典型嘅人去我又去🤣平時好少行到咁高,原來呢條街又唔少嘢食🤔呢個新加坡品牌雪糕,近排鬧到熱烘烘,捉住夏天嘅尾巴,趁未係好凍,即刻去試吓😌我哋淨係嗌咗雙球雪糕,兩個人share已經夠晒分😗我地從來都未食過呢個牌子,去到舖頭職員會主動俾你試吓味道,除咗order嘅 「70% DARK CHOCULATE」、「PISTACHIO」,我哋仲試咗佢嗰個招牌「PEANUT BUTTER MOCHI」,佢哋啲雪糕好香好滑,最正係相應嘅餡料,款款都幾有看頭!不過已經開始入秋,天氣已經開始有啲凍,要食就快啲捉緊夏天嘅尾巴🤣有機會再試吓佢哋出名嘅雪糕三文治🥪✣ ICE CREAM| SINGLE / DOUBLE/TRIPLE| $68/88/108
典型嘅人去我又去🤣平時好少行到咁高,原來呢條街又唔少嘢食🤔

70% DARK CHOCULATE

PEANUT BUTTER MOCHI