今日點心癮起,來到大角咀,同同事見到價錢ok就行左入去了。入到來,其實裝修都行grand+簡約style,所以放心坐低唔會「潔癖」癮起。/一口鮑魚燒賣/鮑魚鮮嫩juicy,鮮味十足之餘有一種紮實嘅口感,同埋有咬口嘅。而且燒賣本人味道都好實在,滿滿嘅肉感,唔會過鹹,jeng~/黑金流沙包/外層夠酥脆,一咬開就見到順滑開流心餡。整體口感軟糯,會讓人食完一啖又一啖~/雞仔鹹水角/外皮超酥!咬到入心就感受到個份軟韌感,而且一d都唔dry,餡料上都好豐富,就係甜與鹹嘅融合,雖然覺得食完容易生飛滋,但都係忍唔住食多件。仲要佢超ig-able,作為點心控唔係唔叫呀嘛?/蜜餞雞中翼/表面好入味,肉感滿滿,肉質嫩滑,而且其實佢比想像中唔痴牙。甜甜地,好滿足~
/一口鮑魚燒賣/
/黑金流沙包/