2023-09-13
有時食嘢都想搵返D儀式感Teppanyaki都係個唔錯嘅選擇🇯🇵!親民版嘅Teppanyaki係旺角MKT@mkt.hk就搵到喇🤩! 佢嘅全日鐵板燒優惠套餐只要$148/位🙀(限時75mins) !淨係睇個價錢都覺得好震撼呀🙀🙀!去食當晚已經不停見到好多人入坐呀!我諗我知得太遲了😅!
🍽️當中包括精美前菜、時令田園沙律🥗、季節蔬菜🥒、帶子/三文魚🍣/魷魚(3選1) 、日本豚肉薄燒🥓/美國牛肉薄燒🥩(2選1)、炒飯/白飯🍚、南非鮑魚(+$100)🏮師傅喺面前即燒即食嘅感覺實在太好了,一定唔會放涼咗!海鮮方面我選揀咗帶子,應該過係牛油帶子先啱🧈!帶子大大粒又新鮮,食落富有牛油香!我哋 豚肉、牛肉都試咗,個人喜歡牛肉的口感,咬落會有爆油感💢!整體食材新鮮,高質呀👍🏻!🍹 @commahongkong #台式手搖飲品 半價加配 +$ 13 起 🍑冰桃冰號走甜+椰果+小丸子,甜度剛好!☝🏻小丸子同芋圓都好煙韌!加得過!提提如果要加椰果的朋友記得要先走甜,加完成杯飲品都好FULL!🍞甜品$10優惠加配 - 焦糖多士見到師傅落咗勁多糖但咁先好味呀!外皮燒的脆卜卜😍,如果塊多士再厚D就更好了🥳!雖然有限
🍞甜品$10優惠加配 - 焦糖多士
雖然有限時 75mins⏰,但如果冇人等位都會比你坐耐少少,所以唔使擔心呀❤️!