神!我有罪!我犯左貪吃罪,我明知小食多餐,但我愈黎愈放肆,一日四餐都黎緊,所以我決定減肥,誓要keep fit當食生菜,一日跑10km,每日係gym room至少操4粒鐘,不過咁辛苦,都要慰勞下自己既,不如食d野先?👇🏻📌精 選 午 餐 -  ▪️ Salad - ▫️「田園沙律」面頭有幾塊蘋果切片,口感爽甜,底部既沙律菜非常新鮮,配搭黑醋汁,清新開胃。▪️ Soup - ▫️「98%野菌忌廉湯」lunch set加左$38有齊沙律、指定湯、主菜、餐飲同埋甜品,呢個指定忌廉湯入口非常濃郁,仲食到粒粒蘑菇,口感豐富。▪️ Main - ▫️「意式輕煎虎蝦蒜片意大利麵粉」意粉煮到岩岩好,做到煙煙韌韌,好有咬口,而面頭兩大隻虎蝦新鮮完全無雪藏味,而且肉質爽口,夠哂彈性,仲食到淡淡蝦膏香,麵條連埋蒜片一齊食,份外惹味;另外餐飲我upgrade左$48轉左杯house prosecco,氣泡感十足,呢d天氣特別透心涼。▪️ Dessert -▫️「意大利奶凍」今日是日甜品既panna cotta入口非常滑溜,面頭有d士多啤梨、藍莓,加埋芒果醬夠哂refreshing,如果鍾意食cake既亦可以試試佢地既Canv
神!我有罪!我犯左貪吃罪,我明知小食多餐,但我愈黎愈放肆,
一日跑10km,每日係gym room至少操4粒鐘,
不過咁辛苦,都要慰勞下自己既,不如食d野先?👇🏻
Pasta Alio Olio w/ Tiger King Prawn

📌精 選 午 餐 -
  ▪️ Salad -
 ▫️「田園沙律」面頭有幾塊蘋果切片,口感爽甜,
底部既沙律菜非常新鮮,配搭黑醋汁,清新開胃。
▪️ Soup -
▫️「98%野菌忌廉湯lunch set加左$38有齊沙律指定湯主菜
Home Salad
▪️ Main -
▫️「意式輕煎虎蝦蒜片意大利麵粉意粉煮到岩岩好,做到煙煙韌韌,
好有咬口,而面頭兩大隻虎蝦新鮮完全無雪藏味,而且肉質爽口,
Prosecco
夠哂彈性,仲食到淡淡蝦膏香,麵條連埋蒜片一齊食,份外惹味;
氣泡感十足,呢d天氣特別透心涼。
▪️ Dessert -
▫️「意大利奶凍」今日是日甜品panna cotta入口非常滑溜,
面頭有d士多啤梨藍莓,加埋芒果醬夠哂refreshing,
98% Cream of Mushroom Soup
如果鍾意食cake既亦可以試試佢地既Canvas Cake,幾特別咖!
Panna cotta
2024-08-07
15 分鐘 (堂食)
Home Salad
Prosecco