話說我都幾鍾意食米線,所以諗唔到食咩就會食米線,今次咁啱喺北角做完嘢,經過見到一間平時未試過嘅米線舖,咁就入去試吓特濃新鮮番茄湯米線 $35 +豬軟骨$11+鮮製魚皮餃 $10+蟹柳$9推薦指數💥:🌝🌝🌝🌝🌚蕃茄味超濃,但又唔會太酸,豬骨食落好軟淋入味,而且軟骨位食落好脆,魚皮餃食得出唔係平時可以買到嗰啲急凍貨,唔會有一層粉係出面,蟹柳都唔係嗰啲一夾就散,食得出有用心招牌酸辣湯米線 $32+手打魚腐$11+秘製腩肉$11+甜酸齋 $10推薦指數💥:🌝🌝🌝🌝🌝除咗米線之外,仲可以免費轉薯粉,薯粉食落好煙韌,而且掛湯能力一流,酸辣湯第一啖酸味會比較明顯,之後慢慢辣味就會浮出嚟,腩肉份量比得超多,而且入味得來唔會乾柴柴,手打魚腐好軟熟,甜酸齋額外放開,唔會死甜,酸酸甜甜好開胃巴蜀狂野雞翼 $28推薦指數💥:🌝🌝🌝🌝🌚我今次就揀咗原味,超級入味而且好Juice,整體嚟講味道唔算太重,但都好惹味Thai 全新正宗泰式奶茶 $12推薦指數💥:🌝🌝🌝🌝🌚Thai椰青水就飲得多,但係佢新出左呢個泰式奶茶真係未試過,飲落唔算太甜,一開始茶味會比較濃,係真係正宗係泰國飲到嘅泰式奶茶口味✨整體來講,位置坐得

推薦指數💥:🌝🌝🌝🌝🌝

巴蜀狂野雞翼 $28

Thai 全新正宗泰式奶茶 $12
推薦指數💥:🌝🌝🌝🌝🌚

✨整體來講,位置坐得又舒服,而且店家都好貼心咁準備咗好多唔同嘅嘢俾顧客,例如可以借叉電手機支架咁樣,真係唔單止嘢食好食而係真係企喺顧客角度去思考