2024-08-20
📍#麵麵俱到 (元朗)元朗鳳攸南街3號好順景大廈1座地下48號舖♡人均消費: $210 @ 2▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️✨#豚骨濃湯烏冬 💰$62豚骨湯麵係日本國內人氣高企既湯款,將豬骨大火長時間熬煮,呈奶油般嘅白色高湯,味道幾濃,配上烏冬都不錯,亦可加$12再加沙律~✨# 和風湯麵|麵全食配壽喜燒湯麵💰$88|唐揚炸雞 💰+$20材料非常豐富,有牛肋條、豬軟骨、豬皮脆脆、虎蝦、蟹肉、鳴門卷、紫菜絲、炸乾蔥等等,確在好豐富,最好味係豬軟骨,大件之餘肉質好嫩,不過雀仔胃既我唔係好食得哂🤣 而唐揚炸雞就幾香脆,上枱都係熱辣辣,點一點沙律食,不錯!✨# 燒汁雞皮餃子💰$28好特別既餃子,脹卜卜入面係雞肉同軟骨,餃子皮唔係脆嘅,加埋佢個餡好似食緊腸仔咁😂好特別 但唔錯的▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
元朗鳳攸南街3號好順景大廈1座地下48號舖
♡人均消費: $210 @ 2