2024-08-14
呢間酒吧餐廳以📚圖書館📚作為主題,裝修好有格調,室外座位的打卡位亦都氣氛十足~🌃今次去餐廳同朋友慶祝生日,餐廳員工真係好nice,好細心幫我準備surprise,亦都用心幫手打卡影相,服務100分 ❤️🍟黑松露醬炸薯條 $68薯條炸到金黃色,外脆內軟,灑滿了芝士碎,亦有配黑松露醬同蕃茄醬,真係絕配~🍝香辣蜆肉扁意粉 $188意粉軟硬適中,醬汁微微辣,好惹味,蜆肉粒粒飽滿,滑嫩新鮮,好中意!🥹🍲白酒忌廉煮藍青口 $168白酒忌廉醬汁有洋蔥、蒜調味,配上青口,食落creamy鮮甜肉厚!另外附上幾塊烘到脆卜卜嘅吐司,食嘅時候一定要將吐司浸入醬汁!🍸四大美人 $140呢款特色cocktail 用茶壺奉上,好古色古香。Cocktail 由 White wine、Mistia、Lychee liqueur、Fernet Branca、Lime、Pear Syrup 調配而成,味道fruity,好易入口😋
🍟黑松露醬炸薯條 $68
🍝香辣蜆肉扁意粉 $188