2021-12-05
【朗豪坊🍕新Pizza店】好耐冇嚟過朗豪坊,呢度啲餐廳好似都變咗好多🤭 見到呢一間Pizza店🍕裝修好似幾靚,睇個Menu都幾多嘢選擇,所以就試試佢啦!📍韓風蟹肉塔🦀蟹餅出色,啖啖蟹肉🦀 中間重夾咗椰菜同青瓜絲,口感豐富。側邊嘅烤薄餅出奇地好食,有烘過,好脆身❤️📍 Maru凱撒沙律🥗份量唔少,沙律簡簡單單但好味😋 大家記得撈勻沙律先至食,因為舊鯷魚好咸架!食中真係喊😂📍 Maru 秘製青口鍋🥘青口又係大大份,秘製汁味道適中,同青口幾夾!朋友爭住食,轉個頭已經冇晒😋📍Pizza - 韓式海陸🍕話明係專食pizza,有乜可能唔叫Pizza先! 餐廳有幾款特別批底選擇(例如咖啡批!) 不過我哋都係決定叫返正常底😂 批底都幾好食,鬆鬆脆脆,配上蝦,青椒,辣肉粒等等,都幾滋味❤️📍 半半 Half Half 炸雞🍗一次過嗌晒兩款口味,啱晒我呢啲貪心嘅朋友仔!🤞🏻芝士秘製炸雞 vs 蒜香甜辣秘製炸雞🐓 兩款口味各有特色,相同嘅係雞肉一樣鎖住肉汁,好juicy! 📍Mojito 🌱📍Mango Grapefruit Ade 🥭飲品清新爽朗🤤refresh!!! 整體感覺都唔錯,bookmark為下次g
📍韓風蟹肉塔🦀
📍 Maru凱撒沙律🥗
📍 Maru 秘製青口鍋🥘
📍Pizza - 韓式海陸🍕
📍 半半 Half Half 炸雞🍗
📍Mojito 🌱
📍Mango Grapefruit Ade 🥭
飲品清新爽朗🤤refresh!!!
整體感覺都唔錯,bookmark為下次gathering嘅選擇之一😎