我地叫左:❶ 街頭魚糕串串鍋🍢 💰𝟏𝟒𝟔(半份)一共有𝟓串魚糕串 入面仲有魚餅同蘿蔔份量都幾多 我地𝟐個人食唔曬🤣魚糕鍋湯底係佢地嘅廚師每日新鮮熬製而魚糕夠彈牙 蘸埋佢地嘅韓式醬汁一齊食味道剛剛好👅如果蘿蔔再入味啲就仲好食!❷ 薯仔煎餅🥔 💰𝟖𝟐泡菜/ 海鮮煎餅就食得多薯仔煎餅我地兩個就第一次食食落𝐐𝐐的 有薯仔絲同蔥絲 其實幾好食有啲似我鍾意嘅中式「煎薄罉」😂❸ 招牌炒章魚🐙 💰𝟏𝟒𝟔章魚超彈牙~佢地嘅自家惹味醬汁唔會太辣 幾好食😋❹ 火山熔岩辣牛肉湯鍋🥩🔥 💰𝟏𝟓𝟖佢地嘅牛肉湯鍋係用黃銅鍋 真係好似韓國🤣呢個辣牛肉湯鍋係佢地最新推出嘅湯鍋可以揀中𝐬𝐢𝐳𝐞或者大𝐬𝐢𝐳𝐞 我地得𝟐個人 就揀左中𝐬𝐢𝐳𝐞 份量剛剛好👍🏻睇片都見到中間啲辣肉醬好似火山熔岩咁湧出嚟🤣而辣肉醬係佢地自家調製嘅「舒服辣」所以就算平時唔係好食得辣嘅人都食到 呢個韓式湯其實幾惹味 仲飲到濃郁嘅牛味入面仲有大量牛肉🤤如果食得落 建議可以加個拉麵 應該會好正🤣另外佢地依家每個鍋仲可享$𝟑加購韓國𝐓𝐞𝐫𝐫𝐚啤酒大枝裝一次🍺我平時少飲啤酒 因為通常都好苦 但呢隻唔會 我朋友話好好飲!🤣如果鍾意飲啤酒嘅朋友記住要加🤣❺ 甜米
我地叫左:

❶ 街頭魚糕串串鍋🍢 💰𝟏𝟒𝟔(半份)
一共有𝟓串魚糕串 入面仲有魚餅同蘿蔔
份量都幾多 我地𝟐個人食唔曬🤣
魚糕鍋湯底係佢地嘅廚師每日新鮮熬製
而魚糕夠彈牙 蘸埋佢地嘅韓式醬汁一齊食
味道剛剛好👅如果蘿蔔再入味啲就仲好食!

❷ 薯仔煎餅🥔 💰𝟖𝟐

呢個辣牛肉湯鍋係佢地最新推出嘅湯鍋
可以揀中𝐬𝐢𝐳𝐞或者大𝐬𝐢𝐳𝐞 我地得𝟐個人
就揀左中𝐬𝐢𝐳𝐞 份量剛剛好👍🏻

❺ 甜米漿 💰𝟐𝟎
我地仲嗌左1罐甜米漿 但唔記得左放落條片到🤣其實好似係韓國飲到個啲甜米露 係米嘅口感上有少少分別 但味道上係似 鍾意飲甜米露嘅可以試下🤣

味道😋:𝟒/𝟓
環境🌄:𝟒/𝟓
服務🙆🏻‍♀️:𝟒/𝟓
性價比🤩:𝟑.𝟓/𝟓(要加一、每人最低消費$𝟏𝟓𝟎)
回頭率🔙🥳:𝟒/𝟓

• ─── @𝓱𝓮𝓲.𝓵𝓮𝓽𝓼.𝓯𝓮𝓪𝓼𝓽 ─── •
👧🏻|香港𝟎𝟎後𝐅𝐨𝐨𝐝𝐢𝐞🤤🇭🇰
❤️‍🔥|美食情報💥|真實食評🫦
💰|尋覓𝐂𝐏值高嘅美食👅
𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓫𝓻𝓲𝓷𝓰𝓼 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓽𝓸𝓰𝓮𝓽𝓱𝓮𝓻 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓰𝓸𝓸𝓭 𝓯𝓸𝓸𝓭👩🏻‍🤝‍👩🏼🍩
𝓗𝓮𝓲 𝓛𝓮𝓽’𝓼 𝓕𝓮𝓪𝓼𝓽, 𝓪𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝔂𝓸𝓾𝓻 𝓹𝓵𝓪𝓬𝓮💗

★ 🥰如果喜歡我嘅分享✨
➜ 記得𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰🫶🏻 @hei.lets.feast❤️‍🔥
咁就唔會錯過我嘅最新帖文啦🥳

★ 😋如果睇完想去試✨
➜記得𝐛𝐨𝐨𝐤𝐦𝐚𝐫𝐤🏷 / 𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞比朋友仔一齊睇👩🏻‍🤝‍👩🏼