【串燒一流🍡🍢居酒屋🏮】明天開始又連放3天!開心仔~🤩🤩🤩 今晚一於食餐好既~ 為美好假期展開序幕🕺💃🏻💃🏻📍麻醬棒棒雞沙律開胃嘅麻醬配爽脆嘅青瓜絲同埋嫩滑嘅雞肉,雞肉有調過味,食起嚟都幾開胃🍢🍡🍢嚟得居酒屋梗系要食串燒,餐廳計好時間,一次過送上枱🪄📍免治雞肉棒 🐓系雞肉入邊有啲雞軟骨,識落口感豐富,點埋生雞蛋醬油食幾好食📍雞中翼(鹽燒)雞皮燒到脆卜卜。咸咸香香幾惹味📍厚燒牛舌 ❤️外脆內軟,食落系爽口彈牙📍紫蘇芥末豬五花腩食咗芥辣嘅味道但系唔算攻鼻,估唔到夾埋紫蘇葉個感覺又幾特別📍燒白鱔最鐘意就系燒白鱔,皮脆肉嫩,少少調味更加帶出到鱔嘅鮮味📍串燒豆腐外邊脆口,加埋醬汁都好惹味📍煙肉廣島蠔串🦪估唔到煙肉+廣島蠔呢個配搭原來系match,煙肉嘅味帶出到蠔嘅鮮味~📍明太子汁蛋捲 🍳 分量都唔少,入口軟滑嘅蛋捲食落有蛋香味,加埋明太子醬汁,少少辣份外惹味📍火炙牛小排拉麵湯底系黑蒜油豬骨湯,好香嘅黑蒜味,湯底幾濃,牛小排軟淋有油香,食完都唔覺得油膩。拉麵都煮得啱啱好,爽口彈牙另外餐廳都仲有一間VIP房,消費夠指定嘅金額就可以book嗰間房,考慮緊下次同屋企人慶祝生日嘅時候嚟☺️☺️☺️碗盛📭 天后清風
【串燒一流🍡🍢居酒屋🏮】

📍麻醬棒棒雞沙律

🍢🍡🍢嚟得居酒屋梗系要食串燒,餐廳計好時間,一次過送上枱🪄

📍免治雞肉棒 🐓

系雞肉入邊有啲雞軟骨,識落口感豐富,點埋生雞蛋醬油食幾好食

📍雞中翼(鹽燒)

雞皮燒到脆卜卜。咸咸香香幾惹味

📍厚燒牛舌 ❤️

外脆內軟,食落系爽口彈牙

📍紫蘇芥末豬五花腩

食咗芥辣嘅味道但系唔算攻鼻,估唔到夾埋紫蘇葉個感覺又幾特別

📍燒白鱔

最鐘意就系燒白鱔,皮脆肉嫩,少少調味更加帶出到鱔嘅鮮味

📍串燒豆腐

外邊脆口,加埋醬汁都好惹味

📍煙肉廣島蠔串🦪

📍明太子汁蛋捲 🍳