滑蛋豬扒飯 $59炒蛋係半熟嘅,有少少蛋汁,但冇乜蛋香味,配上蔥花、豉油同切好嘅豬扒,豬扒可能係被蛋汁整濕咗,外皮唔酥脆,少少失望。〰️〰️〰️〰️〰本身諗住去食滑蛋菠蘿油,等位等咗15分鐘,坐低落單先講冇菠蘿油,冇麵包類,其實係咪可以係客人排隊之前講有咩係售罄先?等客人唔洗白等呀嘛😢 咁無計啦,叫滑蛋叉燒飯又冇叉燒,叫車仔麵又冇魷魚⋯⋯我哋大概13:00左右到餐廳,可能太晏啦,如果想多啲嘢食就早啲到餐廳。食物質素普通,餐具衛生差,服務更加不值一提,如果山長水遠入嚟食就唔值啦,路過想體驗下茶檔風味,都可以試一次嘅,始終我覺得傳統特色係需要被保留~ 〰️〰️〰️〰️〰️食物: 3/5性價比: 3/5 環境: 2/5服務: 2.5/5Revisit: No
滑蛋豬扒飯 $59
〰️〰️〰️〰️〰