2024-10-09 0 瀏覽
兩個人,一個想飲茶食點心,一個又想食雞煲打邊爐!最後上網搵到間無限時任食多款點心+火鍋放題,價錢晚市都係$208/位,於是就一錘定音,決定去試吓😂雖然係任飲任食,但老闆真係一啲都唔吝嗇,林林總總既點心,火煱食材及飲品,包羅萬有,總有一款你鍾意。好啱三五知己,邊食邊吹水哈哈,我地兩個人既戰鬥力一啲都唔輸蝕,叫咗蝦蛟,燒賣,牛栢業,牛肉球,豉汁蒸鳳爪,流沙包等,即叫即蒸,夠晒新鮮熱辣,而且味道一啲都唔比點心酒樓遜色!份量仲好多添最令人驚喜都係炸物邊爐方面,有多款火鍋湯底選擇,鍾意的話仲可以撰雞煲添,不過我地怕食唔晒,所以最後撰咗個鹹菜豬肚粉腸鍋和沙嗲鍋除咗點心和邊爐之後,仲有一啲特色小食既自助區,豬腳薑,醉雞腳,紅腸,馬豆榚,桂花糕等等。總括黎講,價錢經濟實惠,而且款式多樣化,性價比十分之高

最令人驚喜都係炸物

總括黎講,價錢經濟實惠,而且款式多樣化,性價比十分之高
  • 蝦餃
  • 鹹水角