《👍全港最正的🐔—百寶雞》開業33年,秘製百寶雞,基本上住大圍既人都應該聽過佢個大名!佢絕對係全香港最好食既雞,沒有之一!——————————————————㊙️秘製百寶雞 $280/隻先講隻🐔雞,雞起哂肥油同骨🦴,你睇下張圖,起到乾乾淨淨,唔食埋塊雞皮真係好對唔住自己!😋食落去舊舊都無一絲既肥膩感覺!連骨都唔洗吐!雞由👨🏻‍🍳梁師父秘製汁浸成,每一個位都入哂味,唔會只係得顏色!🐥而雞係真有雞味,因為並非雪藏雞~ 而👍最最最正係個醬!佢同出面既唔同!唔好睇佢有層油就怕,其實佢有多種香料,包括五香粉啦,整既~如果配米線呀,或者熱辣辣既白飯,超級香同惹味🤗!——————————————————⚠️要注意既係,因為師傅要起骨同皮,每隻雞都要20分鐘時間先搞掂~ 📞記得預先大概一個鐘打過去訂左先!☎️電話:2601 1111同埋雞每有限量,所以最好早d 訂左先!——————————————————🐣百寶雞 (大圍)大圍積信街41號
《👍全港最正的🐔—百寶雞》
佢絕對係全香港最好食既雞,沒有之一!
㊙️秘製百寶雞 $280/隻

而👍最最最正係個醬!佢同出面既唔同!
☎️電話:2601 1111
同埋雞每有限量,所以最好早d 訂左先!
——————————————————
🐣百寶雞 (大圍)
大圍積信街41號
秘製百寶雞