2023-05-22 138 瀏覽
💖 Ghetto Cafe (旺角)✨旺角黑布街13號地舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️朋友話好想食呢間漢堡包店好耐㗎啦,所以今日就同佢嚟呢度打吓卡📸、食吓漢堡包🍔,呢度夜晚都幾Chill‼️陣間舖頭燈光會比較昏暗,聽住一啲好rock嘅音樂😆-經典滋味牛肉漢堡套餐🍔 $131 原本套餐價錢只係需要加$18,點解會變咗百幾蚊就係因為我轉左竹炭漢堡包🖤另外仲加左$轉甜薯條🍠,另外仲叫咗一杯LYCHEE VIRGIN DAIQUIRI,套餐價錢可以減$10💁🏻‍♀️呢一個竹炭漢堡包其實都幾好味㗎食落去好Juicy,充滿肉汁😝另外甜薯條真係好香好脆🤤,飲品方面就好似荔枝梳打咁🫶🏻-煙肉蘑菇滋味牛肉漢堡🥓 $111呢一個一樣都係轉左套餐😌同埋叫咗一杯香蕉朱古力奶昔🍌,我自己會覺得呢一個餐相對地飽肚啲,因為佢淨係個漢堡份量都比普通漢堡多。煙肉香脆又有油份😝蘑菇嘅味道好突出😎香蕉朱古力奶昔仲要食到香蕉粒😌-雞塊🍗 $58我初頭以為得幾嚿,點不知真係有十幾粒雞塊粒,外皮香脆可口,肉質嫩滑,好好食🤭-水牛城雞翼🦴香辣嘅感覺仲要大少少嘅酸甜味,非常惹味,而且好開胃。三兩下就已經俾我哋食晒啦🫣-朱古力

💖 Ghetto Cafe (旺角)
✨旺角黑布街13號地舖

-經典滋味牛肉漢堡套餐🍔 $131

-煙肉蘑菇滋味牛肉漢堡🥓 $111

-雞塊🍗 $58

-水牛城雞翼🦴

-朱古力奶昔🍫 $48
我哋總共叫咗兩個包餐三個人share,所以就一定要叫多杯飲品俾朋友飲😏佢梗係比我游說都要飲朱古力奶昔啦🤩因為我好想飲😳
2023-05-22
  • 水牛雞翼