唔好以為天星碼頭淨係搭小輪咁簡單先得㗎。估唔到中環嘅天星碼頭係有成三間黃店咁多啊!今次就去咗呢一間食漢堡嘅小黃店撐吓場💛·佢哋係山下黃舍既成員之一,大家可以攞住啲儲分卡逐間逐間打卡😼·Any肥,叫咗佢哋嘅牛堡同蟹堡一齊食,其中一個$98可以有埋汽水同薯條🍟。·首先出場嘅係佢哋嘅薯條!天呀!薯條勁長身而且係厚切薯條,令到成個口感昇華到不得了。平均要咬三啖先可以食晒成條薯條🤤呢個真係加推!!·至於牛堡同埋蟹堡嘅部份,份量比我想像中細少,作為女仔食就算啱啱好~🥰·除咗塊牛肉同蟹餅之外,都係有蕃茄🍅、芝士🧀、生菜🥬。如果包皮有啲燕麥片片係頂,感覺就有啲健康啦😎·你問我咁牛肉呢就係煎得有啲老身,唔係Juicy style。蟹餅呢就揸得幾香口嘅,炸粉亦都唔會多,唯獨是塊蟹餅會比其他沙律醬搶咗味,要齋食個蟹餅嗰陣蟹味先會出嚟😂😂好難捉摸啊😗·整體來講小店質素算係咁上下啦。店員又送咗啲抗爭明信片,黃都發金,又好鬼親切,係咁比濕紙巾(個外型🤪)。呢啲外在因素又不容忽視嘅!😌·有興趣嘅朋友其實可以考慮加十零蚊有多啲配菜食嘅,個包厚厚地嘅話會開心啲㗎🤗-Got beef combo | $98Got cra

Got  crab

Got  beef

Got beef combo | $98
Got crab | $78
Got Beef (中環)
中環七號碼頭上層F舖