餐廳以淺木色為主,裝修簡約又不失時尚感,座位非常闊落,私隱度好高,好適合一大班朋友一齊黎用餐❣️入座後,店員會送上多款前菜,又會喺爐邊加入粟米芝士🫕仲可以無限refill♾️‼️好岩芝士控🧀🤩我同朋友都refill左兩次呢🤭員工服務態度好好,會清楚介紹食物,又會幫忙烹調部分食材,非常細心😆❥ 一級五花肉梅花肉拼盤 $428呢個拼盤份量超多‼️岩晒選擇困難症既我地,款款肉都試下🤎五花肉同梅花肉肥瘦相間,油花都好均勻!店員幫忙燒至外層微脆,入口軟嫩,肉味香濃😍有入口即化既感覺,點埋芥末醬更加香口💚❥ 壺漬大牛肋骨 $388一夾起就見到牛肋骨超大塊!店員幫忙剪開同烹調🥩並且會了解我地想要既熟度🔥牛肋骨好厚肉,脂肪少,以特製醬汁調味,唔洗點醬已經好入味😍食落口肉嫩甘香,有豐富肉汁!好食🤤❥ 辣炒年糕 $98年糕煙韌軟糯,配埋濃稠既醬汁,香甜得黎仲好有辣度,非常惹味!❥ 烤香蕉配朱古力肉桂粉 $45香蕉燒得岩岩好,表面燒成焦糖,香脆好味😋另外可配搭肉桂粉或朱古力醬🍫增加左整體既味道同口感🤩❥ 焦糖布甸 $45布甸上面有一大粒士多啤梨🍓好可愛!布甸口感Q彈綿密,蛋香味濃,唔會過甜,同微苦既焦糖醬味道好夾,

❥ 一級五花肉梅花肉拼盤 $428
呢個拼盤份量超多‼️岩晒選擇困難症既我地,款款肉都試下🤎
五花肉同梅花肉肥瘦相間,油花都好均勻!
店員幫忙燒至外層微脆,入口軟嫩,肉味香濃😍
有入口即化既感覺,點埋芥末醬更加香口💚

❥ 壺漬大牛肋骨 $388
一夾起就見到牛肋骨超大塊!
店員幫忙剪開同烹調🥩並且會了解我地想要既熟度🔥
牛肋骨好厚肉,脂肪少,以特製醬汁調味,唔洗點醬已經好入味😍
食落口肉嫩甘香,有豐富肉汁!好食🤤

❥ 辣炒年糕 $98

❥ 烤香蕉配朱古力肉桂粉 $45
香蕉燒得岩岩好,表面燒成焦糖,香脆好味😋
另外可配搭肉桂粉或朱古力醬🍫增加左整體既味道同口感🤩

❥ 焦糖布甸 $45
布甸上面有一大粒士多啤梨🍓好可愛!
布甸口感Q彈綿密,蛋香味濃,唔會過甜,同微苦既焦糖醬味道好夾,好好食🤤👍🏻

❥ 柚子檸檬梳打 $42
❥ 梅子青檸梳打 $42
食韓燒必需要飲大大杯、清新解渴既飲品😝❤️
好推介梳打系列既飲品,大大杯,果香味重,夠清甜🍋🍊
氣泡感十足,夠爽🤣🤣
2024-04-15