2021-04-13
今日行過九龍城見到間新開嘅Pizza裝修得好靚而且仲好funny😍有個自助販賣機喺門口,而且入到有個大玻璃可以望到廚師整嘢食👍點左卡邦尼意粉🍝,用上意大利煙肉,蛋王,巴馬臣芝士同埋初榨橄欖油緊成,真係好creamy好好食呀,每條意粉都吸收晒蛋黃汁❤️❤️超正囉😃余均益辣味雞翼👍個名好好笑,老闆超級介紹我哋食,佢話隻味就好似水牛芝士嗰隻辣味,已呢隻辣醬係佢哋自己親自調配架,果然食囉有啲似水牛芝士嘅辣,但係又帶點新意🥰加上雞翼趣卜卜,酸酸甜甜,食極都唔停口呀😝最後一定要喺度嘅招牌Pizza🍕嗌左signature MAMA MIA pizza😝材料有勁多,有巴馬臣芝士,辣肉腸,牛面頰,番茄醬👍全部都係我最鍾意食嘅材料,而且Pizza有分兩個尺寸,我哋嗌左個細嘅,點知打開都勁大個,好足料👍