌撻
😋😋😋
撻皮幾脆,柚子味唔算好突出
▪️豆腐泡芙
😋😋😋

Yukkuri  甜點定食
位於九龍城的日式懷舊古道具店x 𝐶𝑎𝑓𝑒店舖前半是古道具店 後半則是𝐶𝑎𝑓𝑒座位木系的風格 簡樸的擺設 盡顯美感細看整個佈局 每個擺設都佈滿心思配上柔光的燈光 店內瀰漫着懷舊復古的氣息餐單上的都是素食甜點跟飲品每個位置都很好拍 記得要先訂位喔!!!•𝑌𝑢𝑘𝑘𝑢𝑟𝑖甜點定食 $𝟾𝟶玫瑰荔枝蛋糕- 微微玫瑰花香,荔枝味偏甜帶酸,蛋糕也算鬆軟柚子味噌撻- 柚子味突出,酸酸甜甜,配上脆口的撻皮也不錯,只是完全吃不到味噌的存在豆腐泡芺- 豆腐餡略為清淡,口感不錯,可惜泡芺皮不脆的整體甜品偏甜且小顆,以這價錢來說我會期望有更好的水準~•黑砂 $𝟽𝟻其實就是黑芝麻忌廉蛋糕盒~外層是芝麻味的曲奇餅底,內餡是芝麻蛋糕,配上輕盈的cream,由內到外都很濃郁的芝麻香,芝麻控必試呀!!! 約有手掌心般大,但吃完整個還蠻膩的。•忌廉夾心麵包 $𝟺𝟻麵包鬆軟略帶咬口,純素cream口感濃厚且很香~•焙茶黑芝麻飲 $𝟼𝟶上層是豆乳,攪拌後先是焙茶味突出,隨之散發出超香濃的芝麻味,豆乳反而有點被蓋過了,一定要試!冬天喝上這杯真的很暖心,也挺飽肚的。•玄米抹茶飲 $𝟼𝟶這杯相對較為清新,抹茶味突出,可惜不太嚐到有玄
位於九龍城的日式懷舊古道具店x 𝐶𝑎𝑓𝑒
店舖前半是古道具店 後半則是𝐶𝑎𝑓𝑒座位
木系的風格 簡樸的擺設 盡顯美感
細看整個佈局 每個擺設都佈滿心思
配上柔光的燈光 店內瀰漫着懷舊復古的氣息
餐單上的都是素食甜點跟飲品
每個位置都很好拍 記得要先訂位喔!!!

•𝑌𝑢𝑘𝑘𝑢𝑟𝑖甜點定食 $𝟾𝟶
玫瑰荔枝蛋糕- 微微玫瑰花香,荔枝味偏甜帶酸,蛋糕也算鬆軟
豆腐泡芺- 豆腐餡略為清淡,口感不錯,可惜泡芺皮不脆的
整體甜品偏甜且小顆,以這價錢來說我會期望有更好的水準~

•黑砂 $𝟽𝟻

•忌廉夾心麵包 $𝟺𝟻
麵包鬆軟略帶咬口,純素cream口感濃厚且很香~

•焙茶黑芝麻飲 $𝟼𝟶

•玄米抹茶飲 $𝟼𝟶
這杯相對較為清新,抹茶味突出,可惜不太嚐到有玄米的香氣。
2022-01-17 95 瀏覽
好貴,食左個紅豆toast,飲左杯芝麻飲,要收加一,埋單承惠141大元,從來都無食過甘貴既toast,係好食,但係80蚊一塊包上面加左紅豆,真係超貴,可能我吾識欣賞,我覺得收得甘既價錢,好食係基本吧⋯⋯見到d comment 話外脆內軟,我心諗我係屋企用焗爐焗既toast,焗完即食都係外脆內軟,我諗我既要求太高?定係寫甘既comment既人無親手焗過toast;杯芝麻飲係甜到不行,層芝麻係底,要搞到落底至會撈得勻上面果層超超甜既泡同下面果層都係好甜既芝麻,偏偏served 我果個女仔講野好細聲,我完全聽吾清佢講乜,佢仲要好Green,算啦,我聽到佢講:吾好搞到落個底,結果飲到落底一Pat Pat芝麻果時就知乃左野,應該一開始就搞到落底搞勻兩層。我吾覺得食物同飲品有乜特出,質素合乎返佢個高價位。限時60分鐘,店主見我食片包飲杯野,果日係平日仲要落毛毛雨,都無客,真係夠鐘就請我走,有無搞錯,如果我飲晒杯野仲想坐我都會叫杯茶,自己都吾好意思霸住人張枱甘耐,而且佢杯芝麻飲實在太甜。佢全間鋪本身係賣家具,𠝹左半間鋪做cafe,間鋪大概400呎大,所以得3張4人枱同3張圓枱,我吾知夠吾夠1.5米,但係全部枱都無圍版,係疫情期間真係少見,大家有心理準備。環境暗暗係好chill好正,如果大家吾介意人均150消費坐得一個鐘,可以去打個卡
2022-01-16 87 瀏覽
上次黎開九龍城時經過呢間野,由門口個玻璃窗裝入去望,只係見到以為係賣餐具之類嘅地方,之後喺網上見到有介紹先㖱原來呢間係一間餐廳 於是早個幾星期上網book定位,weekend晏晝下午茶時段都仲有2、3個時間㨂。呢個餐廳非常近MTR站出口,基本上1分鐘已行到。一入到入面,覺得好靚好靚,明顯見到店主用左好多心機去裝飾擺位,所以擺設、傢俬、色tone、氣氛都配撘得好好,令人感覺好舒服。再行入啲先係餐廳位置,枱就唔算多張,印象中好似得6-8張左右? 地方有限,同隔離枱都算近,所以大聲少少講野一定嘈到隔離,慶幸當日大家都有注意聲量。燈光方面會偏暗左少少,menu d 字又偏細,所以要辛苦少少咁睇我地嗌左焙茶黑芝麻熱飲、焙煎濃香蜂蜜麥茶、同埋善哉。焙茶黑芝麻果杯個人就認為細杯左少少,飲落其實唔太覺有焙茶嘅味道,有啲啲失望。不過個蜂蜜茶就有驚喜,飲落麥味好重,會有少少whisky嘅感覺,都幾得意㗎,staff都有覺可以refill熱水嘅「善哉」就以日本白玉紅豆湯呢個甜品黎講呢度整得唔算太甜,份量都可以,再大碗就太漏了。呢度除左傢俬、裝飾擺設好有日本feel之外,啲餐具其實都好特別。所以其實好值得下次

呢個餐廳非常近MTR站出口,基本上1分鐘已行到。

我地嗌左焙茶黑芝麻熱飲、焙煎濃香蜂蜜麥茶、同埋善哉。

所以其實好值得下次再黎試下其他野。
不過今次我去嘅時間唔知係咪附近係有工程定咩,全程都間歇性地嘈同埋震晒咁
希望下次再黎時唔會咁,如果唔係都幾影響用餐感覺。
2021-12-26 177 瀏覽
今天繼續分享上星期日778的聖誕午餐之延續,礙於午餐吃得非常不滿足所以我們決定找下場來慰藉空虛的嘴巴!於網上找來這間環境超美的Cafe Yukkuri,即時在網上訂座於下午二時半竟然有位真好運。1甫踏進Cafe內裡是一室復古日系木色的裝潢,樸素典雅的環境感覺非常優美。用餐的位置只得五張檯!所以沒有訂座的別妄想可以Walk in有位。室內環境非常有mood暗黑的燈光令那份復古的味道更濃。好友不想喝咖啡所以點來這個季節茶品$50,這天好友得到的是焙茶聽聞味道相當不俗。而我則選上Cold Brew$50來品嚐,Cafe會按季節選用不同的咖啡豆杰來泡製真的有點期待,只可惜這杯咖啡味道得不到我的認同!甜點我們選了兩份來一起分享,第一份上檯的是自家紅豆厚切吐司$60,選用日本大納言紅豆製作那紅豆醬,另配上純素牛油素食者也能安心享用。厚吐司烘得夠香脆可口,紅豆醬對我來說甜得有點兒過份。然後這份叫做白川$75的其實是栗子檸檬撻,栗子加檸檬這個組合真的能匹配嗎?白川脆脆片甜甜的挺香脆,內裏栗子蓉香氣未能符合我的要求,反而檸檬撻底先香味味挺合我心意,我覺得栗子和檸檬撻分開吃會比較舒服。雖然這天兩間餐廳也未

室內環境非常有mood暗黑的燈光令那份復古的味道更濃。

厚吐司烘得夠香脆可口,紅豆醬對我來說甜得有點兒過份。

雖然這天兩間餐廳也未合我心意,但可以跟好友一起暢敘慶祝聖誕總是樂事一椿。
2021-12-19
下午茶
2021-12-20 149 瀏覽
呢間Yukkuri 係九龍城嗰邊,朋友話要book位先去到,book咗下午時間到。門口招牌激細,好唔商業,一入門口直頭係似博物館feel,有好多日式古物,仲要全部可以拎上手睇,亦都可以買,見到有人買咗set茶具。餐牌都似藝術印刷品,嘢食嘢飲唔多嘢選,佢d嘢食唔係我杯茶,但係feel到有品質嘅。總之佢呢度咩都似藝術品,用嚟打卡一流。最尾我無飲曬個咖啡,問個職員/定老闆?想拎走,佢換咗落個都好靚下嘅外賣杯比我(唔記得影)