餐廳環境好chill😎適合同朋友聚餐傾計💬坐得舒適又開心😆【輕型二人套餐】 $239套餐包括沙律兩份、是日餐湯兩碗、兩份主菜與兩份主食、兩杯飲品以及兩份甜品🍮晚市黎講真係好抵食啊🥳👉🏻雜菜沙律🥗👈🏻除左蔬菜🥬仲會有埋秋葵!好少有😝成碗沙律食落好fresh!啱曬嗌左好多炸嘢既我😉👉🏻煙三文魚沙律🥗👈🏻 +$15份量比雜菜沙律大份!煙三文魚令沙律味道層次感多左👍🏻👍🏻👉🏻千層吉列豚👈🏻外皮炸得好酥脆!唸唔到入面有一塊塊豚肉片🤩咬落有肉汁!夠曬惹味😈👉🏻和風迷你豚肉漢堡👈🏻唔好睇佢望落細細個!原來都好飽肚👀漢堡要有既全都有😆👉🏻炸物拼盤👈🏻 +$28炸物種類豐富!分別有洋蔥圈、雞軟骨、薯條⋯⋯😍香脆又可口😙😙👉🏻秘制咖喱湯烏冬👈🏻咖喱味道好惹味!甜甜地再搭配少少辛辣味🥰烏冬都做到爽口彈牙👅👉🏻秘制日式咖喱天使麵👈🏻咖喱同麵係分開上的!估唔到可以用類似沾麵既形式食🤣天使麵份量好足!麵身係比較幼 類似於米粉既質地😉兩杯嘢飲賣相非常吸引🤩嘢飲名都好文青風😌好適合打卡💕👉🏻 夕焼け 晚霞👈🏻 +$12其實係Espresso加新鮮橙汁既配搭!飲落第一啖覺得好新奇😜再飲落就覺得成杯嘢融合得好好💯越飲越喜
餐廳環境好chill😎適合同朋友聚餐傾計💬坐得舒適又開心😆

👉🏻秘制咖喱湯烏冬👈🏻

👉🏻秘制日式咖喱天使麵👈🏻

兩杯嘢飲賣相非常吸引🤩嘢飲名都好文青風😌好適合打卡💕

👉🏻 夕焼け 晚霞👈🏻 +$12

其實係Espresso加新鮮橙汁既配搭!飲落第一啖覺得好新奇😜再飲落就覺得成杯嘢融合得好好💯越飲越喜歡💕清爽又解膩👍🏻👍🏻

👉🏻 緩々空気 慢靈魂👈🏻 +$12

係可以飲得既Tiramisu!😍😍面頭有燒過既焦糖!飲落口感好醇滑🥰奶香味十足!我好推薦!😻😻中和到下面既咖啡苦☕️就算唔鍾意飲咖啡都可以試試😍!

仲會有埋海鹽雪糕做飯後甜品🍨!好正呀!!!

🌟總結返!呢間餐廳價錢划算~食物質素也好👍🏻如果經過觀塘不妨考慮試試🤩

📍きっとかつKitto Katsu
觀塘成業街15-17號成運工業大廈3樓303室

#kittokatsu #極道豚 #約會餐廳 #香港美食 #香港必食 #觀塘美食 #觀塘 #遊客推薦 #香港打卡 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港十八區 #hongkong #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodlover #foodiehk #852food #hongkongfoodie #foodhk