꧁꧂抹茶控注意 ⚠️召喚抹茶控🍵🍵有冇人同我一樣超超超超超鍾意食抹茶(●’◡’●)ノ呢間網店有好多抹茶嘅產品 抹茶紅豆白玉半熟芝士撻 抹茶朱古力撻 抹茶卷蛋等等🤪😍 可以自取或者揀送貨 都好方便!建議早兩個星期訂,送俾鍾意食抹茶嘅朋友就啱晒啦🤪🥰-〖抹茶千層蛋糕 Matcha Crepe 🍵 〗$420 (1磅)佢用咗丸久小山園青嵐抹茶粉整😚抹茶味好濃 少少回甘 餅皮好薄 入口即融 真係做到千層既效果♡´・ᴗ・`♡ Cream 好軟好幼滑 但唔不膩 連續食咗兩件都唔覺得好漏🤩 而且鋪喺蛋糕面嘅一層抹茶粉令到抹茶味更加出🤪重點係唔會好甜 利申 最唔鍾意食啲超級甜嘅蛋糕🤣抹茶愛好者必試💕💕 特別鍾意試啲小店😆-📍Kazuki Bakeryhttps://www.kazukibakery.com/ (Online order)
꧁꧂抹茶控注意 ⚠️
建議早兩個星期訂,送俾鍾意食抹茶嘅朋友就啱晒啦🤪🥰
抹茶愛好者必試💕💕 特別鍾意試啲小店😆
📍Kazuki Bakery