2024-12-07
Fashion Walk間舖位置非常好,環境整體感覺都係非常歡樂,仲有專賣蛋蛋紀念品既位置。坐既部份其實都舒服,有多人台亦都有適合自己坐既位置。———————————————🌟 雙重炸比目魚三文治 $92期間限定菜式!炸比目魚外層炸到金黃香脆,魚肉仲好嫩滑,入面夾住蛋白三文魚醬、芝士同醃青瓜,整體味道非常夾,魚香亦都好出。🌟 煙肉蛋芝士三文治 $78呢個真係驚喜連連,表面睇落普通,但入口就知有幾用心~蘋果木煙燻既煙肉,香氣一流,仲有重頭戲——半熟散養雞蛋!輕輕一咬,流心蛋汁即刻湧出,蛋香濃郁到不得了,認真值得推薦。🌟 脆炸雞粒 $40雞粒炸到外層超脆,口感好豐富,我揀左香辣卡津醬,一點落去有啲微微辣同香料味,個醬汁感覺唔算好辣但點落有種惹味既感覺。🌟 白桃梳打 $28桃味香濃,$28黎講都幾抵。🌟 鮮榨橙汁 $37真心超好飲,應該係佢地材料本身就簡得好,橙汁果個甜酸度完全就係我最理想既味道。
———————————————
🌟 雙重炸比目魚三文治 $92
🌟 煙肉蛋芝士三文治 $78
🌟 脆炸雞粒 $40
🌟 白桃梳打 $28
桃味香濃,$28黎講都幾抵。
🌟 鮮榨橙汁 $37