2023-11-11
《蒜香惹味烤魚🌶️》———————————————#烏蠅館 🪰-之前食過佢嘅尖沙咀店,最近經過先知原來近到將軍澳就有一間😙 餐廳主打川菜,有多款烤魚、冒菜同火鍋選擇,一入到去就聞到嗰款香味,立即流口水😜-我哋揀咗食烤魚,一共有三款,包括珍珠斑、海鱸魚、清江魚,每款都有啲唔同🐠珍珠斑係入門版,啖啖肉,肉質爽滑,冇乜細骨,味道鮮甜,蒜香香味撲鼻,食起上嚟真係好過癮,令人停唔到口☺️ 裡面仲有蘿蔔、雲耳等配料,索晒啲汁,充滿精華😚-另外我哋仲嗌咗腩肉、自家韭菜餃同埋鮮脆響鈴,食完烤魚拎嚟打邊爐啱啱好😝 最後我哋仲食咗個甜品,桂花味冰粉解離一流,味道清爽,再配搭一個口感軟糯嘅爆醬紅糖糍粑,超正😌-⭐價錢參考:(另收加一)珍珠斑:$268腩肉:$68自家韭菜餃:$68鮮脆響鈴:$48白桃寒天綠茶:$28桂花味冰粉:$20爆醬紅糖糍粑:$26🍌抵deal 指數:7/10💰人均消費:$300
———————————————
#烏蠅館 🪰
⭐價錢參考:(另收加一)
珍珠斑:$268
腩肉:$68