2023-06-19 40 瀏覽
其實呢張野都幾個月之前🌞🌞🌞ie盛夏中嘅盛夏食嘅🥵🥵🥵喺呢個和煦嘅陽光底下🌞照耀住嘅係一個又一個辣親嘅靈魂🥵🥵🥵咁呢個時候要食啲咩好呢🤩🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦登凳🍦🍧🍨🍧🍦🍍冇錯😂冇榴槤emoji菠蘿扮住先其實佢都算幾唔話得雖然我地冇加但原來佢係可以一球球榴槤肉加上去而且其實唔算貴😂其時,本人就成年冇食過榴槤了,所以呢杯野都真係幾滿足唯一美中不足就真係個雪糕底甜左少少有啲啲漏😂聽講黑刺榴槤都幾貴吓,IKEA抵讚👍🏻肥仔指數:🐒🐒🐒🐵/5🐒滿分#foodiehk #food #美食 #手模 #肥仔覓食 #食物 #hongkong #黃店 #hkig #Instagram #食家 #食評 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #ikea #ikeafood #icecream #durian #durianlovers #榴槤 #榴槤雪糕 #toosweet #銅鑼灣美食 #新地 #sunday #燕麥
其實呢張野都幾個月之前🌞🌞🌞
冇錯😂冇榴槤emoji菠蘿扮住先
其實佢都算幾唔話得
雖然我地冇加但原來佢係可以一球球榴槤肉加上去
而且其實唔算貴😂
其時,本人就成年冇食過榴槤了,所以呢杯野都真係幾滿足
唯一美中不足就真係個雪糕底甜左少少
有啲啲漏😂
聽講黑刺榴槤都幾貴吓,IKEA抵讚👍🏻

肥仔指數:🐒🐒🐒🐵/5🐒滿分