呢間靚景燒烤場佔地成𝟒萬呎!超級適合一大班朋友聚會🤭食物種類繁多,兼且有好多獨特嘅燒烤方式任均選擇,備有港式、日式串燒同韓式燒烤😝今次選擇咗日式同韓式! ——— 📌流程分享 ➀ 門口收錢之後會幫你吸一個印仔係手背 ➁ 可以憑飛仔去開心士多領取飲品兩支,選擇繁多,不過我就揀咗支裝水🙃 ➂ 餐具包括紙碟、膠叉、手套等,可以係門口位置領取;枱面仲預先預備好紙巾、食物夾、蜜糖🍬 ➃ 憑飛仔可以去食物領取處領取第一盤𝐩𝐫𝐞𝐩𝐚𝐫𝐞好嘅食物,其中大蝦🍤以及台灣腸只可以拎一次咋😆 ➄ 以後每次拎嘢食嘅時候,記得拎返呢個白色大盤去食物領取處就可以揀鍾意嘅嘢食㗎啦😋 ——— ✤ 星期五/六/日/假日前夕/公眾假期|任食𝟒小時 $𝟏𝟗𝟖 ✤ 星期一至四|任食𝟒小時 $𝟏𝟗𝟖 ✤ 開爐費 $𝟒𝟎✰ 韓式燒烤爐此為嵌入式圓形燒烤爐,使用燒烤夾放食物係燒烤網慢烤!呢個爐嘅溫度比較低,適合用來燒大蝦、麵包、雞翼🐔✰ 日式串燒爐桌上長方形燒烤爐,我哋同朋友仲一齊用佢哋嘅竹籤串埋唔同嘅嘢食製作特色串燒添👍🏻例如喺蒜芯、番茄蒜芯串、台式燒烤腸等,督咗喺竹籤上面更加方便轉動😆———🔖 𝙎𝙪𝙢𝙢𝙖𝙧𝙮環境非常舒適,夠哂寬敞
📌流程分享
➀ 門口收錢之後會幫你吸一個印仔係手背
✤ 星期一至四|任食𝟒小時 $𝟏𝟗𝟖
✤ 開爐費 $𝟒𝟎

✰ 韓式燒烤爐

✰ 日式串燒爐

🔖 𝙎𝙪𝙢𝙢𝙖𝙧𝙮
環境非常舒適,夠哂寬敞!食物都係正正路路,冇話好大驚喜🫢不過勝在價錢夠平、種類夠多,呢款燒烤爐都非常