2024-08-04 225 瀏覽
之前試過依間茶記食佢哋嗰生酮餐牌,今次就帶埋朋友一齊嚟試吓首創生酮生炸大雞髀蛋白湯麵 $72推薦指數💥:🌝🌝🌝🌝🌚之前試過佢哋個生炸大雞髀覺得好正,今次再食,依然保持到水準,炸到外脆內嫩,好Juice;而個蛋白麵食落嘅質感比較特別,唔係平時嗰啲公仔麵咁爽口,而且粗身啲火腿奄列份量好多,而且煎到啱啱好,中間唔會完全熟晒,仲有少少蛋漿✨首創生酮西多士配生炸雞中翼 $48推薦指數💥:🌝🌝🌝🌝🌝西多士食落冇平時食嘅西多咁甜,而且配嘅係酮福堂出品嘅糖漿,成份天然啲,令到個西多邪惡度大大減低,雞中翼食落熱辣辣,外脆內嫩😋生酮芝士火腿三文治 $38推薦指數💥:🌝🌝🌝🌝🌚芝士同火腿都大大塊,而且生酮麵包質感同普通麵包差唔多,好適合啲未試過生酮食品的人一試生酮厚椰紅茶 +$10推薦指數💥:🌝🌝🌝🌝🌝飲落唔算太甜,茶味偏淡少少,但整體感覺都唔錯,朋友比較鍾意紅茶款多啲生酮厚椰拿鐵 +$10推薦指數💥:🌝🌝🌝🌝🌝飲落甜度啱啱好,唔會死甜,而且都幾滑身,個人鍾意呢一款多啲✨整體來講,之前食過嘅依舊保持到水準,同埋味道上同平時的差不多,好適合未試過生酮食品的人一試

之前試過依間茶記食佢哋嗰生酮餐牌,今次就帶埋朋友一齊嚟試吓

首創生酮生炸大雞髀蛋白湯麵 $72
推薦指數💥:🌝🌝🌝🌝🌚

首創生酮西多士配生炸雞中翼 $48

生酮芝士火腿三文治 $38
推薦指數💥:🌝🌝🌝🌝🌚

生酮厚椰紅茶 +$10

生酮厚椰拿鐵 +$10
推薦指數💥:🌝🌝🌝🌝🌝

飲落甜度啱啱好,唔會死甜,而且都幾滑身,個人鍾意呢一款多啲