—「Yolanda Bakery蘭特餅店」👍🏻🉐事源我早排搬咗去啟德,所以見今日得閒就走咗去MKIKI散步,點知經過蘭特嘅時候就俾佢櫥窗裡面一系列曲奇吸引咗🤩🤤🤤不得不讚嘅係佢有好多達1️⃣8️⃣種味道選擇,當中除咗朱古力、牛油、檸檬、藍莓呢啲基本味道之外,仲有姜味、抹茶、杏仁、芝麻、鹹蛋肉鬆呢啲特別嘅味道揀!最後我揀咗「☕️特濃咖啡味」同「🍒燕麥紅莓味」,店員幫我用個靚靚綠色盒裝住,上面仲有隻卡通兔仔可愛到暈,送禮真係一流!結果我都係忍唔住一邊行一邊食,特濃咖啡味口感鬆化,咖啡味夠濃;至於燕麥紅莓味店員就話我知係無落牛油嘅,但食落都係非常奶香,入面仲有啲大粒紅莓粒,兩者配埋一齊就好似食咗個high tea咁,又滋味又健康,係今日最開心嘅小確幸😍🥰種類:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️外表:⭐️⭐️⭐️包裝:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️總結:必買❗️❗️❗️

「Yolanda Bakery蘭特餅店」👍🏻🉐

種類:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️