哩排成日去長沙灣做野,都會俾Cosy吸引住,因為成日都好多人,所以無食到😩😩今日決定點都要食到您😍😍餐廳裝修係走簡約風既,入到去真係做到一種令人放鬆舒適既感覺🤩🤩而餐廳係食越南野既,選擇都唔少喔😜😜我地嗌左咖哩炸牛腩金邊粉😍😍聽説好多人都會嗌哩嗰食😛😛炸牛腩用左薄薄既一浸炸粉,牛腩半肥瘦,食落去好香口,而咖哩唔會好辣,最緊要香😚😚金邊粉既香料好足,做到正宗越南粉既味道❤️火車頭湯河又係必嗌☺️牛丸有驚喜,夠彈牙而且牛味好重,真係好出色;牛腩好夠淋,牛味濃郁,牛肉片上枱既時候慢慢由紅變熟,牛既肉香就喺口腔度浮哂出黎,抵讚😊❤️海南雞好嫩滑,唔會油膩,雞味好重,加埋佢既特式醬汁同海南雞好夾,好適合海南雞愛好者😊😊❤️另外加左個蒜香油菜,蒜既份量好足夠,菜既蒜味好重,而且菜夠新鮮!重要係跟餐黎加唔貴😝😝飲品我就一定係試越南咖啡,咖啡味好香濃,睇住佢慢慢咁滴落去好治療呀,我唔鍾意太甜,老闆都好配合落少左煉奶,完全做到我心目中既味道😋😋😋

2019-11-28
  • 火車頭湯河