2023-06-26 455 瀏覽
呢間餐廳係朋友介紹,難得今次朋友生日,就去嘗試下今次我自己一早就打咗去餐廳,book左平日下午時間去試,入到餐廳大約3:00左右,餐廳唔算多人,店員都安排咗窗邊位置俾我哋去坐😎我地今次揀咗一個lunch set ,餐單入邊包括左前菜,主菜,以及一個甜品🍮另外我地都點左free flow既野飲,一個價錢就可以無限refill drinks 🍹😍😍😍食物質素方面,我自己就覺得中規中矩,未算去到最出色,但係係咁嘅環境,咁嘅價錢,嘅對比下,覺得已經非常之出色 👍🏻另外一方面,絕對要讚甜品,甜品嘅 tiramisu 真係唔錯😋另外,因為訂位時同店員講咗會慶祝朋友生日, 店員都會主動喺甜品上面寫上Happy birthday字句,重會唱生日歌Tim >v<😋😋😋😋總括來講,我覺得呢度嘅服務質素,環境,食物質素來講,都絕對係性價比高😚呢度真係好啱三五知己,又或者情侶坐低慢慢嘆番一杯嘅好地方🥰🥰🥰🥰🥰
呢間餐廳係朋友介紹,難得今次朋友生日,就去嘗試下

另外一方面,絕對要讚甜品甜品嘅 tiramisu 真係唔錯😋

2023-01-09