餐廳: Royal Pantry
資訊:

2018-11-05 281 瀏覽
最近忙到傻,會慢慢寫番食評㗎啦呢日去開九龍灣,要搵間餐廳快食再開工,就搵咗呢間(咁啱同事要去匯豐㩒錢)。遲左一步,已經開始多人啦,等左一陣就有枱。選擇同種類算係多,都幾快有得食。坐位算係舒服嘅,係有小小迫。我食嘅係吉列豬扒拉麵,豬扒真係麻麻,皮幾厚,無乜肉,而且有啲翻炸嘅感覺。拉麵一般,成個餐似某一類2、30元嘅平下午茶餐。同事其他嘅餐,都係麻麻地,唔特別好味,而且有啲油。唔特別會飽,覺得偏油。一點前埋單有9折,上菜係快,我地都趕起一點前走。
最近忙到傻,會慢慢寫番食評㗎啦

遲左一步,已經開始多人啦,等左一陣就有枱。

一點前埋單有9折,上菜係快,我地都趕起一點前走。