2023-05-24 266 瀏覽
研香主打不同新鮮研磨的傳統糖水,而且有得揀甜度👍🏻本身想試開心果糊點知已經賣晒🥹🌊喜歡就記得CLS 再加Bookmark🔖🙂#小胖遊尖沙咀🐠 ————————————————🔹芝麻糊 $38 🔹雙拼芝麻合桃 $38可選甜度:正常、半糖、天然代糖+$2+$10湯丸2款都揀咗半糖,對於怕甜嘅我哋覺得甜度剛剛好,芝麻糊磨得香濃,質地相對稀身、半糖食起嚟無咁漏,自己食晒一碗都OK 另外,貪心而嗌雙拼,但有少少後悔😂因為芝麻合桃溝埋一齊有點違和,想試2個味都係分開點湯丸有3粒,偏細粒 芝麻蓉沙沙的,皮薄而軟糯煙韌🔹芒果冰 $42🥭鮮芒果夠甜,冰都算滑,朋友就話冰的芒果味唔算好天然,有啲爆珠增加口感,普通😂糊比較好食—————————————————🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌑🌑🤑性價比:🌕🌕🌖🌑🌑🧚🏻打卡值:🌕🌕🌕🌑🌑🥰舒適度:🌕🌕🌕🌘🌑🤤回頭率:🌕🌑🌑🌑🌑.♟️Overall♟️性價比一般🫣味道中規中矩,勝在有得揀甜度,感覺無咁內疚😂而環境同衞生都幾好————————————————🌴 研香 尖沙咀厚福街7號地舖.#小胖遊記🐠 #小胖港式🐠 #小胖甜品🐠

研香主打不同新鮮研磨的傳統糖水,而且有得揀甜度👍🏻
本身想試開心果糊點知已經賣晒🥹

🌊喜歡就記得CLS 再加Bookmark🔖🙂