大推呢間位於Aeon Food Court內的食店,有驚喜!價錢好親民,麵食大約$50-75,有湯有撈任君選擇!仲加配飲品,花茶類跟餐+$12~因為屋企人都鍾意食撈麵,所以揀咗3款熱拌刀削麵:沙茶金錢肚、沙茶牛草肚、沙茶牛三寶(金錢肚、牛筋、牛面頰)值得一讚佢嘅份量好多,無論俾餸或麵,都塞得滿滿!而且所有牛肉都炆得非常軟同入味,唔怕咬到牙骹軟~牛面頰本身都貴,亦唔係度度有得食,呢間餐廳亦煮得幾好,所以都推介叫牛面頰!醬料有三款選擇:拾香麻椒、招牌蔥油、焙前胡麻,我哋揀咗拾香麻椒,辣辣地幾惹味🤤如果係附近返工,買呢個麵作為Lunch一定夠晒飽👍🏻⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯味道: 8/10服務: 8/10環境: 8/10CP值: 9/10推介值:9/10⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⊃✎⁾⁾喜歡呢個Post可給予”心心”以作鼓勵( ´͈ ᗨ `͈ )◞‎♡⃛⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

如果係附近返工,買呢個麵作為Lunch一定夠晒飽👍🏻

味道: 8/10
服務: 8/10