2024-10-29
#浪漫拍拖必去限時優惠。❤️🔥 = 極力推介的單品✌️ 二人套餐 $988 前菜-A4鹿兒島和牛他他薯仔牛層-藍鮨吞拿魚他他西米薄脆配魚子醬餐湯-意大利蕃茄凍湯❤️🔥
-黑松露忌廉菌湯輕炙鮮帶子配鮮鮮忌廉意大利飯❤️🔥美國頂級安格斯肉眼配鵝肝黑松露醬❤️🔥是日甜品🔸尖東有間海景西餐廳慶祝開業五週年,推出咗個超級抵食嘅二人套餐優惠,真係性價比到你唔信🤯簡直係情侶約會、慶祝嘅最佳之選啦💑🌊🔸首先有兩款前菜,一個係A4鹿兒島和牛他他薯仔牛層,另一個係藍鮨吞拿魚他他西米薄脆配魚子醬。呢兩款前菜已經係高級食材大放送,話你知呢間餐廳幾大方🐟🥩🔸跟住有三款餐湯俾你揀:我哋試咗意大利蕃茄凍湯同黑松露忌廉菌湯。兩款都勁有特色,一個夠清新,一個夠濃郁,任你揀啦🍅🍄🔸主菜方面更加係超豪啦!先有輕炙鮮帶子忌廉意大利飯,帶子真心係新鮮水準,而飯係地道al dente🔸另一款主菜可以自選肉品,我哋揀咗美國頂級安格斯肉眼配鵝肝黑松露醬,三成熟真心出色😱🤤肉香澎湃
。
❤️🔥 = 極力推介的單品✌️