2020-04-13
武漢肺炎正直大流行既時候,無得WFH既大家午市除左帶飯之外,都可以試下食多啲黃店外賣架!呢個系列為大家揀一啲外賣正正子之選。🥰·第一間要提既就係喺銅鑼灣同天后中間既肥後屋喇!三月份告緊急😢呢間黃店裝修比較神秘,兩塊落地灰色底玻璃遮住鋪面,但一開入面就好黃好有日式餐廳既feel!😍·呢間店午市選擇主要有4個set,每個set睇落都唔錯,又有沙律同湯送,都幾夠飽🤤·今次我就揀左泡菜辣炒魷魚🦑,都唔係等好耐就有,食落都唔錯,魷魚好彈牙,泡菜既辣同魷魚都好夾,送飯一流!😋·另外值得一提既係店員服務態度都好好!係等緊既時候除左叫我地坐係店入面等之外,仲好貼心提我地外賣可以先call佢地再係某個時間到店入面拎。貼心值得一讚!🤩·整體黎講,鋪頭午市Quality黎講都唔錯,性價比都唔差,健康之選🥰🥳-泡菜辣炒魷魚(昼飯)| $85-肥後屋(銅鑼灣)銅鑼灣信德街9至11號百威商業大廈地下2-3號舖
泡菜辣炒魷魚(昼飯)| $85
肥後屋(銅鑼灣)
銅鑼灣信德街9至11號百威商業大廈地下2-3號舖