🥗 前菜 ($68)前菜簡左海膽魷魚拼龍蝦沙律,前者爽彈既魷魚配上鹹鮮既海膽醬,口感十足幾有風味。🍣 三點刺身拼盤 ($298)三款刺身包括有劍魚腩、赤身及牡丹蝦,每款刺身都夠新鮮肥美。尤其係牡丹蝦蝦身鮮甜爽彈,蝦頭既蝦膏甘香濃郁美味阿。🐟 味醂魚乾 ($78)魚乾烘乾燒到香噴噴,燒完煎開一條條沾埋沙津醬,味道又甜又香就好似燒魷魚一樣但更鮮味,佐油就岩哂。🔥 銀杏 ($38/串)燒銀杏係串燒都比較少見,經鹽燒後銀杏口感軟棉味道帶微苦澀,「苦中帶甜」既感覺,簡直係小編既至愛。🌱 秋葵 ($35/串)秋葵沾左醬油一齊燒,爽口甘甜。🐣 免治雞肉棒 ($46)雞肉棒外層燒到微焦香脆,雞肉混入左刴碎既雞軟骨,咬落啖啖肉仲要有咬口,沾埋特製既蛋黃醬油汁一齊食夠哂風味。🎏 七味燒三文魚腩串 ($36)三文魚腩串燒到外皮甘香脂肪肥美內裏魚肉嫩滑,加上七味粉既調味特別甘香。🦀 月見蟹味噌甲羅燒 ($168)平時叫味噌甲羅燒第一個感覺就最怕會好鹹,但呢個完全唔會有呢個問題出現,濃郁鮮味既蟹膏拌埋蟹肉放上烘香既多士一齊食,的確惹味。🍚 明太子茶漬飯 ($48)茶漬飯又名茶泡飯,用昆布清湯做茶底,配埋咸鮮既明
🥗 前菜 ($68)

🍣 三點刺身拼盤 ($298)

🐟 味醂魚乾 ($78)

🔥 銀杏 ($38/串)

🌱 秋葵 ($35/串)
秋葵沾左醬油一齊燒,爽口甘甜。

🐣 免治雞肉棒 ($46)

🎏 七味燒三文魚腩串 ($36)

🦀 月見蟹味噌甲羅燒 ($168)

🍚 明太子茶漬飯 ($48)
茶漬飯又名茶泡飯,用昆布清湯做茶底,配埋咸鮮既明太子及辛香既山葵,明太子既味道滲入左飯及茶湯中,幾惹味。

🍎 蘋果雪葩 ($48) & 🎃南瓜雪葩 ($68)
兩款雪葩凍冰冰食落透心涼,前者有蘋果既酸甜,後者有濃濃既南瓜香味,雪葩食落有少少冰沙既感覺而且仲有雪糕般香滑既口感,呢個天氣叫黎食就岩哂啦。

2024-06-18
  • 免治雞肉棒