2023-01-29
《chill正假日風情☀️》———————————————-#RIVA灣Bar&Grill 🌴-馬灣舒服得嚟唔會太多人,好有渡假feel😚啱哂打卡,對住個海同青馬大橋,襯埋個藍天白雲,超靚🤩餐廳仲設有戶外座位,隔離就係沙灘,仲有滑梯🛝、堆沙玩具比小朋友玩,啱哂一家大細嚟🏡-🍝 三文魚扁意粉忌廉汁好creamy,加入半溶嘅芝士🧀 扁意粉好掛汁,口感滑溜🥰🍕 夏威夷薄餅Pizza 係即叫即整熱辣辣,香噴噴,烤得外脆内軟,上面有菠蘿、火腿、青椒,超級豐富🤤-另外我哋仲嗌咗個小食,魷魚圈大大舊,炸得金黃酥脆~再嚟兩杯mocktail chill下🍸 Fruit Punch果味香濃,色彩繽紛,啱哂打卡📸 Shirley Temple淺紅色嘅賣相好靚,少女心爆發,味道清新又唔會太甜🍹-⭐ 參考價錢︰(另收加一)三文魚扁意粉: $148夏威夷薄餅: $135炸魷魚圈: $80Fruit Punch: $50Shirley Temple: $40🍌 抵deal 指數:7/10💰 人均消費:$250
———————————————-
#RIVA灣Bar&Grill 🌴
🍝 三文魚扁意粉
🍕 夏威夷薄餅
⭐ 參考價錢︰(另收加一)
三文魚扁意粉: $148
夏威夷薄餅: $135